Fejléc scriptblokk

Fenyő kiegészítők

Fenyő kiegészítők. Fenyővel minden megoldható!

Egy fenyőbútorokkal berendezett lakásban akkor igazán egységes a kép, ha a kiegészítők is fenyőből vannak. Nos, ez utóbbi könnyen megoldható!

Nincs is kellemesebb, otthonosabb lakás egy olyannál, ahol szinte minden helyiséget a fenyőbútorok uralnak. Természetességükkel igazán barátságos, meleg hangulatot teremtenek, ezért nem csoda, ha arra vágyunk: ne csak a bútorok, a lakberendezési kiegészítők is legyenek fenyőből!

Ha mutatós polcokra van szükség a falra, könyveknek vagy akár térelválasztónak kellene masszív tároló hely, alacsonyabb-magasabb polc formájában, ne keressünk tovább!

Számos polc-változat vár ránk fenyőből: akár fiókos is, mely azonban mégis falra szerelhető.

A térelválasztók állhatnak csak polcokból, de csukható fiókokkal is kiegészülhetnek, helyet adva olyan tárgyaknak is, melyeket nem szeretnénk szem előtt tartani.

A konyhába vagy a nappali étkezősarkába kiváló bútordarab a tömör fenyő lehajtható íves asztal, melyet, ha már elfogyasztottuk az ételt, könnyedén visszahajthatunk, és nem foglalja a helyet.

Ám ha a tévé mellett falatoznánk szívesen, vagy a vendégséghez szükség van plusz pakolófelületre, egy fenyő gurulós kocsi a menüvel és az evőeszközökkel - akár négyszögletes, akár lekerekített formában - igen jó szolgálatot tehet!

Ha már gurulós, az egyszerű, de barátságos tömör fenyő tv-állvány is igen jól kihasználható. Tetején állhat a készülék, miközben méretes fiókjába és két polcára számos dolgot elpakolhatunk. Persze, a nyitott részre érdemes olyasmit tenni, ami szépen is mutat…

Egyszóval, a nappali, a hálószoba, a gyerekszoba, a vendégszoba, de a dolgozószoba és az iroda is hálás lesz ezekért a gyönyörű fenyő kiegészítőkért. Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint használni és gyönyörködni bennük!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Bútorszövetek tisztítása

Bútorszövetek tisztítása

Melyik szövetet a legkönnyebb tisztítani? Kattints és megtudhatod!
Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

A lakberendezési stílusok megismeréséhez kattints!
Hab matracok

Hab matracok

A habmatrac is jó választás, na de kinek? Kattints és olvasd el!
Kanapé mindennapos alvásra

Kanapé mindennapos alvásra

Kicsi lakásba kanapé alvásra. De melyik jó mindennapos alvásra?
Fali képek

Fali képek

Egy kép nagyon fel tudja dobni a szoba hangulatát. Nem hiszed? Próbáld ki!