Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Rattan és fonott komódok, tárolók

Rattan és fonott komódok, tárolók. Kicsi, de igazi hangulatteremtőt a szobába!

Ha egy igazi hangulati elemre vágyunk, melyet pakolófelületnek is használhatunk, ne keressünk tovább: ideálisak a rattan és fonott komódok, tárolók!

Rattan és fonott bútorok - ezek azok, amelyek már ránézésre is elcsavarják a fejünket! Kellene még egy kis tároló, amely egyben mutatós, hangulatos, a szoba dísze is? Dobozok helyett kinek ne jutnának eszébe a fonott, kosárkás tárolók, a rattan bútorok?

Tökéletes választás egy több-kevesebb fiókos tároló, mely magasabb, alacsonyabb, szélesebb változatban, császárfa keretben, számos variációban kapható, sőt, akár egy lépcsős tároló is, melyet fellépőnek használhatunk, ha valamit el szeretnénk érni.

Le szeretnénk ülni a tárolóra? Semmi akadálya, hiszen ilyen verzió is létezik, középen ülőfelülettel, kétoldalt és alul pedig aranyos, kosárkás fiókokkal. Olyan, akár egy komód.

A fonott gyékény kosárkák, melyek mindegyik típus jellegzetességét adják, textil béléssel még mutatósabbak. Sőt, élénk színekben is csatlakozhatnak a fa tárolóhoz, hozzájárulva, hogy még inkább illeszkedjenek a szobánk színvilágához.

Teljesen mindegy, hogy a gyerekszoba, előszoba, dolgozószoba, nappali, hálószoba vagy akár az iroda részei ezek a kiegészítők, mindenhol feldobják a hangulatot. Világosabb és sötétebb színben is mutatósak, igazítsuk őket a helyiség színárnyalatához!

Segítségükkel gyorsan rendet rakhatunk, ha bedobjuk a kevésbé használatos dolgokat a fiókokba - a szobába lépő vendég pedig csak a mutatós rattan bútort látja. Akár egész sarkokat is kitölt a magas, 5 fiókos kosárkás tároló – helyezzünk a tetejére egy szép éjjeli lámpát, és máris kész a tökéletes hangulat!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Könyvespolcok

Könyvespolcok

Kötelező darab egy olvasni szerető lakásába!
Szövetek kopásálósága

Szövetek kopásálósága

Mi is az a Martindale-szám? Kattints és olvasd el!
Fenyő előszobabútorok

Fenyő előszobabútorok

Fenyőt az előszobába is!
Bútorszövetek tisztítása

Bútorszövetek tisztítása

Melyik szövetet a legkönnyebb tisztítani? Kattints és megtudhatod!
Gyerek író- és számítógépasztalok

Gyerek író- és számítógépasztalok

Kattints, hogy a megfelelőt választhasd gyermekednek!