Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Bőr ülőgarnitúrák

Bőr ülőgarnitúrák - Gyönyör beleülni!

Maga a gyönyör beleülni egy ilyen ülőgarnitúrába! A bőr felület nemcsak rendkívül kényelmes, de a luxus felemelő érzését adja…

A lakberendezési boltokban sokszor tekintgetünk sóvárogva ezekre a bútordarabokra! A bőr ülőgarnitúra valósággal rabul ejt, hiszen nemcsak ránézésre gyönyörű. Az ülőfelület és a háttámla kiképzése is nagyon kényelmes, arról nem beszélve, hogy igazi luxusban érezhetjük magunkat. Egy bőr ülőgarnitúra mindig előkelő, akár modern, akár klasszikus, akár minimalista stílusban tetszik nekünk.

A klasszikus stílus eleganciája sosem megy ki a divatból – idősek és fiatalok nappalijában is jól mutat, különösen illik a kissé konzervatívabb berendezéshez.

Vonala lágy, kényelme csalogató, ha a vonalvezetés könnyed is, a kéttűs dísztűzés igazán szoliddá és elegánssá varázsolja a garnitúrát.

Az elemes bőr ülőgarnitúrák – 3 személyes, illetve 2 személyes kanapéval és fotellal - nyithatók, rejtenek ágyneműtartót és ágyfunkciót is, ám mindennapos alvásra kevésbé alkalmasak.

Főleg a fiatalok rajonganak a minimalista illetve modern stílusú bőr ülőgarnitúráért. Különösen élénk színben, alacsony ülőfelülettel!

A szögletes vonalvezetés ellenére tökéletes kényelmet biztosít, valósággal belesüppedhetünk ebbe a rendkívül mutatós és elegáns bútordarabba!

A fiatalok kedvenceinek sorából nem hiányozhat a különleges kivitelezésű, üde, több színű, egyedi, elemes bőr ülőgarnitúra sem.

A bőr persze sarokkanapé-, sarokülőgarnitúra formájában is nagyon mutatós – és szintén ággyá alakítható -, sőt, kisebb helyen is elfér.

Mert azt talán mondani sem kell, hogy ha ilyen ülőgarnitúrára vágyunk, észben kell tartanunk: csak tágas térben érvényesülnek, valósággal teret követelnek. Ne zsúfoljuk be őket kis helyre. Annyi bizonyos, hogy tökéletesen elégedettek leszünk velük!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Apró kiegészítő, a lakásba bárhova!
Masszázsfotelek, relax fotelek

Masszázsfotelek, relax fotelek

A kényelem tetőfoka, a masszázsfotel. Kattints a részletekért!
Előszobafalak, cipősszekrények

Előszobafalak, cipősszekrények

Az előszoba elengedhetetlen kellékei az előszobafalak és a ciősszekrények.
Kárpitozott franciaágyak

Kárpitozott franciaágyak

A kárpitozott franciaágyak előnyeiért kattints!
Hogyan válasszunk tinibútort?

Hogyan válasszunk tinibútort?

A legnehezebb korszakban stílust választani is nehéz. Adunk hozzá egy kis segítséget!