Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Gyerekmatracok

Gyerekmatracok. Hogy ne csak aludni lehessen rajta…!

Talán mondani sem kell, egy gyermekmatracnál nagy előny, ha strapabíró – hiszen a csemeték nem a kíméletességükről híresek!

Az egészséges alvás már gyermekkorban nagyon lényeges – amint a csemete kikerül a kiságyból, olyan fekhelyre és ágybetétre van szüksége, amely megfelelően támasztja alá kis súlyú testét.

Az ifjúsági matracnak is tökéletesnek kell lennie. No és persze strapabírónak, ahogyan a gyerekbútorok többségének – a gyerekszoba időnként valóságos csatatérré változik, melynek az ágyon ugrálás is része! 

Melyik szülő ne ismerné az érzést, amikor esténként alig tudja ágyba imádkozni a gyerkőcöt? Egy jó matrac azért sokat segít abban, hogy az álom csábítóbb legyen… 

gyerekmatrac méretre kisebb, ám ugyanúgy kókuszréteggel készül, mint a felnőtteké, és ha nem felelnek meg számunkra az átlag méretek, egyedi méretben is a miénk lehet.

Sőt, két kókuszréteggel is kapható, ennek az ágybetétnek azonban a belső magja ortopédikus hab.

A gyerekmatracok huzata természetesen levehető, zipzárral eltávolítható, hogy kimosható legyen - egy kis piszok, festékes kéz, matracra csorgatott üdítő ne jelentsen problémát!

Az ágybetét emellett antiallergén huzattal van bevonva, hogy távol tartsa az atkákat, hiszen a poratkákkal szembeni allergia sajnos számos gyereket és felnőttet érint. Ezekkel a gyermekmatracokkal azonban nemcsak a kényelmes és egészséges fekhely, hanem a higiénikus környezet is előállt!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Asztali lámpák, íróasztali lámpák

Asztali lámpák, íróasztali lámpák

Óriási választék van már az asztali lámpákból is...
Rugós matracok

Rugós matracok

Az oldalt alvók választása: a rugós matrac.
Fenyő kiegészítők

Fenyő kiegészítők

Kiegészítőből is fenyőt!
Kókuszmatracok

Kókuszmatracok

Egészséges és pihentető alvás minden pozícióban!
Elemes ülőgarnitúrák

Elemes ülőgarnitúrák

Rengeteg a variáció. De hogyan döntsünk?