Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Fenyő előszobabútorok

Fenyő előszobabútorok. Fenyő nélkül mit érek én…?

Csak fenyőbútorokkal tudjuk elképzelni otthonunkat? Semmi probléma! Akár a kisbútorokat, kiegészítőket is beszerezhetjük fenyőből!

A fenyőbútorok szerelmesei általában arra törekszenek, hogy otthonuk egységes stílusú legyen, és ha már fenyő, legyen benne (szinte) minden az.

Nem jelent ez alól kivételt az előszoba berendezése sem – ráadásul ez az a helyiség, melybe először belépünk, amikor hazaérkezünk, sőt, a vendégek is ezt pillantják meg elsőként.

A kellemes benyomás kialakítása tehát igen fontos. Nem kell azonban aggódnunk, ha fenyő előszobabútor a vágyunk, amely elfér az előszobában és vele együtt teremtődne meg az igazi harmónia! Többféle mutatós fenyő kiegészítőből választhatunk.

Fogasra van szükségünk? Tömör fenyő cipősszekrény, cipőspolc a vágyunk? A kalaptartó, a méretes álló tükör, sőt az esernyőtartó is lehet fenyőből – máris tökéletes az összhang.

Az előszoba igazi dísze lehet egy fenyő ülőpad is, amely nagy segítséget jelent a cipő felhúzásánál, de mivel felhajtható az ülőlapja és a pad tároló rekeszt rejt, plusz pakolófelületet is nyerünk vele. Elférnek benne akár a sapkák, sálak, de újságok is - kinek mi az elképzelése.

A gyönyörű, természetességet sugárzó fenyő előszobabútorok natúr lakkozott vagy olajozott színben kaphatók, így a világosabb, vagy a kissé sötétebb fenyőbútorokhoz is kiválóan alkalmazkodnak.

A masszív megjelenés nemcsak a padot teszi megbízható külsejűvé – a ruhafogast is, melyen biztosan stabilan megállnak a ruhák, és az esernyőtartó sem fog egykönnyen eldőlni.

A kalaptartó egyben fogas is, így nemcsak felső felületét használhatjuk ki remekül, akasztós részének köszönhetően több kabátnak is helyet ad. Ráadásul kétféle méretben is a miénk lehet. Kellemes készülődést!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

A lakás egészét most egy kalap alá vesszük. Kattints a részletekért!
Rattan és fonott komódok, tárolók

Rattan és fonott komódok, tárolók

A kertben is fontos a tárolási lehetőség!
Ülőkék és puffok

Ülőkék és puffok

Kicsi, de praktikus bútorok a nappaliban. Kattints a részletekért!
Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Az örök probléma, a foltos bútor. Hogyan tisztítsuk?
Hálószoba

Hálószoba

Ha egy igazán jót szeretnél aludni, fontos a berendezés! Kattints a tippekért!