Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Elemes bútorok

Elemes bútorok. Elemezzünk tovább…!

Miért válasszunk elemes bútort? Mert számos izgalmas variációs lehetőséget nyújt, és bármikor átrendezhetjük a szobát!

Ha már egyszer választunk, olyan bútorokba érdemes beruházni, amelyeket nem fogunk egyhamar megunni! Ez pedig legegyszerűbben úgy oldható meg, hogy a bútordarabokat bármikor variálni lehessen, és akár egyik napról a másikra más képet mutathasson a szoba. Ehhez csak annyi kell, hogy valamennyi bútor egy adott stílust képviseljen, mely az elemes bútorcsaládokkal megoldható.

A klasszikustól kezdve a modernen át a minimalistáig valamennyi stílusban megtalálhatjuk az igazit.

Miénk lehet a szekrény, komód, ágy, kisszekrény, asztal, könyvespolc, íróasztal, vitrin, azaz szinte minden ugyanabban a stílusban, egységes arculatot adva a helyiségnek, de akár az egész lakásnak is.

A hangulatot is garantálja, ha minden „a helyén van” – természetesen kerülhet egyik szobába világos bútor, a másikba sötét színű, de a stílus legyen harmóniában egymással, ha tökéletes otthont szeretnénk.

Az elemes bútorcsalád kiváló megoldás a nappaliba, étkezőbe, de a hálószoba, előszoba és a gyerekszoba is tökéletesen mutat vele.

Hiszen úgy a legszebb, ha a franciaágy egyezik a gardróbbal, az étkező garnitúra a tálalóval, a dohányzóasztal és a komódok a szekrénysorral.

Az elemes bútorok iroda berendezéséhez is kifejezetten ajánlottak, hiszen sokkal elegánsabb, ha a számítógépasztalok, a szekrények és a könyvespolcok megjelenése összhangban van egymással.

Külön említést érdemel a fürdőszoba, melyben szintén nagyon szépen mutat egy elemes bútorcsalád! Komód a csap alatt, magas szekrény mellette, tükrös fali szekrény pakolófelülettel. Ráadásul az elemeket más variációban is a mosdó köré helyezhetjük, ahogy nekünk tetszik, és ahogy a leginkább elfér! Csak jól járhatunk velük!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Fenyő kiegészítők

Fenyő kiegészítők

Kiegészítőből is fenyőt!
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

A burkolatok kiválasztásában is kapsz egy kis segítséget. Kattints és olvasd el!
Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Az örök probléma, a foltos bútor. Hogyan tisztítsuk?
Sarokülőgarnitúrák

Sarokülőgarnitúrák

A sarokülőgarnitúra egy többfunkciós bútordarab. Hogy miért? Kattints és olvasd el!
Fotelek

Fotelek

Egy kényelmes fotel nem hiányozhat a nappaliból!