Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Csillárok, mennyezeti lámpák

Csillárok, mennyezeti lámpák. Lámpám, a szerelmem!

A gyerekszoba igazi dísze lehet egy ötletes mennyezeti lámpa! Tökéletesen feldobja a szobát, és épp olyan játékos, mint a benne lakó csemete. De a felnőttek sem maradhatnak ki…

Valami különlegesre vágyunk a gyerekszobába, nappaliba, hálóba? A kreatív berendezés különösen jól mutat a csemeték birodalmában, így az ötletes világítás is!

A fiatalos, kedves bútorok mellé aranyos, játékos függő lámpa dukál, mely szemünk fényének ugyanúgy kedvenc tárgyává válhat, akár a játékai. Különösen, ha a csillár valóban játékos is…!

Hiszen mi illik igazán egy gyerekbirodalomba? A mennyezeti lámpa formázhat kedves méhecskét vagy akár egy helikoptert – máris megvan a legújabb kedvenc, csak éppen a plafonról lóg… Vidám hangulatot csempész az egyébként is fantáziadús környezetbe!

A mesefigurák rajongói pedig – és melyik gyermek nem az? – örömmel játszhatnak napközben egy, kedvencüket ábrázoló, lágy műanyagból és papírból készült lámpa alatt: díszítse azt Hófehérke vagy akár Micimackó!

A nagyobbacskáknak az ABC betűit formázó, színes csillár nyerheti el a tetszésüket, mely éveken át mutatós darabja lehet a szobának, és többféle, gömb- vagy akár „tekergő” változatban is birtokba vehetjük.

Lóghat a plafonról, de a falra is szerelhető, sőt mennyezeti spotlámpaként is használható. Később sem kell feltétlenül lecserélni!

Mindig jó ötlet egy szép rizslámpa – a gyerekszoba, de a hálószoba vagy a nappali kiegészítője is lehet, hiszen egyszerű, mégis mutatós formájával és mintáival valódi harmóniát varázsol a szobába.

A lágy műanyagnak és a színes rizspapírnak köszönhetően ezek a lámpák könnyedek, dizájnos mintájukkal igazi keleties hangulatot teremtenek a szobában! Nemcsak a világítást biztosítják: a helyiség díszítőelemei is. Csak vidáman…!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Ágytakarós franciaágyak

Ágytakarós franciaágyak

Ha nem szeretsz minden nap beágyazni, kattints a megoldásért!
Gyerekszoba kiegészítők

Gyerekszoba kiegészítők

Apró kiegészítők az apró gyerkőcöknek.
Konyhabútorok

Konyhabútorok

A konyhák főszereplői. Kattints és olvass többet!
Kókusz-latex matracok

Kókusz-latex matracok

Többféle pozícióban alszol esténként? Kattints és olvasd el, miért jó számodra a kókusz-latex matrac!
Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Apró kiegészítő, a lakásba bárhova!