Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Íróasztalok, számítógépasztalok

Íróasztalok, számítógépasztalok. Írjunk és/vagy gépezzünk rajta?

Nem tudjuk eldönteni, vajon csak íróasztalt, vagy egyben számítógépasztalt vásároljunk-e? Legokosabb, ha a kettőt ötvözzük!

Napjainkban már nincs nehéz dolgunk, ha megfelelő asztalt szeretnénk választani magunknak. Sok embernek csak olyan kisbútor felel meg teljes mértékben, mely az egyszerű íróasztal-, de a számítógépasztal funkcióját is betölti.
Az igényeknek megfelelően ma már számos ilyen típusból válogathatunk.

A tökéletes íróasztal üde,főleg fiataloknak való juhar- és narancs színben, de akár klasszikus formában, antikolt, patinázott dió árnyalatban is a miénk lehet, sőt a konzervatív stílus rajongói akár pácolt tömör nyírfa asztalt is választhatnak.

Az asztalok tölgy-, noce tango, juhar-, éger lund vagy bükk színben, fiókokkal, ajtós konténerrel vagy csak PC-tartó résszel, billentyűzettartóval is kaphatók, igény szerint.

Nem mindenki vágyik fiókos asztalra, de a fiók kétségtelenül hasznos kiegészítés! Ha pedig egy laptopon dolgozunk, szükségtelen PC-és billentyűzettartós asztalt vásárolnunk.

Természetesen rendelkezésre áll csak számítógépasztal is. Szokványos formában vagy kifejezetten sarokba helyezhető változatban is kaphatók.

Ha szeretjük a fabútorok külsejét, számítógépasztalt is ebben a stílusban válasszunk, de egy modern lakásba igen mutatósak az MDF asztallappal és íves acél lábbal készült asztalok is, melyek igen kis helyen elférnek.

Ifjúsági számítógépasztalnak bátran vegyünk olyat, melynek a fiókos- illetve konténer része vidám, zöld- vagy kék színben pompázik! Manapság a dolgozó-, a gyerekszoba és a nappali kiegészítői is lehetnek ezek a kisbútorok. Szolgálhatnak tanulóasztalként vagy dolgozóasztalként. Csak a stílusát és méretét találjuk el jól, hogy harmonikusan „simuljanak” a szobába!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Csillárok, mennyezeti lámpák

Csillárok, mennyezeti lámpák

Egy szobának a világítása is nagyon fontos!
Fessünk, de hogyan?

Fessünk, de hogyan?

A festés menete. Kattints és olvasd el lépésről lépésre a teendőket!
Hogyan válasszunk bútort?

Hogyan válasszunk bútort?

A kárpitos bútorok kiválasztásában is segítségedre leszünk. Kattints a részletekért!
Gyerekmatracok

Gyerekmatracok

A gyerekeknek is fontos a jó matrac kiválasztása. Ebben is segítünk!
Gyerek forgószékek

Gyerek forgószékek

Külső és kényelem szempontjából is a legjobbat!