Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Csillárok, mennyezeti lámpák

Csillárok, mennyezeti lámpák. Lámpám, a szerelmem!

A gyerekszoba igazi dísze lehet egy ötletes mennyezeti lámpa! Tökéletesen feldobja a szobát, és épp olyan játékos, mint a benne lakó csemete. De a felnőttek sem maradhatnak ki…

Valami különlegesre vágyunk a gyerekszobába, nappaliba, hálóba? A kreatív berendezés különösen jól mutat a csemeték birodalmában, így az ötletes világítás is!

A fiatalos, kedves bútorok mellé aranyos, játékos függő lámpa dukál, mely szemünk fényének ugyanúgy kedvenc tárgyává válhat, akár a játékai. Különösen, ha a csillár valóban játékos is…!

Hiszen mi illik igazán egy gyerekbirodalomba? A mennyezeti lámpa formázhat kedves méhecskét vagy akár egy helikoptert – máris megvan a legújabb kedvenc, csak éppen a plafonról lóg… Vidám hangulatot csempész az egyébként is fantáziadús környezetbe!

A mesefigurák rajongói pedig – és melyik gyermek nem az? – örömmel játszhatnak napközben egy, kedvencüket ábrázoló, lágy műanyagból és papírból készült lámpa alatt: díszítse azt Hófehérke vagy akár Micimackó!

A nagyobbacskáknak az ABC betűit formázó, színes csillár nyerheti el a tetszésüket, mely éveken át mutatós darabja lehet a szobának, és többféle, gömb- vagy akár „tekergő” változatban is birtokba vehetjük.

Lóghat a plafonról, de a falra is szerelhető, sőt mennyezeti spotlámpaként is használható. Később sem kell feltétlenül lecserélni!

Mindig jó ötlet egy szép rizslámpa – a gyerekszoba, de a hálószoba vagy a nappali kiegészítője is lehet, hiszen egyszerű, mégis mutatós formájával és mintáival valódi harmóniát varázsol a szobába.

A lágy műanyagnak és a színes rizspapírnak köszönhetően ezek a lámpák könnyedek, dizájnos mintájukkal igazi keleties hangulatot teremtenek a szobában! Nemcsak a világítást biztosítják: a helyiség díszítőelemei is. Csak vidáman…!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Hangulatteremtő álló lámpák

Hangulatteremtő álló lámpák

Hangulatvilágítás? Naná! Állólámpával!
Gyerekszoba kiegészítők

Gyerekszoba kiegészítők

Apró kiegészítők az apró gyerkőcöknek.
Fa és bútorlapos asztalok

Fa és bútorlapos asztalok

Óriási választék, természetes megjelenés. Kattints a részletekért!
Elemes ülőgarnitúrák

Elemes ülőgarnitúrák

Rengeteg a variáció. De hogyan döntsünk?
Étkezőszékek

Étkezőszékek

Rengeteg stílus, forma és méret közül válogathatsz.