Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Előszobafalak, cipősszekrények

Előszobafalak, cipősszekrények. Ettől lesz barátságos az előszoba!

Jól jönne az előszobába valami, ahová le lehet rakni a kabátot, be lehet tenni a cipőt? Helytől függően többféle bútorból választhatunk.

Mivel az előszobába lépünk be először, amikor hazaérkezünk, fontos, hogy az jó benyomást tegyen ránk, sőt, vendégeinkre is! Persze, helyfüggő, hogy milyen bútorokkal tudjuk berendezni, barátságossá és főleg praktikussá tenni.

Valami kell, ahová a kulcsot ledobhatjuk hazaérkezéskor, a cipőt berakhatjuk, a kabátot felakaszthat juk. Ide szokás lerakni olyasmit is, amit nem akarunk elfeledni indulás előtt.

Nem kell aggódnunk azonban, számos változat áll rendelkezésünkre, ha szükségünk van előszoba bútorra!

Ha nincs is túl nagy helyünk az előszoba- illetve cipősszekrény számára, egy takaros előszobafal bátran jöhet! Kalaptartóból, fogasból, tükörből és kis alsó szekrényből álló kisbútor, de a minimális igényeket kielégíti.

Ha ennél nagyobbra van szükségünk, akkor többféle variáció is jöhet – az előszobafal kérhető nagy szekrénnyel vagy anélkül, gyönyörű dió-, wenge-, vagy bükk színben, fehér frontú szekrényekkel.

Azoknak, akik a fa megjelenést szeretik, az ugyancsak modern külsejű, divatos, bükk, éger lund vagy noce tango előszobafa lak és egyben cipősszekrények fognak tetszeni, melyek szintén nem foglalnak nagy helyet.

Az elegáns stílus kedvelői, ha elég nagy a terük, bükk színű, matt nikkel fogantyúkkal ellátott, masszív előszoba berendezésben gyönyörködhetnek.

A modern előszoba szekrények elemes bútorként is kaphatók: akár az összes kisbútort kérhetjük a sorba, de darabjait külön is beszerezhetjük.

Többféle árnyalatuk közt mindenki találhat megfelelőt - gyönyörű juhar- és fényes fehér, vagy dijoni dió- fényes fekete színekben állnak rendelkezésre, de a trendi, fiatalos, minimál stílusú szekrényekkel és tükörrel is nagyon jól jár, aki ebbe a stílusba szerelmes!

A csak cipősszekrényre vágyóknak sem kell aggódniuk. Mutatós színű, magas, többajtós szekrények, különleges külsejű capri cipősszekrények vagy egyszerű rácsos cipőtartók közül választhatnak. Illesszük a legmegfelelőbbet előszobánkba!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Memóriás matracok

Memóriás matracok

Megjegyzi, hogy kényelmes neked! Kattints és olvasd el, hogyan is lehetséges ez!
Hab matracok

Hab matracok

A habmatrac is jó választás, na de kinek? Kattints és olvasd el!
Modern ágykeretek

Modern ágykeretek

Kattints a részletekért!
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

A mikroszálas szövetek tudnivalói egy helyen. Kattints és olvasd el!
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Válassz egy kanapét vendégágynak. Mikor jó választás?