Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Memóriás matracok

Memóriás matracok. A matrac, ami tudja, mi kell neked…

Ugye mindannyiunknak jól esik, ha megjegyeznek velünk kapcsolatban valamit? A memóriás matrac is pont így tesz…

Nemcsak a szép bútor fontos, hanem az is, ami benne van…Biztosan sok emberről hallottunk már, aki évek óta „küzd” matracával, sosem alszik igazán jól az ágybetéten. Ez nincs rendjén, hiszen a gerinc megfelelő alátámasztása nagyon fontos – lényeg az egészség! Ha hosszú távon szeretnénk jól aludni, szavazzunk a memóriamatracra, és a hálószoba valóban a nyugalom szigetévé válik!

A memóriamatrac mindenkinek megfelelő, aludjon bármilyen pozícióban. A félkemény matrac kókuszmerevítéssel és hideghab szerkezettel készül, ám memóriarétege rendkívül rugalmas, és gyorsan visszaugrik eredeti állapotába. Nem kell aggódni, rugalmassága előnyére válik!

A memóriaréteg körbeveszi testünket, reagálva annak hőjére, miközben a hideghab szinte a természetes latex tulajdonságaival biztosítja megfelelő pihenésünket. A kiváló szellőzés is biztosított, nem fogunk leizzadni éjszaka!

A félkemény memóriamatracot akár egyedi méretben is megkaphatjuk. Igényeinket minden szempontból kielégíti: kérhetjük alap matracszövettel, de akár olyan, hideg- és melegtartó matraccal is, amely minden évszakban alkalmazkodik elvárásainkhoz.

A több méretben is rendelhető lágy hideghab memóriamatrac viscostar változata különösen jó oldalt alvóknak, míg lux változata azoknak javasolt, akik maguk sem tudják, hányszor változtatnak helyet éjjel.

Előbbihez levehető zipzáras külső bevonatot is kapunk - alatta tökéletes kényelemmel vár minket a viscoelasztikus réteg -, utóbbi pedig a félkemény ágybetéthez hasonlóan alap-, illetve speciális, hideg- vagy melegtartó huzatokkal lehet a miénk. Ez a matrac tudja, mire van szükségünk…!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

A zsákvászon anyagok előnyei és hátrányai. Kattints a részletekért!
Sarokétkezők

Sarokétkezők

Ha sok vendéget szoktál fogadni, jó választás lesz egy sarokétkező!
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

A mikroszálas szövetek tudnivalói egy helyen. Kattints és olvasd el!
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Alaprajz készítés egyszerűen. Kattints ide, és olvasd el, hogy mire kell odafigyelned!
Design kanapék

Design kanapék

Mutatós kanapék, melyek akár alvásra is alkalmasak. Lehetséges ez?