Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Fa és bútorlapos asztalok

Fa és bútorlapos asztalok. Fán áll jól a kávéscsésze!

Van, aki úgy van vele: ha dohányzóasztal, csakis fa legyen! A fa- és bútorlapos asztalok között is igen nagy azonban a választék…

A fa bútorokat nem lehet megunni. Nemcsak nagyon szépek, az ember közelebb érzi magát általuk a természethez is. A természetes dolgok szerelmesei mindenképpen fa dohányzóasztalban gondolkodnak a nappaliba - ezen belül azonban kimeríthetetlen a variációk tárháza!

Az elegáns, klasszikus vonalvezetésű faasztaltól a modern, különleges megoldásokkal készült illetve minimál stílusú dohányzóasztalokig bármelyik változat kielégíthet bennünket.

A dohányzóasztal a nappali kiemelt dísze. Egy faasztalon pedig jobban mutatnak a különféle, természetes dekorációs elemek, így a gyertyák, a növények. Jelenlétük, tapintásuk kellemes, több stílusú bútorhoz illeszkednek kiválóan.

Egy modern, minimál stílusú vagy bőr kanapéhoz ugyanúgy találunk megfelelő faasztalt, mint egy klasszikus ülőgarnitúrához.

A fiatalos lakások kedvenc darabja lehet a négyszögletes, bőséges pakolófelülettel rendelkező dohányzóasztal, vastag falábakkal, masszív felületekkel, vagy éppen egy kis kerek darab, guruló lábakkal.

Az idősebbek pedig  előszeretettel gyűlnek egy ovális, klasszikus, elegáns lábakkal kialakított, cseresznyeszínű faasztal köré.

Persze a fiatal korosztály is könnyen beleszerethet egy hagyományos, fiókos, tömör nyírfa dohányzóasztalba! A faasztalok számos gyönyörű színre pácolva kaphatók. 

Kicsit más stílust képvisel a bútorlapos asztal. A nemcsak klasszikus, de meglepő formákban is kapható asztalok MDF lapból, természetes furnérból készülnek, első ránézésre mégis olyanok, mint a fa.

Aki extrém formájú dohányzóasztalra vágyik, mindenképp válasszon a pakolófelületet keveset adó, díszként azonban rendkívül mutatós modellek közül, melyek lyukas kocka vagy éppen elhajló telefonkagyló alakját veszik fel.

Dizájnos és egyedi a hiányos téglatestet formázó, praktikus bútorlapos asztal is. Választék van bőven, csak dönteni nehéz…!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Fali lámpák gyermekeknek

Fali lámpák gyermekeknek

Fali lámpa a gyerekszoba őrzője...
Figurás dohányzóasztalok

Figurás dohányzóasztalok

Mutatós, figurás dohányzóasztalok. Kattints a részletekért!
Íróasztalok, számítógépasztalok

Íróasztalok, számítógépasztalok

A dolgozószoba berendezése is fontos. De hogyan válasszunk megfelelő bútort?
Bútorápoló szerek

Bútorápoló szerek

A bútoroknak is fontos az ápolás!
Párnák, takarók, matracvédők

Párnák, takarók, matracvédők

A kényelem és a melegség is biztosított!