Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Dekor, gyerek lámpák

Dekor, gyerek lámpák. Egyszerre fényt és hangulatot!

Jól jönne egy lámpa, amely egyben dekoráció is? Számos mutatós fényforrás közül választhatunk, felnőtt- és gyerekszobába egyaránt.

Íme néhány igazán kedves és ötletes lakberendezési kiegészítő! Szeretnénk, ha lenne megfelelő világítás a szobában, de nem ártana, ha a lámpa a dekoráció szerepét is betöltené? Többféle megoldás is kínálkozik.

A gyerekszoba barátságos bútorai mellé nem nehéz olyan fényforrást beszerezni, mely egyben mutatós dísz is: a mesefigurás lámpák számos formában és színben állnak rendelkezésünkre.

Külön örül neki a csemete, ha kedvenc mesehőse „őrködik” felette! Falra szerelhető és asztali lámpaként, de függő mesefigurás gyereklámpa formában is a miénk lehet, gömb alakú vagy szögletes kivitelben.

A plafonról lógó kedves méhecske, helikopter vagy hajó, mint csillár szintén játékos és mutatós dísze lehet a szobának.

A színes, olvadt viaszbuborékainak köszönhetően rendkívül érdekes optikai illúziót keltő lávalámpa a gyerekszoba, de bármely másik szoba része is lehet. A csillámporos lámpa szintén remek dekorációs eszköz!

A nagyobbacska lurkók szobájában nagyon mutatós lehet az ABC betűit formázó, többszínű, vidám gyereklámpa.

Nemcsak gömb csillár formában kapható: falra szerelten, kör alakban, vízszintesen vagy függőlegesen is szolgálhat világítással, kisebb-nagyobb változatban.

Ha már dekoráció, a függő vagy álló rizslámpa az egyik legjobb választás! Lágy műanyag vázával és hívogatóan színes vagy mintás rizspapír búrájával igazi hangulatteremtő dísz, a keleties hangulat rajongóinak külön ajánlott!

És ha már hangulat, a kicsi, de jótékony sólámpa, sómécses vagy az álló párásító lámpák verhetetlenek ennek dolgában, ráadásul egészségünkről is gondoskodnak.

A sókristályok gyógyító ereje költözik szobánkba, a párásító lámpa pedig távol tartja a száraz levegőt, s közben különleges látványt nyújt – ezüst színű és fekete, csavart fém lábakkal is rendkívül mutatós.

dekorlámpa a lakás igazi dísze!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Kanapé mindennapos alvásra

Kanapé mindennapos alvásra

Kicsi lakásba kanapé alvásra. De melyik jó mindennapos alvásra?
Asztali lámpák, íróasztali lámpák

Asztali lámpák, íróasztali lámpák

Óriási választék van már az asztali lámpákból is...
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

A mikroszálas szövetek tudnivalói egy helyen. Kattints és olvasd el!
Ágytakarós franciaágyak

Ágytakarós franciaágyak

Ha nem szeretsz minden nap beágyazni, kattints a megoldásért!
Kókuszmatracok

Kókuszmatracok

Egészséges és pihentető alvás minden pozícióban!