Fejléc scriptblokk

Gyerek író- és számítógépasztalok

Gyerek író- és számítógépasztalok. Mi kell a gyerek dolgozószobájába?

Bizony, nem más, mint egy megfelelő író- vagy számítógépasztal. Manapság a legtöbbjük kétfunkciós, de a választékban egészen különlegeseket is találunk.

Ahogy nő a gyerkőc, úgy lesz szüksége egyre több dologra, először a kreatív tevékenységekhez, utána pedig a tanuláshoz. Nem hiányozhat hát a szobájából egy íróasztal vagy számítógépasztal, amely elegendő felületet nyújt hobbihoz, tanuláshoz, és bőven van benne tárolóhely is! 

Manapság a legtöbb íróasztal egyben számítógépasztal is, azzal, hogy kihúzható billentyűzettartó tartozik hozzá, amit nem muszáj használni.

A kisbútorok méretes asztallappal, polccal, egy vagy több fiókkal és ajtós szekrénnyel is fel vannak szerelve, hogy minden megfelelően kéznél legyen!

Egy kisebb gyermeknek még nem feltétlenül kell annyi fiók, így egy egyszerű, színes frontrészekkel feldobott íróasztal is tökéletes lehet számára, vagy ami még jobb: egy változtatható magasságú, dőlésszögű asztal, fenyő árnyalatban vagy csupaszín kivitelben – uniszex tarka, fehér, vagy kifejezetten lányos, rózsaszín változatban. Fiókos konténer rendelhető hozzá.

A mutatós és stabil bútorlapos íróasztalok sokasága lehetőséget ad arra, hogy akár fiunk, akár lányunk van, kiválasszuk a tökéletes asztalt: kisiskolás szobájába keresünk egyszerű külsejű, de kedves megjelenésű íróasztalt, számítógépasztalt?

Több aranyos modell közül válogathatunk, melyek kellemes alapszínük mellett narancs, zöld, tengerészkék fiókokkal, ajtókkal teszik még vidámabbá a bútort. Kamaszok szobájába ideális lehet a lime sárga-fehér vagy a szürke antracit frontokkal készült tanulóasztal: határozottan trendi!

Kifejezetten sarokba illeszthető számítógépasztalt is találunk, de ha kevés a hely, egy görgős lábú, modern, porfestett acél-laminált MDF kombinációjú íróasztal kiválóan megfelelhet. Nem egy modell irodai asztalként is használható. Melyiket visszük haza?


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válasszunk matracot?

Hogyan válasszunk matracot?

A hálószoba legfontosabb része, a matrac. Kattints, hogy könnyebben válassz!
Nappali

Nappali

A nappali, ahol a legtöbb időt töltöd. Kattints a berendezési tippekért!
Csillárok, mennyezeti lámpák

Csillárok, mennyezeti lámpák

Egy szobának a világítása is nagyon fontos!
Elemes gyerekszoba bútorok

Elemes gyerekszoba bútorok

Gyerekszoba berendezése ugyanolyan bútorcsaláddal. Ez sem lehetetlen!
Modern ágykeretek

Modern ágykeretek

Kattints a részletekért!