Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Bőr ülőgarnitúrák

Bőr ülőgarnitúrák - Gyönyör beleülni!

Maga a gyönyör beleülni egy ilyen ülőgarnitúrába! A bőr felület nemcsak rendkívül kényelmes, de a luxus felemelő érzését adja…

A lakberendezési boltokban sokszor tekintgetünk sóvárogva ezekre a bútordarabokra! A bőr ülőgarnitúra valósággal rabul ejt, hiszen nemcsak ránézésre gyönyörű. Az ülőfelület és a háttámla kiképzése is nagyon kényelmes, arról nem beszélve, hogy igazi luxusban érezhetjük magunkat. Egy bőr ülőgarnitúra mindig előkelő, akár modern, akár klasszikus, akár minimalista stílusban tetszik nekünk.

A klasszikus stílus eleganciája sosem megy ki a divatból – idősek és fiatalok nappalijában is jól mutat, különösen illik a kissé konzervatívabb berendezéshez.

Vonala lágy, kényelme csalogató, ha a vonalvezetés könnyed is, a kéttűs dísztűzés igazán szoliddá és elegánssá varázsolja a garnitúrát.

Az elemes bőr ülőgarnitúrák – 3 személyes, illetve 2 személyes kanapéval és fotellal - nyithatók, rejtenek ágyneműtartót és ágyfunkciót is, ám mindennapos alvásra kevésbé alkalmasak.

Főleg a fiatalok rajonganak a minimalista illetve modern stílusú bőr ülőgarnitúráért. Különösen élénk színben, alacsony ülőfelülettel!

A szögletes vonalvezetés ellenére tökéletes kényelmet biztosít, valósággal belesüppedhetünk ebbe a rendkívül mutatós és elegáns bútordarabba!

A fiatalok kedvenceinek sorából nem hiányozhat a különleges kivitelezésű, üde, több színű, egyedi, elemes bőr ülőgarnitúra sem.

A bőr persze sarokkanapé-, sarokülőgarnitúra formájában is nagyon mutatós – és szintén ággyá alakítható -, sőt, kisebb helyen is elfér.

Mert azt talán mondani sem kell, hogy ha ilyen ülőgarnitúrára vágyunk, észben kell tartanunk: csak tágas térben érvényesülnek, valósággal teret követelnek. Ne zsúfoljuk be őket kis helyre. Annyi bizonyos, hogy tökéletesen elégedettek leszünk velük!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Gyerekszoba

Gyerekszoba

A gyerekszoba az élet megalapozása. Kattints, hogy megtudd, mi minden kell a berendezéséhez!
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek olcsón. Vajon jó választás?
Asztali lámpák, íróasztali lámpák

Asztali lámpák, íróasztali lámpák

Óriási választék van már az asztali lámpákból is...
Ágyrácsok

Ágyrácsok

A kényelemhez a jó ágyrács is hozzájárul. Kattints és segítünk választani!
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Alaprajz készítés egyszerűen. Kattints ide, és olvasd el, hogy mire kell odafigyelned!