Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Ülőkék, kisszékek, bárszékek. Hogy kényelemben szemezhessünk a bárpultnál!

Számos olyan helyzet létezik, amikor az ember csak egy kis időre foglal helyet egy széken és nem használja azt nap mint nap – ezekre az esetekre is vannak kényelmes kis székek!

Érkezett még egy vendég, de hely már nincs sem a kanapén, sem az asztal körül? Elő egy kinyitható kisszékkel, és máris meg van oldva a probléma! Ez a bútor igazi kincs. Többet is tárolhatunk belőlük a lakásban, egy félreesőbb helyen összecsukva remekül elférnek, ha pedig előkerülnek, remekül beválnak!

A fémvázas, egyszerűen összecsukható székek PVC ülőfelülete is kényelmes rövid távra, mutatós színeikkel nagyon barátságosak.

Hasonlóan jól jöhet egy ülőke is, ami még könnyebben tárolható, de szintén remek kiegészítő, ha megtelik a konyha… Népszerű a fémvázas kisszék-választék is, ezüst színben, bükk színű ülőfelülettel.

Ha már egy kicsit kényelmesebb székre vágyunk, más kategóriát képviselnek a bárszékek. Otthonra vagy bárpulthoz kellenek?

Az egészen egyszerű, műbőrrel bevont, krómozott lábú gázliftes változat ugyanolyan jó szolgálatot tesz, mint egy rétegelt lemezes ülőfelületű bárszék: mindegyik típusnál lábtartó segíti a kényelmes ülést.

Ha a hátnak is kell egy kis támasz, rétegelt lemezből párnázott háttámlás, divatos textilbőr bevonatú szék is rendelkezésre áll!

Az igazán modern stílusú, „kagylós” ülőfelületű bárszék csábítóan sok színben lehet a miénk, lakkozott krómacél alsó része még mutatósabbá teszi! Kockás, divatos textilbőr ülőfelülettel igazán játékos és persze még kényelmesebb!

Modern lakások kiváló kiegészítője lehet, így otthoni kávézáshoz szintén voksolhatunk a stílusos, támlás bárfotelekre, hozzájuk illő kis asztallal. A bárszékek megjelenése igen változatos, ezért ha szeretünk hátradőlni, mindenképp a puha háttámlás változatokból válasszunk!

Az igazi kényelemről azonban a szokványos ebédlőszékek stílusában készült bárszék gondoskodik, melyet gyönyörű wenge, fehér vagy calvados színben vehetünk birtokba, tömörfa lábakkal. Hogy ne legyen gond, ha sokáig kell szemezni a bárpultnál…


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Hogyan válasszunk tinibútort?

Hogyan válasszunk tinibútort?

A legnehezebb korszakban stílust választani is nehéz. Adunk hozzá egy kis segítséget!
Az ülőgarnitúrák tipikus hibái

Az ülőgarnitúrák tipikus hibái

Az ülőgarnitúrák felépítéséből következtethetünk a minőségre. Kattints és olvasd el!
Nappali

Nappali

A nappali, ahol a legtöbb időt töltöd. Kattints a berendezési tippekért!
Csillárok, mennyezeti lámpák

Csillárok, mennyezeti lámpák

Egy szobának a világítása is nagyon fontos!
Sarokétkezők

Sarokétkezők

Ha sok vendéget szoktál fogadni, jó választás lesz egy sarokétkező!