Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Dekor, gyerek lámpák

Dekor, gyerek lámpák. Egyszerre fényt és hangulatot!

Jól jönne egy lámpa, amely egyben dekoráció is? Számos mutatós fényforrás közül választhatunk, felnőtt- és gyerekszobába egyaránt.

Íme néhány igazán kedves és ötletes lakberendezési kiegészítő! Szeretnénk, ha lenne megfelelő világítás a szobában, de nem ártana, ha a lámpa a dekoráció szerepét is betöltené? Többféle megoldás is kínálkozik.

A gyerekszoba barátságos bútorai mellé nem nehéz olyan fényforrást beszerezni, mely egyben mutatós dísz is: a mesefigurás lámpák számos formában és színben állnak rendelkezésünkre.

Külön örül neki a csemete, ha kedvenc mesehőse „őrködik” felette! Falra szerelhető és asztali lámpaként, de függő mesefigurás gyereklámpa formában is a miénk lehet, gömb alakú vagy szögletes kivitelben.

A plafonról lógó kedves méhecske, helikopter vagy hajó, mint csillár szintén játékos és mutatós dísze lehet a szobának.

A színes, olvadt viaszbuborékainak köszönhetően rendkívül érdekes optikai illúziót keltő lávalámpa a gyerekszoba, de bármely másik szoba része is lehet. A csillámporos lámpa szintén remek dekorációs eszköz!

A nagyobbacska lurkók szobájában nagyon mutatós lehet az ABC betűit formázó, többszínű, vidám gyereklámpa.

Nemcsak gömb csillár formában kapható: falra szerelten, kör alakban, vízszintesen vagy függőlegesen is szolgálhat világítással, kisebb-nagyobb változatban.

Ha már dekoráció, a függő vagy álló rizslámpa az egyik legjobb választás! Lágy műanyag vázával és hívogatóan színes vagy mintás rizspapír búrájával igazi hangulatteremtő dísz, a keleties hangulat rajongóinak külön ajánlott!

És ha már hangulat, a kicsi, de jótékony sólámpa, sómécses vagy az álló párásító lámpák verhetetlenek ennek dolgában, ráadásul egészségünkről is gondoskodnak.

A sókristályok gyógyító ereje költözik szobánkba, a párásító lámpa pedig távol tartja a száraz levegőt, s közben különleges látványt nyújt – ezüst színű és fekete, csavart fém lábakkal is rendkívül mutatós.

dekorlámpa a lakás igazi dísze!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

A lakás egészét most egy kalap alá vesszük. Kattints a részletekért!
Párnák, takarók, matracvédők

Párnák, takarók, matracvédők

A kényelem és a melegség is biztosított!
Megbántad a vásárlást?

Megbántad a vásárlást?

Hosszú távra tervezett daraboknál nehéz a választás. Kattints pár hasznos segítségért!
Kárpitozott franciaágyak

Kárpitozott franciaágyak

A kárpitozott franciaágyak előnyeiért kattints!
Rugós matracok

Rugós matracok

Az oldalt alvók választása: a rugós matrac.