Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Elemes ülőgarnitúrák

Elemes ülőgarnitúrák - a nappali királyai

Nagy áldás a méretes nappaliszoba: jut elegendő hely egy gyönyörű ülőgarnitúrának, melyen elfér a család és akár több vendég is.

Valóságos élmény kiválasztani a nappali fő ékét! Egy méretes ülőgarnitúra adja meg igazán a szoba jellegét, hangulatát, a legtökéletesebben pedig akkor választunk, ha vele együtt teremtjük meg a helyiségben a harmóniát. Amikor „vadászni indulunk”, lényeges, hogy legyen egy elképzelésünk: milyen stílusú ülőgarnitúra lenne megfelelő a szobánkba, milyen szövet legyen rajta, milyen színvilágba illeszkedjen?

Egy jól megválasztott, elemes ülőgarnitúra nemcsak királyként „pöffeszkedik” a nappaliban, de többfunkciós is!

3 személyes kanapéja ággyá nyitható, de ugyanígy ágyként funkcionálhat a 2 személyes kanapé. Kényelmesen elfér rajtuk három ember, igaz, ezek a kanapék főként vendégágynak alkalmasak.

A szivacsos ülőgarnitúra mindennapos alvásra nem való, kényelmetlen lehet. Ágyneműtartó azonban van bennük, ami értékes pakolófelülettel szolgál.

Az ülőgarnitúra fotellel kiegészülve tökéletes, de természetesen nem mindenhová szükséges. Sokaknak mégis ez a kedvence: egy kényelmes, kiváló olvasófotel nagy kincs.

További ülőhelyként jó megoldás még a puff is. Sokan rajonganak a klasszikus stílusú ülőgarnitúrákért, melyek nemcsak szépek, de rendkívül kényelmesek is. Különösen elegánsak a bőr vagy textilbőr bevonatú, kéttűs dísztűzéssel ellátott darabok, melyek akár fabetéttel is kérhetők.

Aki egy kissé rendhagyó nappalit szeretne, ehhez illő, különleges formájú kanapét és fotelt válasszon! Ágyneműtartót és ágyfunkciót ezek a kanapék is rejtenek, de ötletesek és kényelmesek. A modern, egyszerű vonalvezetésű, fém- vagy falábas darabok is kiválóan passzolnak egy cseppet sem átlagos nappaliba, de irodákban is nagyszerűen használhatóak. Gyakori kiegészítőjük a relaxfotel.

Az ülőgarnitúrák többféle színben és szövettel kaphatók. A textilbőr bevonat sem probléma azoknál a kanapéknál, foteleknél, melyek főként nappali üldögélésre, tárgyalásra használatosak. Nagyon mutatósak, könnyedek, és előnyük, hogy egyszerűen tisztán tarthatók! A választék széles, a „nagy szerelmet” nem nehéz megtalálni!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Kókuszmatracok

Kókuszmatracok

Egészséges és pihentető alvás minden pozícióban!
Fenyő gardróbszekrények

Fenyő gardróbszekrények

Fenyőt a hálószobába is!
Valódi bőr anyagok

Valódi bőr anyagok

Az igazi klasszikus: valódi bőr. Kattints és olvasd el minden jellemzőjét!
Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

A lakberendezési stílusok megismeréséhez kattints!
Emeletes ágyak, galériaágyak

Emeletes ágyak, galériaágyak

Ha kicsi a gyerekek szobája, itt a megoldás!