Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Nappali szekrénysorok

Nappali szekrénysorok. Válasszuk meg a nappali királyát!

A nappaliszobába kerülő szekrénysor megjelenése a helyiség egész hangulatát meghatározhatja. Nemcsak szépnek, praktikusnak is kell lennie!

Ha készen áll a nappali a befogadására, igazán izgalmas feladat kiválasztani a megfelelő szekrénysort! Az ülőgarnitúrán túl ez a másik bútor, ami valósággal uralja a szobát. Színével és stílusával meghatározza a helyiség hangulatát! Válasszunk tehát körültekintően. A „beleszeretős” bútorok persze előnyt élveznek, de azért gondoljuk át, megfelelnek-e elvárásainknak!

Egy nappali szekrénysor ne csak mutatós legyen, hanem praktikus is: érdemes olyat választani, melybe sok mindent pakolhatunk, a ruháktól kezdve a könyveken át az apróbb holmikig, dísztárgyakig, és a tévének is jó helye van.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, mekkora szekrénysor érvényesülhet a szobában.

Hogy modern vagy klasszikus, esetleg minimál stílusú otthonba kerül-e a nappali szekrénysor, és azt sem, milyen pakolófelületekre van leginkább szükségünk?

Sok könyvet, vagy inkább tárgyakat raknánk a polcokra? Kell nekünk ekkora vitrines rész? Szükségünk van bárrészre? Elég lesz-e ennyi akasztós szekrény?

A kínálat igen széles. A hagyományos stílus szerelmesei többféle gyönyörű, klasszikus nappali szekrénysor közül választhatnak. A modern szekrénysorok mutatós, egyedi megjelenésükkel együtt is lehetnek visszafogottak: érdekes megoldásaik teszik őket igazán izgalmassá! Világos színekben éppolyan lenyűgözőek, min t sötét árnyalatokban.

Sőt! Elemenként, többféle összeállításban is a miénk lehet számos szekrénysor, ami a variációs lehetőségeket tovább növeli!

Bármelyik stílus kedvelőinek ajánlott a komódos szekrénysor, ami kisebb nappaliban is elfér, kevesebb benne a pakolási lehetőség, ugyanakkor páratlan hangulata van!

Az sem akadály, ha többszínű szekrénysor mutatna jól nappalinkban – eltérő színű frontrészekkel még inkább szobánkhoz igazítható a megjelenése.

Ha azt szeretnénk, hogy franciaágy is tartozzon a szekrénysorhoz, többféle szépséges hálószobai szekrénysorból választhatunk.

Az ifjúsági szekrénysoroknál pedig nem hátrány a beépített íróasztal! Persze ezek a tanulósorok is kaphatók kevesebb- vagy több szekrénnyel, gardróbbal vagy anélkül. Kár, hogy csak egyet fogunk hazavinni…!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Forgószék kontra padló?

Forgószék kontra padló?

Hogyan védheted meg a padlót a forgószéktől? Kattints a részletekért!
Hangulatteremtő álló lámpák

Hangulatteremtő álló lámpák

Hangulatvilágítás? Naná! Állólámpával!
Íróasztalok, számítógépasztalok

Íróasztalok, számítógépasztalok

A dolgozószoba berendezése is fontos. De hogyan válasszunk megfelelő bútort?
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

A konyha tervezésének szabályai. Kattints és olvasd el!
Design kanapék

Design kanapék

Mutatós kanapék, melyek akár alvásra is alkalmasak. Lehetséges ez?