Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Klasszikus ágykeretek

Klasszikus ágykeretek. Klasszikus kényelem, nyugati izgalom…

A klasszikus stílus kedvelői sem maradnak hoppon, ha kényelmes franciaágyról van szó! Ezek az ágyak a pihentetés mellett gyönyörködtetnek is…

Már rájuk nézni is gyönyörűség – aki szereti a klasszikus, antikolt bútorokat, biztosan nem hagyják hidegen ezek a csodálatos, méretes és kényelmes franciaágyak! A hálószoba igazi díszei, melyek a tökéletes pihenést és az irigylésreméltó látványt is biztosítják. Egy konzervatívabb otthon elsőrangú tartozékai.

Aki kedveli ezt a stílust, általában a sötét vagy a világos szín közül választ – természetesen van rá lehetőség, hiszen a klasszikus ágykeretek patinázott dió színben, sárga réz fogantyúkkal kaphatók, de fehérben is gyönyörűek, antikolt tömör nyírfából.

Mindkét változathoz tartozik két darab éjjeliszekrény, mellyel együtt igazán teljes ez a masszív bútordarab.

A magas fejtámla még előkelőbbé varázsolja a 2 személyes ágykeret megjelenését, kiemeli a hagyományos stílust. A királyok ágya jut eszünkbe róla! A dió színű antikolt bútorhoz további elemek is tartoznak.

Szekrénysorokkal, gardróbszekrénnyel, dohányzóasztallal, komóddal, könyvespolccal, étkezőgarnitúrával, sőt, ami egy klasszikus szoba elmaradhatatlan része: vitrinnel és tükörrel is kiegészíthetjük az ágykeretet.

A gyönyörű darabok lapraszerelten érkeznek otthonunkba, könnyedén beférnek, majd pedig ripsz-ropsz megcsodálhatjuk őket teljes méretükben. Kellemes gyönyörködést!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek olcsón. Vajon jó választás?
Konyhabútorok

Konyhabútorok

A konyhák főszereplői. Kattints és olvass többet!
Emeletes ágyak, galériaágyak

Emeletes ágyak, galériaágyak

Ha kicsi a gyerekek szobája, itt a megoldás!
Bútorápoló szerek

Bútorápoló szerek

A bútoroknak is fontos az ápolás!
Elemes ülőgarnitúrák

Elemes ülőgarnitúrák

Rengeteg a variáció. De hogyan döntsünk?