Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Kókusz-latex matracok

Kókusz-latex matracok. Kókuszból utazzunk az álomba!

Ránézésre mintha egy finom süteményt látnánk – ráadásul még alhatunk is rajta! A kókusz-latex matracok hihetetlen kényelemben részesítenek.

Mi a fontos igazán alvás közben? Természetesen az, hogy mindig kényelmesen feküdjünk, és ebben valódi társ legyen ágybetétünk. Mindennapos alvásra, bármilyen pozícióban szeretünk is aludni, a kókusz-latex matracok ideális megoldást kínálnak.

Ha jellemző ránk, hogy sokféleképpen fekszünk éjszakánként, és nem túl jelentős a testsúlyunk, a lágy és félkemény, forgatható matracot nekünk találták ki.

Ez a páratlan kényelmet nyújtó latex matracnak ugyanis, mely tartalmaz kókuszmerevítést is, mindkét oldala más-más keménységű, tehát akár az éjszaka közepén megcserélhetjük, ha nem alszunk elég kényelmesen és gerincünk nagyobb fokú pihentetést igényel.

A matrac kényelmi zónákkal teszi még élvezetesebbé a pihenést, a kókusz ugyanakkor a tökéletes alátámasztást szolgálja.

A félig hason fekvők is díjazni fogják…Azoknak, akiknek fontos a természetesség, a latex természetes, antiallergén kaucsuk anyaga különösen tetszeni fog, főleg, hogy réteges szerkezete miatt garantálja a jó tartást, akármilyen pozícióban ébredünk is reggel!

A lágy latex matracot, melynek derékrésze is megerősített, az oldalt alvók élvezhetik leginkább, és akkor, ha testsúlyuk átlagos. Ezzel a testtömeggel azonban a félkemény latex is kiváló választás.

A matrac szövete lehet alap, de akár hideg- illetve melegtartó huzatos is, igényeinknek megfelelően és az sem gond, ha egyedi méretet szeretnénk. Ha valódi kényelemre vágyunk, kókusz-latexben „utazzunk” az igazi álomba!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Kültéri étkezőgarnitúrák

Kültéri étkezőgarnitúrák

Jó időben jó helyen: kint a kertben!
Fotelek

Fotelek

Egy kényelmes fotel nem hiányozhat a nappaliból!
Lemosható szövet

Lemosható szövet

A lemosható szövet a legjobb választás! Kattints és olvasd el, hogy miért!
Elemes bútorok

Elemes bútorok

Akár az egész lakást berendezheted egy bútorcsaládból.
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek olcsón. Vajon jó választás?