Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Bőr ülőgarnitúrák

Bőr ülőgarnitúrák - Gyönyör beleülni!

Maga a gyönyör beleülni egy ilyen ülőgarnitúrába! A bőr felület nemcsak rendkívül kényelmes, de a luxus felemelő érzését adja…

A lakberendezési boltokban sokszor tekintgetünk sóvárogva ezekre a bútordarabokra! A bőr ülőgarnitúra valósággal rabul ejt, hiszen nemcsak ránézésre gyönyörű. Az ülőfelület és a háttámla kiképzése is nagyon kényelmes, arról nem beszélve, hogy igazi luxusban érezhetjük magunkat. Egy bőr ülőgarnitúra mindig előkelő, akár modern, akár klasszikus, akár minimalista stílusban tetszik nekünk.

A klasszikus stílus eleganciája sosem megy ki a divatból – idősek és fiatalok nappalijában is jól mutat, különösen illik a kissé konzervatívabb berendezéshez.

Vonala lágy, kényelme csalogató, ha a vonalvezetés könnyed is, a kéttűs dísztűzés igazán szoliddá és elegánssá varázsolja a garnitúrát.

Az elemes bőr ülőgarnitúrák – 3 személyes, illetve 2 személyes kanapéval és fotellal - nyithatók, rejtenek ágyneműtartót és ágyfunkciót is, ám mindennapos alvásra kevésbé alkalmasak.

Főleg a fiatalok rajonganak a minimalista illetve modern stílusú bőr ülőgarnitúráért. Különösen élénk színben, alacsony ülőfelülettel!

A szögletes vonalvezetés ellenére tökéletes kényelmet biztosít, valósággal belesüppedhetünk ebbe a rendkívül mutatós és elegáns bútordarabba!

A fiatalok kedvenceinek sorából nem hiányozhat a különleges kivitelezésű, üde, több színű, egyedi, elemes bőr ülőgarnitúra sem.

A bőr persze sarokkanapé-, sarokülőgarnitúra formájában is nagyon mutatós – és szintén ággyá alakítható -, sőt, kisebb helyen is elfér.

Mert azt talán mondani sem kell, hogy ha ilyen ülőgarnitúrára vágyunk, észben kell tartanunk: csak tágas térben érvényesülnek, valósággal teret követelnek. Ne zsúfoljuk be őket kis helyre. Annyi bizonyos, hogy tökéletesen elégedettek leszünk velük!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Hálószoba

Hálószoba

Ha egy igazán jót szeretnél aludni, fontos a berendezés! Kattints a tippekért!
Gyerek író- és számítógépasztalok

Gyerek író- és számítógépasztalok

Kattints, hogy a megfelelőt választhasd gyermekednek!
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

A mikroszálas szövetek tudnivalói egy helyen. Kattints és olvasd el!
Tömör fenyő ágykeretek

Tömör fenyő ágykeretek

Ha igazán tartós ágykeretre vágysz, válassz tömör fenyő bútort!
Hab matracok

Hab matracok

A habmatrac is jó választás, na de kinek? Kattints és olvasd el!