Fejléc scriptblokk

Design kanapék

Design kanapék, hihetetlen kényelemben

Modern, az átlagostól eltérő, netán kissé futurisztikus nappalira vágyunk? Nem hiányozhat belőle egy mutatós design kanapé!

Számos lakberendezési áruházban találkozhatunk szemet gyönyörködtető, különleges, olykor meglehetősen szokatlan formájú design kanapékkal. Nos, ezek a bútordarabok, melyek joggal bűvölik el az embert, egy igazán modern otthon ékességei. Amikor rájuk nézünk, legszívesebben azonnal kipróbálnánk őket!

A fix design kanapé, mely helyet foglalhat egymaga a szobában, vagy állhat több darabból, csak olyan helyiségben mutat jól, ahol stílusa harmóniában van a hasonlóan modern berendezéssel.

Letisztult formák, fémes csillogás, szabályos vonalvezetés, minimalista stílus – ezek azok, melyekhez tökéletesen passzol. Elsősorban a nappali és a vendégszoba kelléke.

A kanapék egy része alkalmas mindennapos alvásra, ám kialakításukat illetően a tervezők merész megoldásokkal éltek, s ezek teszik igazán vonzóvá őket!

A háttámla lehet ívesen hajló, az ülőfelület kétoldalt megemelkedő, de lehet a design kanapé teljesen puritán stílusú is, fém lábakkal, melyen a háttámlát csak néhány szögletes párna biztosítja. Egy a lényeg, ne legyen átlagos!

Ha valaki ilyenre vágyik, lehetséges a régies és az új stílus ötvözése egy és ugyanazon bútoron: az oldschool kanapé jó példa erre, mely ránézésre néhány évtizeddel korábbi, ám mechanikáját illetően meglehetősen modern. Sőt, a támlát lehajtva ággyá is alakítható.

Különleges, olykor meghökkentő megoldások jellemzik a design kanapékat. A kényelmes, szemrevaló, dísztűzéses, a szolid, visszafogott, a lyukas háttámlás és a fém „kecskelábakon” álló változat jól megfér egymás mellett ebben a kategóriában. Modern, fiatalos otthonban mutatnak a legjobban!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Hálószoba

Hálószoba

Ha egy igazán jót szeretnél aludni, fontos a berendezés! Kattints a tippekért!
Ágytakarós franciaágyak

Ágytakarós franciaágyak

Ha nem szeretsz minden nap beágyazni, kattints a megoldásért!
Bútorápoló szerek

Bútorápoló szerek

A bútoroknak is fontos az ápolás!
Elemes gyerekszoba bútorok

Elemes gyerekszoba bútorok

Gyerekszoba berendezése ugyanolyan bútorcsaláddal. Ez sem lehetetlen!
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek olcsón. Vajon jó választás?