Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Étkezőasztalok

Étkezőasztalok. Jó étvágyhoz jó asztalt!

A legfinomabb étel sem esik feltétlenül jól, ha az asztalon csak szorongva férünk el! Az ideális étkezőasztal a konyha lelke!

A konyha vagy az étkező az a helyiség, ahol naponta sokszor megfordulunk, az étkezőasztal így központi szerepet tölt be mindennapjainkban. Érdemes beruházni egy hosszútávon használható, masszív étkezőasztalba, mely körül akár többen is kényelmesen elférnek.

Egy kis család vagy egy kétszemélyes konyha persze nem követeli meg, hogy óriási étkezőasztalon falatozzunk, ezért ezekben a konyhákban egy mutatós, kisméretű asztal is tökéletes lehet! Válasszunk igényünk szerint.

A modern kis étkezőasztalok között mindenki megtalálhatja kedvencét.

A krómozott acél lábakon szögletes és kerek üveglap is állhat, az asztalt választhatjuk víztiszta, homokfúvott, vagy akár mintás asztallappal - aljában kisebb üvegpolc is szolgálhat pakolófelületként.

Ezen asztalok egy része szintén nagyobbítható, így nincs megkötve a kezünk. Retró hangulatú székekhez a fényes MDF asztallapos étkező a legjobb választás! A modern elegancia hívei szintén jól járhatnak egy csővázas, üveglapos étkezőasztallal!

Kedveljük a hagyományos stílust?

Klasszikus, elegáns étkezőasztalokból szinte határtalan a kínálat – lehet négyzetes vagy ovális a formája, birtokba vehetjük patinázott dió színben, sárga réz fogantyúkkal, pácolt dió-, tölgy- vagy cseresznye árnyalatban, faragott-, hajló vagy íves tömörfa lábakkal. Valamennyi asztal kinyitható és bővíthető: középen széthúzva jóval nagyobb helyet kapunk, akár 10 személyt is leültethetünk köré!

Modernebb, mégis elegáns asztalra vágyunk? Egy szögletes, szintén kinyitható étkezőasztal, laminált MDF asztallappal, pácolva és lakkozva, gyönyörű calvados- vagy wenge színben tökéletesen passzolhat az étkezőbe, különlegességét a lyukacsos lábak adják. Hozzáillő székekkel a legszebb!

A minimál stílus kedvelői az átlagostól eltérő, fényes felületű, üveglapos, különleges MDF lábon vagy dekor tömbökön álló étkezőasztalnál érzik majd igazán jól magukat!

Választhatnak a krómozott acélvázas, összefutó lábai miatt rendhagyó étkezőasztalok, vagy V-lábakkal ellátott rozsdamentes acél asztalok közül is – tökéletes tartozékai egy minimalista otthonnak! Jó étvágyhoz jó asztalt..!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Fali képek

Fali képek

Egy kép nagyon fel tudja dobni a szoba hangulatát. Nem hiszed? Próbáld ki!
Elemes gyerekszoba bútorok

Elemes gyerekszoba bútorok

Gyerekszoba berendezése ugyanolyan bútorcsaláddal. Ez sem lehetetlen!
Bútorápoló szerek

Bútorápoló szerek

A bútoroknak is fontos az ápolás!
Nappali

Nappali

A nappali, ahol a legtöbb időt töltöd. Kattints a berendezési tippekért!
Hab matracok

Hab matracok

A habmatrac is jó választás, na de kinek? Kattints és olvasd el!