Fejléc scriptblokk

Ülőkék és puffok

Ha már csak egy kicsi hiányzik - szó szerint, hiszen egy puff vagy ülőke remek kiegészítője ülőgarnitúránknak. Mutatós és egyben praktikus darab!

Íme egy bútor, mely valójában kiegészítő, de érdemes okosan kiválasztani! A puffra és ülőkére is igaz, hogy kiváló megoldás, „ha már csak egy kicsi hiányzik”. Amennyiben a nappaliban ott díszeleg többszemélyes kanapénk, ám valaki mégis állva maradna, ha sok a vendég, a házigazda – akinek amúgy is sokszor kell felpattannia -, nyugodtan üldögélhet akár törökülésben is ezen a praktikus bútordarabon.

Praktikusságán túl a puff vagy az ülőke könnyen mozgatható, áthelyezhető, és akár még egy kis asztal funkcióját is betölti átmenetileg, ha dohányzóasztalnak híján vagyunk.

Sarkokhoz, kanapékhoz a puff remek választás, és bár háttámlája nincs, mégis kényelmesen elüldögélhetünk rajta egy ideig. Sőt, szolgálhat akár lábtámaszként is.

Van, amikor könnyű a választás: számos ülőgarnitúrához, kanapéhoz rendelkezésre áll hozzá tartozó modell, mely külsejét illetően tökéletesen illeszkedik bútorunkhoz.

Ám ha ilyen nincs, nézzünk körül alaposan a puff- és ülőke kínálatban, biztosan találunk stílusában a kanapénkhoz – és a nappaliba - illeszkedő darabot.

Lábakkal és anélkül is kapható, kényelmes ülőfelülettel, klasszikus puff külsővel, amely lehet kerek és négyszögletes is. Külön előny, ha van benne pakolórekesz! Egy titkos zug, ahová még hirtelen is bedobhatjuk a dolgokat, ha gyorsan kell összepakolni.

Gyerekjátékok összekapkodásához különösen jól jön! A kicsik számára egyébként puff helyett az összecsukható, kevés helyet foglaló gyerekfotel beszerzése javasolt, amely mintáját illetően is tetszetős egy csemete számára.

Az ülőkék és puffok alsó és felső része más-más színnel és szövettel is kérhető - érdemes a strapabíróbbra szavazni…! Ki-ki válasszon ízlése szerint!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Bútorszövetek tisztítása

Bútorszövetek tisztítása

Melyik szövetet a legkönnyebb tisztítani? Kattints és megtudhatod!
Elemes gyerekszoba bútorok

Elemes gyerekszoba bútorok

Gyerekszoba berendezése ugyanolyan bútorcsaláddal. Ez sem lehetetlen!
Hogyan válasszunk kanapét?

Hogyan válasszunk kanapét?

Kanapéból is csak a legjobbat! Egy kis segítség a választáshoz.
Étkezőasztalok

Étkezőasztalok

Nem is gondolnád, mennyi féle étkezőasztal létezik. Ha nem hiszed, kattints!
Párnák, takarók, matracvédők

Párnák, takarók, matracvédők

A kényelem és a melegség is biztosított!