Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Gyerek forgószékek

Gyerek forgószékek. Igazítsuk a széket az asztalhoz!

Beszereztük gyermekünk íróasztalát, de nem tudjuk, milyen forgószék lenne a legmegfelelőbb hozzá? Válogassunk a kínálatból!

Kényelmesen tanulni, dolgozni csak egy olyan széken lehet, ami biztosítja a könnyed mozgást, megfelelően állítható a magassága és az ülőfelülete, háttámlája is ideális számunkra. Egy gyermeknek is szüksége van mindezekre, különösen, ha sok időt tölt az íróasztalnál.

Ezekből a kisbútorokból szerencsére nagyon sokféle van, ezért nemcsak kényelmi szempontból választhatjuk ki a legjobbat, hanem külsőre is!

Nem kérdés, hogy tetszetős valamennyi - hogy melyik lesz a nekünk való, az ízlés kérdése! Ha megvan az íróasztal, érdemes stílusban, színben hozzáillő forgószéket választani, sőt legjobb, ha a teljes szoba berendezéséhez is passzol.

Egy kisgyermek számára nagy öröm lehet például egy figurás háttámlával készült szék, legyen bár rajta mesefigura, kedvenc állat vagy focilabda. A textilbőr szövetes, aranyos modellek ideálisak a gyerekszoba terébe!

Persze, a nagyobbaknak már „felnőttesebb” forgószék dukál, de azért lehetnek játékos elemei: szintén textilbőr bevonattal, rétegelt lemezzel készülnek a rendkívül mutatós, sokszínű, mintás, divatos gyerek forgószékek, fiúk-lányok szobájába egyformán szépek!

Egyszerű, de praktikus és színes választás a műanyag vázas, szövet bevonatú forgószék, többféle kényelmes, sőt akár karfa nélküli változatban, de aki sportosabb jellem, annak tökéletes lesz a fekete vázzal készült, sportos modell, melynek szövetén a fekete üdítően élénk színekkel párosul.

Nyugodt, komoly megjelenésűek a természetes fa színekben kapható, modern, rétegelt lemezes székek, melyeket egyes modelleken párnázás tesz még kényelmesebbé.

Érdekes, egyedi széket képzeltünk el? Legyen a miénk egy lila vagy fehér, dekoratív támlás, modern forgószék, vagy nőies, narancssárga vagy pink, teljes textilbőr bevonatú modell, csillogó lábakkal! Akár bárszékre hasonlító darabot is választhatunk.

Valamennyi forgószék gázliftes, állítható magasságú, fém vagy műanyag csillaglábas, hogy minden kényelmi szempontnak megfeleljen. A gyerekszoba és a nappali is kiegészíthető vele, a megfelelő modellel. Kellemes válogatást!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Trópusi keményfa ágykeretek

Trópusi keményfa ágykeretek

Ha a külcsín is fontos. Kattints és olvass róla bővebben!
Az ülőgarnitúrák tipikus hibái

Az ülőgarnitúrák tipikus hibái

Az ülőgarnitúrák felépítéséből következtethetünk a minőségre. Kattints és olvasd el!
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek olcsón. Vajon jó választás?
Masszázsfotelek, relax fotelek

Masszázsfotelek, relax fotelek

A kényelem tetőfoka, a masszázsfotel. Kattints a részletekért!
Fessünk, de hogyan?

Fessünk, de hogyan?

A festés menete. Kattints és olvasd el lépésről lépésre a teendőket!