Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Elemes bútorok

Elemes bútorok. Elemezzünk tovább…!

Miért válasszunk elemes bútort? Mert számos izgalmas variációs lehetőséget nyújt, és bármikor átrendezhetjük a szobát!

Ha már egyszer választunk, olyan bútorokba érdemes beruházni, amelyeket nem fogunk egyhamar megunni! Ez pedig legegyszerűbben úgy oldható meg, hogy a bútordarabokat bármikor variálni lehessen, és akár egyik napról a másikra más képet mutathasson a szoba. Ehhez csak annyi kell, hogy valamennyi bútor egy adott stílust képviseljen, mely az elemes bútorcsaládokkal megoldható.

A klasszikustól kezdve a modernen át a minimalistáig valamennyi stílusban megtalálhatjuk az igazit.

Miénk lehet a szekrény, komód, ágy, kisszekrény, asztal, könyvespolc, íróasztal, vitrin, azaz szinte minden ugyanabban a stílusban, egységes arculatot adva a helyiségnek, de akár az egész lakásnak is.

A hangulatot is garantálja, ha minden „a helyén van” – természetesen kerülhet egyik szobába világos bútor, a másikba sötét színű, de a stílus legyen harmóniában egymással, ha tökéletes otthont szeretnénk.

Az elemes bútorcsalád kiváló megoldás a nappaliba, étkezőbe, de a hálószoba, előszoba és a gyerekszoba is tökéletesen mutat vele.

Hiszen úgy a legszebb, ha a franciaágy egyezik a gardróbbal, az étkező garnitúra a tálalóval, a dohányzóasztal és a komódok a szekrénysorral.

Az elemes bútorok iroda berendezéséhez is kifejezetten ajánlottak, hiszen sokkal elegánsabb, ha a számítógépasztalok, a szekrények és a könyvespolcok megjelenése összhangban van egymással.

Külön említést érdemel a fürdőszoba, melyben szintén nagyon szépen mutat egy elemes bútorcsalád! Komód a csap alatt, magas szekrény mellette, tükrös fali szekrény pakolófelülettel. Ráadásul az elemeket más variációban is a mosdó köré helyezhetjük, ahogy nekünk tetszik, és ahogy a leginkább elfér! Csak jól járhatunk velük!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Gyerek író- és számítógépasztalok

Gyerek író- és számítógépasztalok

Kattints, hogy a megfelelőt választhasd gyermekednek!
Konyha

Konyha

A konyha, ahol minden finomság készül.
Kárpitozott franciaágyak

Kárpitozott franciaágyak

A kárpitozott franciaágyak előnyeiért kattints!
Csillárok, mennyezeti lámpák

Csillárok, mennyezeti lámpák

Egy szobának a világítása is nagyon fontos!
Gyerekszoba kiegészítők

Gyerekszoba kiegészítők

Apró kiegészítők az apró gyerkőcöknek.