Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Fenyő kiegészítők

Fenyő kiegészítők. Fenyővel minden megoldható!

Egy fenyőbútorokkal berendezett lakásban akkor igazán egységes a kép, ha a kiegészítők is fenyőből vannak. Nos, ez utóbbi könnyen megoldható!

Nincs is kellemesebb, otthonosabb lakás egy olyannál, ahol szinte minden helyiséget a fenyőbútorok uralnak. Természetességükkel igazán barátságos, meleg hangulatot teremtenek, ezért nem csoda, ha arra vágyunk: ne csak a bútorok, a lakberendezési kiegészítők is legyenek fenyőből!

Ha mutatós polcokra van szükség a falra, könyveknek vagy akár térelválasztónak kellene masszív tároló hely, alacsonyabb-magasabb polc formájában, ne keressünk tovább!

Számos polc-változat vár ránk fenyőből: akár fiókos is, mely azonban mégis falra szerelhető.

A térelválasztók állhatnak csak polcokból, de csukható fiókokkal is kiegészülhetnek, helyet adva olyan tárgyaknak is, melyeket nem szeretnénk szem előtt tartani.

A konyhába vagy a nappali étkezősarkába kiváló bútordarab a tömör fenyő lehajtható íves asztal, melyet, ha már elfogyasztottuk az ételt, könnyedén visszahajthatunk, és nem foglalja a helyet.

Ám ha a tévé mellett falatoznánk szívesen, vagy a vendégséghez szükség van plusz pakolófelületre, egy fenyő gurulós kocsi a menüvel és az evőeszközökkel - akár négyszögletes, akár lekerekített formában - igen jó szolgálatot tehet!

Ha már gurulós, az egyszerű, de barátságos tömör fenyő tv-állvány is igen jól kihasználható. Tetején állhat a készülék, miközben méretes fiókjába és két polcára számos dolgot elpakolhatunk. Persze, a nyitott részre érdemes olyasmit tenni, ami szépen is mutat…

Egyszóval, a nappali, a hálószoba, a gyerekszoba, a vendégszoba, de a dolgozószoba és az iroda is hálás lesz ezekért a gyönyörű fenyő kiegészítőkért. Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint használni és gyönyörködni bennük!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Hangulatteremtő álló lámpák

Hangulatteremtő álló lámpák

Hangulatvilágítás? Naná! Állólámpával!
Elemes ülőgarnitúrák

Elemes ülőgarnitúrák

Rengeteg a variáció. De hogyan döntsünk?
Gyerekmatracok

Gyerekmatracok

A gyerekeknek is fontos a jó matrac kiválasztása. Ebben is segítünk!
Sarokétkezők

Sarokétkezők

Ha sok vendéget szoktál fogadni, jó választás lesz egy sarokétkező!
Kókuszmatracok

Kókuszmatracok

Egészséges és pihentető alvás minden pozícióban!