Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Ülőkék és puffok

Ha már csak egy kicsi hiányzik - szó szerint, hiszen egy puff vagy ülőke remek kiegészítője ülőgarnitúránknak. Mutatós és egyben praktikus darab!

Íme egy bútor, mely valójában kiegészítő, de érdemes okosan kiválasztani! A puffra és ülőkére is igaz, hogy kiváló megoldás, „ha már csak egy kicsi hiányzik”. Amennyiben a nappaliban ott díszeleg többszemélyes kanapénk, ám valaki mégis állva maradna, ha sok a vendég, a házigazda – akinek amúgy is sokszor kell felpattannia -, nyugodtan üldögélhet akár törökülésben is ezen a praktikus bútordarabon.

Praktikusságán túl a puff vagy az ülőke könnyen mozgatható, áthelyezhető, és akár még egy kis asztal funkcióját is betölti átmenetileg, ha dohányzóasztalnak híján vagyunk.

Sarkokhoz, kanapékhoz a puff remek választás, és bár háttámlája nincs, mégis kényelmesen elüldögélhetünk rajta egy ideig. Sőt, szolgálhat akár lábtámaszként is.

Van, amikor könnyű a választás: számos ülőgarnitúrához, kanapéhoz rendelkezésre áll hozzá tartozó modell, mely külsejét illetően tökéletesen illeszkedik bútorunkhoz.

Ám ha ilyen nincs, nézzünk körül alaposan a puff- és ülőke kínálatban, biztosan találunk stílusában a kanapénkhoz – és a nappaliba - illeszkedő darabot.

Lábakkal és anélkül is kapható, kényelmes ülőfelülettel, klasszikus puff külsővel, amely lehet kerek és négyszögletes is. Külön előny, ha van benne pakolórekesz! Egy titkos zug, ahová még hirtelen is bedobhatjuk a dolgokat, ha gyorsan kell összepakolni.

Gyerekjátékok összekapkodásához különösen jól jön! A kicsik számára egyébként puff helyett az összecsukható, kevés helyet foglaló gyerekfotel beszerzése javasolt, amely mintáját illetően is tetszetős egy csemete számára.

Az ülőkék és puffok alsó és felső része más-más színnel és szövettel is kérhető - érdemes a strapabíróbbra szavazni…! Ki-ki válasszon ízlése szerint!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Gardróbszekrények

Gardróbszekrények

Gardróbszekrény - amelybe mindent elrejthetsz!
Sarokülőgarnitúrák

Sarokülőgarnitúrák

A sarokülőgarnitúra egy többfunkciós bútordarab. Hogy miért? Kattints és olvasd el!
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Alaprajz készítés egyszerűen. Kattints ide, és olvasd el, hogy mire kell odafigyelned!
Szövetek kopásálósága

Szövetek kopásálósága

Mi is az a Martindale-szám? Kattints és olvasd el!
Klasszikus ágykeretek

Klasszikus ágykeretek

Klasszikus otthonba klasszikus ágykeret. Kattints a részletekért!