Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Nappali szekrénysorok

Nappali szekrénysorok. Válasszuk meg a nappali királyát!

A nappaliszobába kerülő szekrénysor megjelenése a helyiség egész hangulatát meghatározhatja. Nemcsak szépnek, praktikusnak is kell lennie!

Ha készen áll a nappali a befogadására, igazán izgalmas feladat kiválasztani a megfelelő szekrénysort! Az ülőgarnitúrán túl ez a másik bútor, ami valósággal uralja a szobát. Színével és stílusával meghatározza a helyiség hangulatát! Válasszunk tehát körültekintően. A „beleszeretős” bútorok persze előnyt élveznek, de azért gondoljuk át, megfelelnek-e elvárásainknak!

Egy nappali szekrénysor ne csak mutatós legyen, hanem praktikus is: érdemes olyat választani, melybe sok mindent pakolhatunk, a ruháktól kezdve a könyveken át az apróbb holmikig, dísztárgyakig, és a tévének is jó helye van.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, mekkora szekrénysor érvényesülhet a szobában.

Hogy modern vagy klasszikus, esetleg minimál stílusú otthonba kerül-e a nappali szekrénysor, és azt sem, milyen pakolófelületekre van leginkább szükségünk?

Sok könyvet, vagy inkább tárgyakat raknánk a polcokra? Kell nekünk ekkora vitrines rész? Szükségünk van bárrészre? Elég lesz-e ennyi akasztós szekrény?

A kínálat igen széles. A hagyományos stílus szerelmesei többféle gyönyörű, klasszikus nappali szekrénysor közül választhatnak. A modern szekrénysorok mutatós, egyedi megjelenésükkel együtt is lehetnek visszafogottak: érdekes megoldásaik teszik őket igazán izgalmassá! Világos színekben éppolyan lenyűgözőek, min t sötét árnyalatokban.

Sőt! Elemenként, többféle összeállításban is a miénk lehet számos szekrénysor, ami a variációs lehetőségeket tovább növeli!

Bármelyik stílus kedvelőinek ajánlott a komódos szekrénysor, ami kisebb nappaliban is elfér, kevesebb benne a pakolási lehetőség, ugyanakkor páratlan hangulata van!

Az sem akadály, ha többszínű szekrénysor mutatna jól nappalinkban – eltérő színű frontrészekkel még inkább szobánkhoz igazítható a megjelenése.

Ha azt szeretnénk, hogy franciaágy is tartozzon a szekrénysorhoz, többféle szépséges hálószobai szekrénysorból választhatunk.

Az ifjúsági szekrénysoroknál pedig nem hátrány a beépített íróasztal! Persze ezek a tanulósorok is kaphatók kevesebb- vagy több szekrénnyel, gardróbbal vagy anélkül. Kár, hogy csak egyet fogunk hazavinni…!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Bőr ülőgarnitúrák

Bőr ülőgarnitúrák

Mindenki kedvence - a bőr garnitúra. Kattints és olvass róla bővebben!
Gyerekmatracok

Gyerekmatracok

A gyerekeknek is fontos a jó matrac kiválasztása. Ebben is segítünk!
Bútorszövetek tisztítása

Bútorszövetek tisztítása

Melyik szövetet a legkönnyebb tisztítani? Kattints és megtudhatod!
Tv-állványok

Tv-állványok

Egy stílusos tv-állvány is elengedhetetlen!
Fali képek

Fali képek

Egy kép nagyon fel tudja dobni a szoba hangulatát. Nem hiszed? Próbáld ki!