Fejléc scriptblokk

Fix kanapék, heverők

Fix kanapék, heverők: amibe igazán jó beleülni…

Szükségünk van egy kanapéra, amelyen kényelmesen lehet tévézni, társalogni? Vagy egy heverőre, amely remekül mutat a kisszobában? Széles a választék, csak a stílus a kérdés…

Egy kényelmes, olvasásra, beszélgetésre, tévézésre alkalmas kanapéra vágyunk? Kevésbé fontos, hogy ágyként is használhassuk? A legváltozatosabb, ágyfunkcióval nem feltétlenül rendelkező kanapék közül válogathatunk, melyek fix kialakításúak. 

Ez a kanapétípus aztán igazán uralja a szobát. Mutatós, igazi hangulatteremtő bútor – legjobb, ha tud is megfelelően érvényesülni a szobában, tehát harmóniában van a színeivel, egyéb bútoraival. Ehhez persze olyan  stílusú kanapéra van szükségünk, amely eleve illik a berendezéshez.

Ha szobánkban a barna, a fehér színek dominálnak, kiváló választás például egy barna alsó vázzal, de fehér, bézs vagy barna vegyes kárpittal ellátott fix kanapé. 

Ha más szövetet szeretnénk a kanapé alsó vázának, fekvőfelületének és díszpárnáinak, erre is van lehetőségünk – ám ha azonos színben tetszene, választhatjuk ezt a változatot is!

Az ülőfelületre olyan szövetet érdemes kérni, amely télen-nyáron egyformán kellemes – nem fogunk fázni rajta és melegünk sem lesz. A textilbőrt lehetőleg kerüljük.

Az alvásra is alkalmas kanapék természetesen ágyneműtartósak, így nem kevés helyet takarítunk meg velük. Méretük jóval kisebb, mint egy sarokülőgarnitúráé, tehát ha valakinél sok vendég fordul meg, annak kevésbé ajánlott. Esetleg kérjünk hozzá fotelt is! 

A fix ágyneműtartós kanapé lehet egy hangulatos nappali dísze, de kényelmesen elfér a kisebb szobákban is. Gyönyörű és kényelmes ülőhelyet  biztosít - igazi élmény!

Ha kanapé helyett inkább egy, a szoba sarkába helyezhető, 1 személyes heverőre lenne szükségünk, számos klasszikus stílusú, kényelmes fekvőfelületű, mindennapos alvásra alkalmas darab közül választhatunk.

Mivel a szövetet szintén ízlés szerint kérhetjük, biztos, hogy a heverő tökéletesen illeszkedik majd kuckónk hangulatához!

Érdemes tudni, hogy a fekvőfelületre nem ajánlott a textilbőr: nyáron meleg, télen viszont hideg lesz. Nem mindegy az sem, melyik oldalon van a heverőn karfa – ügyeljünk rá, hogy igényünk szerint válasszuk!

A fejtámlás heverők akár – azonos bevonatú – éjjeliszekrénnyel is kérhetők. Komplett, stílusos alvósarkot alakíthatunk ki a kedvenc színeinkben!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Elemes ülőgarnitúrák

Elemes ülőgarnitúrák

Rengeteg a variáció. De hogyan döntsünk?
Dekor, gyerek lámpák

Dekor, gyerek lámpák

Egy lámpa is funkcionálhat dekorációként!
Gyerekszoba

Gyerekszoba

A gyerekszoba az élet megalapozása. Kattints, hogy megtudd, mi minden kell a berendezéséhez!
Csillárok, mennyezeti lámpák

Csillárok, mennyezeti lámpák

Egy szobának a világítása is nagyon fontos!
Bútorápoló szerek

Bútorápoló szerek

A bútoroknak is fontos az ápolás!