Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Kültéri étkezőgarnitúrák

Kültéri étkezőgarnitúrák. Ki a szabadba!

Amint megérkezik a jó idő, az embernek szinte késztetése van a szabadban üldögélni, legyen szó akár délutáni sziesztáról, akár étkezésről! Jöhet hozzá egy mutatós kerti étkezőgarnitúra?

A hűvös őszi és téli napok után mindig örömmel vesszük, ha melegen süt a nap, és kellemes órákat tölthetünk el a szabadban. Legyen bár kertünk vagy erkélyünk, a friss levegő, a napsütés, a virágok illata kikapcsol, ezért érdemes minden tevékenységet kihelyezni a szabadba, amit csak lehet. Ehhez azonban mindenképp szükségünk van asztalra és székekre!

A kültéri étkezőgarnitúrának nem kell feltétlenül méretesnek lennie. Mutatós kör alakú asztalkánál, négy széken is elfér a család, plusz székekkel pedig több embert is leültethetünk.

Egy kis étkezőgarnitúra ráadásul könnyedén elhelyezhető nemcsak kertben, hanem teraszon, erkélyen is.

Ha egyszerű, de kedves, természetes megjelenésű kerti étkezőasztalra és étkezőszékekre vágyunk, nem is kell tovább keresnünk!

A szintetikus rattannal bevont kültéri étkezőgarnitúra megnyugtatóan természetközeli, barátságos hangulatú – még az asztal aljában levő kis polcra is pakolhatunk dolgokat. Sötétbarna színe miatt könnyen a kertbe illeszthető, de erkélyen is mutatós látvány.

Nem különben az acélvázas étkezőszékek és asztal, melyeknek ülőfelülete ugyancsak szintetikus rattan, de kellemes, bézs színben kapható, a váz pedig sötétzöld – nem véletlenül, hiszen így remekül alkalmazkodik a természeti környezethez. A mutatós üveglapos étkezőasztal karcsú lábon áll, viszont az aljában nincs pakolófelület.

Kicsit más világ a barna és krémszín párosításával készült szintetikus rattan kültéri étkezőgarnitúra, amely csíkos külsejével és kiszélesedő, érdekes székeivel hódít igazán. A hozzáillő, elegáns kis asztal kerek alsó polcával rendkívül mutatós!

Az asztallap mindegyik típus esetében biztonsági üveg, a garnitúrákat szabad ég alá tervezték, így bátran kinn hagyhatjuk őket. A kerti székek és asztalok külön, elemenként is megrendelhetők. Éljünk a lehetőséggel!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Fessünk, de hogyan?

Fessünk, de hogyan?

A festés menete. Kattints és olvasd el lépésről lépésre a teendőket!
Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

A lakberendezési stílusok megismeréséhez kattints!
Fa és bútorlapos asztalok

Fa és bútorlapos asztalok

Óriási választék, természetes megjelenés. Kattints a részletekért!
Elemes gyerekszoba bútorok

Elemes gyerekszoba bútorok

Gyerekszoba berendezése ugyanolyan bútorcsaláddal. Ez sem lehetetlen!
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Válassz egy kanapét vendégágynak. Mikor jó választás?