Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Kókusz-latex matracok

Kókusz-latex matracok. Kókuszból utazzunk az álomba!

Ránézésre mintha egy finom süteményt látnánk – ráadásul még alhatunk is rajta! A kókusz-latex matracok hihetetlen kényelemben részesítenek.

Mi a fontos igazán alvás közben? Természetesen az, hogy mindig kényelmesen feküdjünk, és ebben valódi társ legyen ágybetétünk. Mindennapos alvásra, bármilyen pozícióban szeretünk is aludni, a kókusz-latex matracok ideális megoldást kínálnak.

Ha jellemző ránk, hogy sokféleképpen fekszünk éjszakánként, és nem túl jelentős a testsúlyunk, a lágy és félkemény, forgatható matracot nekünk találták ki.

Ez a páratlan kényelmet nyújtó latex matracnak ugyanis, mely tartalmaz kókuszmerevítést is, mindkét oldala más-más keménységű, tehát akár az éjszaka közepén megcserélhetjük, ha nem alszunk elég kényelmesen és gerincünk nagyobb fokú pihentetést igényel.

A matrac kényelmi zónákkal teszi még élvezetesebbé a pihenést, a kókusz ugyanakkor a tökéletes alátámasztást szolgálja.

A félig hason fekvők is díjazni fogják…Azoknak, akiknek fontos a természetesség, a latex természetes, antiallergén kaucsuk anyaga különösen tetszeni fog, főleg, hogy réteges szerkezete miatt garantálja a jó tartást, akármilyen pozícióban ébredünk is reggel!

A lágy latex matracot, melynek derékrésze is megerősített, az oldalt alvók élvezhetik leginkább, és akkor, ha testsúlyuk átlagos. Ezzel a testtömeggel azonban a félkemény latex is kiváló választás.

A matrac szövete lehet alap, de akár hideg- illetve melegtartó huzatos is, igényeinknek megfelelően és az sem gond, ha egyedi méretet szeretnénk. Ha valódi kényelemre vágyunk, kókusz-latexben „utazzunk” az igazi álomba!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Kárpitozott franciaágyak

Kárpitozott franciaágyak

A kárpitozott franciaágyak előnyeiért kattints!
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Válassz egy kanapét vendégágynak. Mikor jó választás?
Íróasztalok, számítógépasztalok

Íróasztalok, számítógépasztalok

A dolgozószoba berendezése is fontos. De hogyan válasszunk megfelelő bútort?
Gyerek forgószékek

Gyerek forgószékek

Külső és kényelem szempontjából is a legjobbat!
Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Kattints és tudj meg többet a zsenília szövetekről!