Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Fenyő kiegészítők

Fenyő kiegészítők. Fenyővel minden megoldható!

Egy fenyőbútorokkal berendezett lakásban akkor igazán egységes a kép, ha a kiegészítők is fenyőből vannak. Nos, ez utóbbi könnyen megoldható!

Nincs is kellemesebb, otthonosabb lakás egy olyannál, ahol szinte minden helyiséget a fenyőbútorok uralnak. Természetességükkel igazán barátságos, meleg hangulatot teremtenek, ezért nem csoda, ha arra vágyunk: ne csak a bútorok, a lakberendezési kiegészítők is legyenek fenyőből!

Ha mutatós polcokra van szükség a falra, könyveknek vagy akár térelválasztónak kellene masszív tároló hely, alacsonyabb-magasabb polc formájában, ne keressünk tovább!

Számos polc-változat vár ránk fenyőből: akár fiókos is, mely azonban mégis falra szerelhető.

A térelválasztók állhatnak csak polcokból, de csukható fiókokkal is kiegészülhetnek, helyet adva olyan tárgyaknak is, melyeket nem szeretnénk szem előtt tartani.

A konyhába vagy a nappali étkezősarkába kiváló bútordarab a tömör fenyő lehajtható íves asztal, melyet, ha már elfogyasztottuk az ételt, könnyedén visszahajthatunk, és nem foglalja a helyet.

Ám ha a tévé mellett falatoznánk szívesen, vagy a vendégséghez szükség van plusz pakolófelületre, egy fenyő gurulós kocsi a menüvel és az evőeszközökkel - akár négyszögletes, akár lekerekített formában - igen jó szolgálatot tehet!

Ha már gurulós, az egyszerű, de barátságos tömör fenyő tv-állvány is igen jól kihasználható. Tetején állhat a készülék, miközben méretes fiókjába és két polcára számos dolgot elpakolhatunk. Persze, a nyitott részre érdemes olyasmit tenni, ami szépen is mutat…

Egyszóval, a nappali, a hálószoba, a gyerekszoba, a vendégszoba, de a dolgozószoba és az iroda is hálás lesz ezekért a gyönyörű fenyő kiegészítőkért. Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint használni és gyönyörködni bennük!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Rugós matracok

Rugós matracok

Az oldalt alvók választása: a rugós matrac.
Bútorszövetek tisztítása

Bútorszövetek tisztítása

Melyik szövetet a legkönnyebb tisztítani? Kattints és megtudhatod!
Elemes bútorok

Elemes bútorok

Akár az egész lakást berendezheted egy bútorcsaládból.
Gyerekmatracok

Gyerekmatracok

A gyerekeknek is fontos a jó matrac kiválasztása. Ebben is segítünk!
Párnák, takarók, matracvédők

Párnák, takarók, matracvédők

A kényelem és a melegség is biztosított!