Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Ülőkék, kisszékek, bárszékek. Hogy kényelemben szemezhessünk a bárpultnál!

Számos olyan helyzet létezik, amikor az ember csak egy kis időre foglal helyet egy széken és nem használja azt nap mint nap – ezekre az esetekre is vannak kényelmes kis székek!

Érkezett még egy vendég, de hely már nincs sem a kanapén, sem az asztal körül? Elő egy kinyitható kisszékkel, és máris meg van oldva a probléma! Ez a bútor igazi kincs. Többet is tárolhatunk belőlük a lakásban, egy félreesőbb helyen összecsukva remekül elférnek, ha pedig előkerülnek, remekül beválnak!

A fémvázas, egyszerűen összecsukható székek PVC ülőfelülete is kényelmes rövid távra, mutatós színeikkel nagyon barátságosak.

Hasonlóan jól jöhet egy ülőke is, ami még könnyebben tárolható, de szintén remek kiegészítő, ha megtelik a konyha… Népszerű a fémvázas kisszék-választék is, ezüst színben, bükk színű ülőfelülettel.

Ha már egy kicsit kényelmesebb székre vágyunk, más kategóriát képviselnek a bárszékek. Otthonra vagy bárpulthoz kellenek?

Az egészen egyszerű, műbőrrel bevont, krómozott lábú gázliftes változat ugyanolyan jó szolgálatot tesz, mint egy rétegelt lemezes ülőfelületű bárszék: mindegyik típusnál lábtartó segíti a kényelmes ülést.

Ha a hátnak is kell egy kis támasz, rétegelt lemezből párnázott háttámlás, divatos textilbőr bevonatú szék is rendelkezésre áll!

Az igazán modern stílusú, „kagylós” ülőfelületű bárszék csábítóan sok színben lehet a miénk, lakkozott krómacél alsó része még mutatósabbá teszi! Kockás, divatos textilbőr ülőfelülettel igazán játékos és persze még kényelmesebb!

Modern lakások kiváló kiegészítője lehet, így otthoni kávézáshoz szintén voksolhatunk a stílusos, támlás bárfotelekre, hozzájuk illő kis asztallal. A bárszékek megjelenése igen változatos, ezért ha szeretünk hátradőlni, mindenképp a puha háttámlás változatokból válasszunk!

Az igazi kényelemről azonban a szokványos ebédlőszékek stílusában készült bárszék gondoskodik, melyet gyönyörű wenge, fehér vagy calvados színben vehetünk birtokba, tömörfa lábakkal. Hogy ne legyen gond, ha sokáig kell szemezni a bárpultnál…


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Éjjeliszekrények

Éjjeliszekrények

Szemüveg, víz, telefon? Hova rakjuk ezeket lefekvéskor? Kattints és megtudod!
Rattan és fonott komódok, tárolók

Rattan és fonott komódok, tárolók

A kertben is fontos a tárolási lehetőség!
Fenyő íróasztalok

Fenyő íróasztalok

Masszív és tartós irodabútort keresel? Kattints és olvass róla!
Memóriás matracok

Memóriás matracok

Megjegyzi, hogy kényelmes neked! Kattints és olvasd el, hogyan is lehetséges ez!
Tálalószekrények

Tálalószekrények

Nagyobb lakások ideális kiegészítője. Hova ajánlott?