Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Dohányzóasztalok puffal

Dohányzóasztalok puffal. Kicsit a sarokba!

Talán meglepő megoldásnak tűnhet, de nagyon hangulatos kis leülős sarkot alakíthatunk ki egy puffokkal körülvett dohányzóasztallal!

Túl kicsi a helyiség, ahol leültetnénk a vendégeinket? Vagy eleve valami különlegességre vágyunk? Elsősorban kis terekbe, modern otthonokba találták ki ezeket a mutatós és újszerű dohányzóasztalokat, melyeknél a légies üvegasztalt puffok veszik körül.

Legyen bár a kerek, az ovális üveglap vagy a négyszögletes formák a kedvenceink, valamennyi típust megtaláljuk a puffos dohányzóasztal-garnitúrák között.

A biztonsági üveglapok kitűnő asztalként szolgálnak, kisebb vendégséghez tökéletesek – rájuk fér a kávé, a tea, a süteményes tálca és még jó néhány apróság.

Valamennyi puffos dohányzóasztal modern eleganciával készült. Csak a stílust kell kiválasztanunk.

Ha sötét bútorok mellé keresünk ideális garnitúrát, akkor a wenge, fekete, sötétbarna árnyalatok nekünk valók – a puffok dísztűzéssel igazán elegánsak, de a négyszögletes vagy a kerek asztal, hozzá idomuló lábakkal mégis kissé más jelleget kölcsönöz a bútornak.

Érdekes megjelenésű a fehér dohányzóasztal szögletes puffjaival, a wenge alapon fehér párnázással készült puffos garnitúra pedig nemcsak a két szín kombinációja miatt ajánlott: az asztal törzse nagyméretű fiókot rejt.

A pakolásban jeleskednek azok a puffos dohányzóasztalok is, melyeknek törzse S-alakú, textilbőrrel bevont, a kanyarulatokba kiválóan behelyezhetők a puffok, így ezek a modellek a legkevesebb helyet foglaló garnitúrák. Ráadásul krém-, bükk és cseresznye színben is rendelhető a sötétbarna és a wenge mellett.

Kis tér és különleges igény esetén kevés ilyen ötletes és modern dohányzóasztalt találunk – csapjunk le az egyikre!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Design kanapék

Design kanapék

Mutatós kanapék, melyek akár alvásra is alkalmasak. Lehetséges ez?
Gyerekszoba kiegészítők

Gyerekszoba kiegészítők

Apró kiegészítők az apró gyerkőcöknek.
Forgószék kontra padló?

Forgószék kontra padló?

Hogyan védheted meg a padlót a forgószéktől? Kattints a részletekért!
Konyha

Konyha

A konyha, ahol minden finomság készül.
Figurás dohányzóasztalok

Figurás dohányzóasztalok

Mutatós, figurás dohányzóasztalok. Kattints a részletekért!