Fejléc scriptblokk

Klasszikus ágykeretek

Klasszikus ágykeretek. Klasszikus kényelem, nyugati izgalom…

A klasszikus stílus kedvelői sem maradnak hoppon, ha kényelmes franciaágyról van szó! Ezek az ágyak a pihentetés mellett gyönyörködtetnek is…

Már rájuk nézni is gyönyörűség – aki szereti a klasszikus, antikolt bútorokat, biztosan nem hagyják hidegen ezek a csodálatos, méretes és kényelmes franciaágyak! A hálószoba igazi díszei, melyek a tökéletes pihenést és az irigylésreméltó látványt is biztosítják. Egy konzervatívabb otthon elsőrangú tartozékai.

Aki kedveli ezt a stílust, általában a sötét vagy a világos szín közül választ – természetesen van rá lehetőség, hiszen a klasszikus ágykeretek patinázott dió színben, sárga réz fogantyúkkal kaphatók, de fehérben is gyönyörűek, antikolt tömör nyírfából.

Mindkét változathoz tartozik két darab éjjeliszekrény, mellyel együtt igazán teljes ez a masszív bútordarab.

A magas fejtámla még előkelőbbé varázsolja a 2 személyes ágykeret megjelenését, kiemeli a hagyományos stílust. A királyok ágya jut eszünkbe róla! A dió színű antikolt bútorhoz további elemek is tartoznak.

Szekrénysorokkal, gardróbszekrénnyel, dohányzóasztallal, komóddal, könyvespolccal, étkezőgarnitúrával, sőt, ami egy klasszikus szoba elmaradhatatlan része: vitrinnel és tükörrel is kiegészíthetjük az ágykeretet.

A gyönyörű darabok lapraszerelten érkeznek otthonunkba, könnyedén beférnek, majd pedig ripsz-ropsz megcsodálhatjuk őket teljes méretükben. Kellemes gyönyörködést!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Kókuszmatracok

Kókuszmatracok

Egészséges és pihentető alvás minden pozícióban!
Hogyan válasszunk matracot?

Hogyan válasszunk matracot?

A hálószoba legfontosabb része, a matrac. Kattints, hogy könnyebben válassz!
Emeletes ágyak, galériaágyak

Emeletes ágyak, galériaágyak

Ha kicsi a gyerekek szobája, itt a megoldás!
Kárpitozott franciaágyak

Kárpitozott franciaágyak

A kárpitozott franciaágyak előnyeiért kattints!
Kültéri étkezőgarnitúrák

Kültéri étkezőgarnitúrák

Jó időben jó helyen: kint a kertben!