Fejléc scriptblokk

Masszázsfotelek, relax fotelek

Masszázsfotelek, relax fotelek. Amikor a foteled értő „kezekkel” vár.

Rohanó világunkban az ember alig várja, hogy lazíthasson, háta egy kis kényeztetésért kiált. Nos, ez nemcsak masszőrrel oldható meg. Napjainkban nagyon sokan dolgoznak hosszú órákat a számítógép előtt ülve, görnyedve, vagy egész álló nap talpon vannak. Hátunk, vállunk, lábunk pedig egyre kevésbé bírja a strapát.

Jó lenne minden héten többször igénybe venni egy masszőrt, vagy gyakran mozogni - de nem mindenki engedheti meg magának, vagy pedig az ideje kevés. Nos, ha ez a helyzet, egy masszázsfotel, egy relaxfotel elengedhetetlen az otthonunkban!

Ha úgy érezzük, mindenünk fáj, mire este hazaérünk, ideje beszereznünk egy életünket megkönnyítő  masszázsfotelt. Kevés ennél hasznosabb bútor létezik! Helyezkedjünk el benne kényelmesen, közben olvashatunk, vagy akár tévézhetünk is – a lábtartós fotel végzi a munkáját. 

Lehet a nappali része, de a hálószobában is használhatjuk relaxációhoz. Nemcsak a hátat masszírozza, melegíti a derekat és a lábtartós funkciónak köszönhetően a vádlinak és a combnak is kellemes masszázst biztosít.

A textilbőr huzatú, kényelmes fotel a legtöbb szobába jól illeszkedik, noha csak kétféle szín kapható belőle: natúr és fekete.

Egy igazi relaxfotel is megfelelő felfrissülést biztosít számunkra. Kényelmes támladerék-kiképzésének köszönhetően tökéletes relaxációt nyújt.

Sokféle változata van: ha egy klasszikus stílusú, elegáns – de idősek és fiatalok által is szerethető - fotelben érezzük jól magunkat, valamint ez passzol leginkább otthonunkba, egy billenős, lábtartós és dupla rugós fotel tökéletes választás.

Ha a bútorok fából vannak, és inkább egy könnyed, natúr vagy vidám színekben kapható, fa vázú relaxfotel illik elképzeléseinkhez, kérjük lábtartóval, és máris kikapcsolódásunk kiváló eszköze lesz!

Mindenki számára ismerős lehet a szivacsos relax ágy – ha tágasabb a helyünk és szívesen ejtőzünk, vagy olvasunk relaxágyon, számunkra ez lesz az igazi! Ha azonban inkább egy hintaszéket szeretnénk a nappaliba, modern változatai minden igényt kielégítenek, ha kényelmes pihenésre vágyunk. Kellemes relaxálást!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Étkezőasztalok

Étkezőasztalok

Nem is gondolnád, mennyi féle étkezőasztal létezik. Ha nem hiszed, kattints!
Hab matracok

Hab matracok

A habmatrac is jó választás, na de kinek? Kattints és olvasd el!
Rugós matracok

Rugós matracok

Az oldalt alvók választása: a rugós matrac.
Gyerekszoba

Gyerekszoba

A gyerekszoba az élet megalapozása. Kattints, hogy megtudd, mi minden kell a berendezéséhez!
Hogyan válasszunk bútort?

Hogyan válasszunk bútort?

A kárpitos bútorok kiválasztásában is segítségedre leszünk. Kattints a részletekért!