Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Gyerek forgószékek

Gyerek forgószékek. Igazítsuk a széket az asztalhoz!

Beszereztük gyermekünk íróasztalát, de nem tudjuk, milyen forgószék lenne a legmegfelelőbb hozzá? Válogassunk a kínálatból!

Kényelmesen tanulni, dolgozni csak egy olyan széken lehet, ami biztosítja a könnyed mozgást, megfelelően állítható a magassága és az ülőfelülete, háttámlája is ideális számunkra. Egy gyermeknek is szüksége van mindezekre, különösen, ha sok időt tölt az íróasztalnál.

Ezekből a kisbútorokból szerencsére nagyon sokféle van, ezért nemcsak kényelmi szempontból választhatjuk ki a legjobbat, hanem külsőre is!

Nem kérdés, hogy tetszetős valamennyi - hogy melyik lesz a nekünk való, az ízlés kérdése! Ha megvan az íróasztal, érdemes stílusban, színben hozzáillő forgószéket választani, sőt legjobb, ha a teljes szoba berendezéséhez is passzol.

Egy kisgyermek számára nagy öröm lehet például egy figurás háttámlával készült szék, legyen bár rajta mesefigura, kedvenc állat vagy focilabda. A textilbőr szövetes, aranyos modellek ideálisak a gyerekszoba terébe!

Persze, a nagyobbaknak már „felnőttesebb” forgószék dukál, de azért lehetnek játékos elemei: szintén textilbőr bevonattal, rétegelt lemezzel készülnek a rendkívül mutatós, sokszínű, mintás, divatos gyerek forgószékek, fiúk-lányok szobájába egyformán szépek!

Egyszerű, de praktikus és színes választás a műanyag vázas, szövet bevonatú forgószék, többféle kényelmes, sőt akár karfa nélküli változatban, de aki sportosabb jellem, annak tökéletes lesz a fekete vázzal készült, sportos modell, melynek szövetén a fekete üdítően élénk színekkel párosul.

Nyugodt, komoly megjelenésűek a természetes fa színekben kapható, modern, rétegelt lemezes székek, melyeket egyes modelleken párnázás tesz még kényelmesebbé.

Érdekes, egyedi széket képzeltünk el? Legyen a miénk egy lila vagy fehér, dekoratív támlás, modern forgószék, vagy nőies, narancssárga vagy pink, teljes textilbőr bevonatú modell, csillogó lábakkal! Akár bárszékre hasonlító darabot is választhatunk.

Valamennyi forgószék gázliftes, állítható magasságú, fém vagy műanyag csillaglábas, hogy minden kényelmi szempontnak megfeleljen. A gyerekszoba és a nappali is kiegészíthető vele, a megfelelő modellel. Kellemes válogatást!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Kanapé mindennapos alvásra

Kanapé mindennapos alvásra

Kicsi lakásba kanapé alvásra. De melyik jó mindennapos alvásra?
Figurás dohányzóasztalok

Figurás dohányzóasztalok

Mutatós, figurás dohányzóasztalok. Kattints a részletekért!
Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Kattints és tudj meg többet a zsenília szövetekről!
Elemes bútorok

Elemes bútorok

Akár az egész lakást berendezheted egy bútorcsaládból.
Fenyő íróasztalok

Fenyő íróasztalok

Masszív és tartós irodabútort keresel? Kattints és olvass róla!