Fejléc scriptblokk

Fenyő előszobabútorok

Fenyő előszobabútorok. Fenyő nélkül mit érek én…?

Csak fenyőbútorokkal tudjuk elképzelni otthonunkat? Semmi probléma! Akár a kisbútorokat, kiegészítőket is beszerezhetjük fenyőből!

A fenyőbútorok szerelmesei általában arra törekszenek, hogy otthonuk egységes stílusú legyen, és ha már fenyő, legyen benne (szinte) minden az.

Nem jelent ez alól kivételt az előszoba berendezése sem – ráadásul ez az a helyiség, melybe először belépünk, amikor hazaérkezünk, sőt, a vendégek is ezt pillantják meg elsőként.

A kellemes benyomás kialakítása tehát igen fontos. Nem kell azonban aggódnunk, ha fenyő előszobabútor a vágyunk, amely elfér az előszobában és vele együtt teremtődne meg az igazi harmónia! Többféle mutatós fenyő kiegészítőből választhatunk.

Fogasra van szükségünk? Tömör fenyő cipősszekrény, cipőspolc a vágyunk? A kalaptartó, a méretes álló tükör, sőt az esernyőtartó is lehet fenyőből – máris tökéletes az összhang.

Az előszoba igazi dísze lehet egy fenyő ülőpad is, amely nagy segítséget jelent a cipő felhúzásánál, de mivel felhajtható az ülőlapja és a pad tároló rekeszt rejt, plusz pakolófelületet is nyerünk vele. Elférnek benne akár a sapkák, sálak, de újságok is - kinek mi az elképzelése.

A gyönyörű, természetességet sugárzó fenyő előszobabútorok natúr lakkozott vagy olajozott színben kaphatók, így a világosabb, vagy a kissé sötétebb fenyőbútorokhoz is kiválóan alkalmazkodnak.

A masszív megjelenés nemcsak a padot teszi megbízható külsejűvé – a ruhafogast is, melyen biztosan stabilan megállnak a ruhák, és az esernyőtartó sem fog egykönnyen eldőlni.

A kalaptartó egyben fogas is, így nemcsak felső felületét használhatjuk ki remekül, akasztós részének köszönhetően több kabátnak is helyet ad. Ráadásul kétféle méretben is a miénk lehet. Kellemes készülődést!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Elemes bútorok

Elemes bútorok

Akár az egész lakást berendezheted egy bútorcsaládból.
Fenyő komódok

Fenyő komódok

A fenyőből sosem elég!
Ágytakarós franciaágyak

Ágytakarós franciaágyak

Ha nem szeretsz minden nap beágyazni, kattints a megoldásért!
Üveg dohányzóasztalok

Üveg dohányzóasztalok

Üveglapos dohányzóasztal - a nappali éke.
Valódi bőr anyagok

Valódi bőr anyagok

Az igazi klasszikus: valódi bőr. Kattints és olvasd el minden jellemzőjét!