Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Nappali szekrénysorok

Nappali szekrénysorok. Válasszuk meg a nappali királyát!

A nappaliszobába kerülő szekrénysor megjelenése a helyiség egész hangulatát meghatározhatja. Nemcsak szépnek, praktikusnak is kell lennie!

Ha készen áll a nappali a befogadására, igazán izgalmas feladat kiválasztani a megfelelő szekrénysort! Az ülőgarnitúrán túl ez a másik bútor, ami valósággal uralja a szobát. Színével és stílusával meghatározza a helyiség hangulatát! Válasszunk tehát körültekintően. A „beleszeretős” bútorok persze előnyt élveznek, de azért gondoljuk át, megfelelnek-e elvárásainknak!

Egy nappali szekrénysor ne csak mutatós legyen, hanem praktikus is: érdemes olyat választani, melybe sok mindent pakolhatunk, a ruháktól kezdve a könyveken át az apróbb holmikig, dísztárgyakig, és a tévének is jó helye van.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, mekkora szekrénysor érvényesülhet a szobában.

Hogy modern vagy klasszikus, esetleg minimál stílusú otthonba kerül-e a nappali szekrénysor, és azt sem, milyen pakolófelületekre van leginkább szükségünk?

Sok könyvet, vagy inkább tárgyakat raknánk a polcokra? Kell nekünk ekkora vitrines rész? Szükségünk van bárrészre? Elég lesz-e ennyi akasztós szekrény?

A kínálat igen széles. A hagyományos stílus szerelmesei többféle gyönyörű, klasszikus nappali szekrénysor közül választhatnak. A modern szekrénysorok mutatós, egyedi megjelenésükkel együtt is lehetnek visszafogottak: érdekes megoldásaik teszik őket igazán izgalmassá! Világos színekben éppolyan lenyűgözőek, min t sötét árnyalatokban.

Sőt! Elemenként, többféle összeállításban is a miénk lehet számos szekrénysor, ami a variációs lehetőségeket tovább növeli!

Bármelyik stílus kedvelőinek ajánlott a komódos szekrénysor, ami kisebb nappaliban is elfér, kevesebb benne a pakolási lehetőség, ugyanakkor páratlan hangulata van!

Az sem akadály, ha többszínű szekrénysor mutatna jól nappalinkban – eltérő színű frontrészekkel még inkább szobánkhoz igazítható a megjelenése.

Ha azt szeretnénk, hogy franciaágy is tartozzon a szekrénysorhoz, többféle szépséges hálószobai szekrénysorból választhatunk.

Az ifjúsági szekrénysoroknál pedig nem hátrány a beépített íróasztal! Persze ezek a tanulósorok is kaphatók kevesebb- vagy több szekrénnyel, gardróbbal vagy anélkül. Kár, hogy csak egyet fogunk hazavinni…!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Elemes bútorok

Elemes bútorok

Akár az egész lakást berendezheted egy bútorcsaládból.
Trópusi keményfa ágykeretek

Trópusi keményfa ágykeretek

Ha a külcsín is fontos. Kattints és olvass róla bővebben!
Ágyrácsok

Ágyrácsok

A kényelemhez a jó ágyrács is hozzájárul. Kattints és segítünk választani!
Étkezőszékek

Étkezőszékek

Rengeteg stílus, forma és méret közül válogathatsz.
Előszobafalak, cipősszekrények

Előszobafalak, cipősszekrények

Az előszoba elengedhetetlen kellékei az előszobafalak és a ciősszekrények.