Fejléc scriptblokk

Fenyő íróasztalok

Fenyő íróasztalok. Fenyő asztalnál a munka is jobban megy…!

Mi máson dolgozhatnának, tanulhatnának a fenyőbútorok rajongói, mint egy kiváló, masszív, gyönyörű fenyő íróasztalon?

Aligha lehet más választásunk, ha otthonunk fenyő bútorokkal van berendezve, vagy menthetetlenül szerelmesek vagyunk ezekbe a gyönyörű, fenyőillatú bútorokba! Tanuláshoz, munkához is fenyő íróasztal dukál, amely nemcsak masszív és praktikus, de ránézésre is magával ragadó! Szívesen ül le mellé az  ember, igazi élmény! Olajozott színben, számos pakolófelülettel lehet a miénk.

A mutatós fenyő íróasztal négy fiókjában szinte minden elfér, ami szükséges a kezünk ügyébe egy íróasztalnál, csukható ajtaja mögé pedig a nagyobb méretű holmik is könnyen elrakhatók.

Kényelmesen elfér rajta egy számítógép, billentyűzettel, jobb oldalt, a fiókok felett pedig kihúzható sínen érkezhetnek a cédék, hogy még felkelnünk se kelljen.

Tökéletes számítógépasztal, melyhez monitortartó is kapható ugyanilyen szép színben – ugyanakkor egyszerű íróasztalként is használhatjuk, minden adottsága megvan hozzá; a billentyűzettartó pedig visszatolható.

A gyerekszoba, a dolgozószoba elmaradhatatlan kiegészítője, de akár a nappali sarkában is elhelyezhető, ha lakásunkban nincs elég hely külön dolgozó kialakítására, a tanulóasztal elhelyezésére. Ez a csinos fenyőbútor irodai asztalként is kiváló: a munkahely tökéletesen otthonossá varázsolható a segítségével! Kell ennél több…?


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Fotelek

Fotelek

Egy kényelmes fotel nem hiányozhat a nappaliból!
Étkezőgarnitúrák

Étkezőgarnitúrák

Praktikusabb garnitúrában venni az étkező berendezését. De milyen szempontok alapján válasszunk?
Elemes gyerekszoba bútorok

Elemes gyerekszoba bútorok

Gyerekszoba berendezése ugyanolyan bútorcsaláddal. Ez sem lehetetlen!
Hab matracok

Hab matracok

A habmatrac is jó választás, na de kinek? Kattints és olvasd el!
Kültéri étkezőgarnitúrák

Kültéri étkezőgarnitúrák

Jó időben jó helyen: kint a kertben!