Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Rattan és fonott komódok, tárolók

Rattan és fonott komódok, tárolók. Kicsi, de igazi hangulatteremtőt a szobába!

Ha egy igazi hangulati elemre vágyunk, melyet pakolófelületnek is használhatunk, ne keressünk tovább: ideálisak a rattan és fonott komódok, tárolók!

Rattan és fonott bútorok - ezek azok, amelyek már ránézésre is elcsavarják a fejünket! Kellene még egy kis tároló, amely egyben mutatós, hangulatos, a szoba dísze is? Dobozok helyett kinek ne jutnának eszébe a fonott, kosárkás tárolók, a rattan bútorok?

Tökéletes választás egy több-kevesebb fiókos tároló, mely magasabb, alacsonyabb, szélesebb változatban, császárfa keretben, számos variációban kapható, sőt, akár egy lépcsős tároló is, melyet fellépőnek használhatunk, ha valamit el szeretnénk érni.

Le szeretnénk ülni a tárolóra? Semmi akadálya, hiszen ilyen verzió is létezik, középen ülőfelülettel, kétoldalt és alul pedig aranyos, kosárkás fiókokkal. Olyan, akár egy komód.

A fonott gyékény kosárkák, melyek mindegyik típus jellegzetességét adják, textil béléssel még mutatósabbak. Sőt, élénk színekben is csatlakozhatnak a fa tárolóhoz, hozzájárulva, hogy még inkább illeszkedjenek a szobánk színvilágához.

Teljesen mindegy, hogy a gyerekszoba, előszoba, dolgozószoba, nappali, hálószoba vagy akár az iroda részei ezek a kiegészítők, mindenhol feldobják a hangulatot. Világosabb és sötétebb színben is mutatósak, igazítsuk őket a helyiség színárnyalatához!

Segítségükkel gyorsan rendet rakhatunk, ha bedobjuk a kevésbé használatos dolgokat a fiókokba - a szobába lépő vendég pedig csak a mutatós rattan bútort látja. Akár egész sarkokat is kitölt a magas, 5 fiókos kosárkás tároló – helyezzünk a tetejére egy szép éjjeli lámpát, és máris kész a tökéletes hangulat!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Hogyan válasszunk bútort?

Hogyan válasszunk bútort?

A kárpitos bútorok kiválasztásában is segítségedre leszünk. Kattints a részletekért!
Hálószoba

Hálószoba

Ha egy igazán jót szeretnél aludni, fontos a berendezés! Kattints a tippekért!
Elemes ülőgarnitúrák

Elemes ülőgarnitúrák

Rengeteg a variáció. De hogyan döntsünk?
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek olcsón. Vajon jó választás?
Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Az örök probléma, a foltos bútor. Hogyan tisztítsuk?