Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Asztali lámpák, íróasztali lámpák

Ha fontos a világítás…

A jó megvilágítás sosem árt, akár íróasztali fényforrásról van szó, akár a komódra helyezett hangulatlámpáról…

Az asztalra mindig elkél egy lámpa! Legyen az íróasztal, dohányzóasztal vagy akár egy komód, ha nem használunk erős fényt, csak a munkához vagy hangulatvilágításképpen van szükségünk fényforrásra, hasznos és igazi hangulatteremtő lehet egy asztali lámpa. Számos változatuk van: dolgozólámpa, kislámpa, éjjeli lámpa, íróasztal lámpa.

Ezek a lakberendezési kiegészítők elengedhetetlen tartozékai egy jól felszerelt íróasztalnak: nehezen dolgozhatnánk, tanulhatnánk természetes fény nélkül, ha nem kapcsoljuk be őket. Ha nem szeretjük a szobában a nagy fényt, vagy nincs is rá szükség, egy hangulatos éjjeli lámpa mindig jó szolgálatot tehet.

Bármilyen stílus is a kedvencünk, sokféle típusból válogathatunk!

Aki kedveli a gömb alakú kerámiából készült, textil búrás lámpát, több vidám színből is választhat.

Szintén a hagyományosabb stílus rajongóinak ajánlott a kissé nosztalgikus, mindenfelé forgatható, és bármilyen asztalhoz odafogatható, fém asztali lámpa. Talpas változatban is kapható, fémből és műanyagból.

A klasszikus bútorok rajongóinak garantáltan tetszeni fog az antik stílusú, elegáns, fából és színes üvegből készült éjjeli lámpa, mely a komódok „kötelező” kiegészítője.

Az elegáns, ugyanakkor modern otthonokban is remek hangulatot adó Bahia vagy Bombai stílusú asztali lámpa, mely mutatós kerámia testével és hangulatos textil búrájával dísznek is tökéletes.

A zöld vagy fehér üveg búrás , króm- vagy bronz vázas banklámpa ugyancsak egy hagyományos íróasztalon mutat jól. Teljes fém változata is nagyon elegáns.

A modern asztalok nélkülözhetetlen kiegészítőjének számítanak a hozzájuk illő, fiatalos, állítható nyakú , fém- és műanyag lámpák.

Számos változatban és színben lehetnek a miénk – akár a kúp formájút szeretjük, akár a gömb talpút, akár az egyszerű, dupla búrájút, akár az olyat, amelyet bárhova odacsíptethetünk.

A gyerekszoba íróasztalához mesefigurás lámpa az ideális választás!

A nagyon modern stílus szerelmeseinek az egyedi, fiatalos fém lámpa lehet a kedvencük, energiatakarékos led világítással, vagy egy keskeny, praktikus, műanyag lámpa mozgatható szerkezettel.

Azoknak, akik kifejezetten hangulatot szeretnének, a mutatós, színes, viaszbuborékos lávalámpa ajánlott, a sólámpa vagy akár a pohár külsejű, bárhová lerakható, érintés-érzékelő tofu asztali lámpa. Kellemes világítást!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Memóriás matracok

Memóriás matracok

Megjegyzi, hogy kényelmes neked! Kattints és olvasd el, hogyan is lehetséges ez!
Könyvespolcok

Könyvespolcok

Kötelező darab egy olvasni szerető lakásába!
Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Az örök probléma, a foltos bútor. Hogyan tisztítsuk?
Hogyan válasszunk bútort?

Hogyan válasszunk bútort?

A kárpitos bútorok kiválasztásában is segítségedre leszünk. Kattints a részletekért!
Étkezőszékek

Étkezőszékek

Rengeteg stílus, forma és méret közül válogathatsz.