Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Rattan és fonott komódok, tárolók

Rattan és fonott komódok, tárolók. Kicsi, de igazi hangulatteremtőt a szobába!

Ha egy igazi hangulati elemre vágyunk, melyet pakolófelületnek is használhatunk, ne keressünk tovább: ideálisak a rattan és fonott komódok, tárolók!

Rattan és fonott bútorok - ezek azok, amelyek már ránézésre is elcsavarják a fejünket! Kellene még egy kis tároló, amely egyben mutatós, hangulatos, a szoba dísze is? Dobozok helyett kinek ne jutnának eszébe a fonott, kosárkás tárolók, a rattan bútorok?

Tökéletes választás egy több-kevesebb fiókos tároló, mely magasabb, alacsonyabb, szélesebb változatban, császárfa keretben, számos variációban kapható, sőt, akár egy lépcsős tároló is, melyet fellépőnek használhatunk, ha valamit el szeretnénk érni.

Le szeretnénk ülni a tárolóra? Semmi akadálya, hiszen ilyen verzió is létezik, középen ülőfelülettel, kétoldalt és alul pedig aranyos, kosárkás fiókokkal. Olyan, akár egy komód.

A fonott gyékény kosárkák, melyek mindegyik típus jellegzetességét adják, textil béléssel még mutatósabbak. Sőt, élénk színekben is csatlakozhatnak a fa tárolóhoz, hozzájárulva, hogy még inkább illeszkedjenek a szobánk színvilágához.

Teljesen mindegy, hogy a gyerekszoba, előszoba, dolgozószoba, nappali, hálószoba vagy akár az iroda részei ezek a kiegészítők, mindenhol feldobják a hangulatot. Világosabb és sötétebb színben is mutatósak, igazítsuk őket a helyiség színárnyalatához!

Segítségükkel gyorsan rendet rakhatunk, ha bedobjuk a kevésbé használatos dolgokat a fiókokba - a szobába lépő vendég pedig csak a mutatós rattan bútort látja. Akár egész sarkokat is kitölt a magas, 5 fiókos kosárkás tároló – helyezzünk a tetejére egy szép éjjeli lámpát, és máris kész a tökéletes hangulat!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Komódok, kisszekrények

Komódok, kisszekrények

Kiegészítő bútorok, de elengedhetetlenek minden lakásba.
Elemes gyerekszoba bútorok

Elemes gyerekszoba bútorok

Gyerekszoba berendezése ugyanolyan bútorcsaláddal. Ez sem lehetetlen!
Kültéri étkezőgarnitúrák

Kültéri étkezőgarnitúrák

Jó időben jó helyen: kint a kertben!
Megbántad a vásárlást?

Megbántad a vásárlást?

Hosszú távra tervezett daraboknál nehéz a választás. Kattints pár hasznos segítségért!
Fali lámpák gyermekeknek

Fali lámpák gyermekeknek

Fali lámpa a gyerekszoba őrzője...