Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Könyvespolcok

Könyvespolcok. Végre telerakhatjuk a könyvespolcot!

Na, ezek rejtenek csak magukban igazi variációs lehetőségeket! Egy jó könyvespolc igazi kincs, és még térelválasztónak is alkalmas.

A könyvespolcok, bár nevük szerint leginkább könyveket kellene hogy rejtsenek, ma már a sok-sok kötet mellett a dísztárgyak, órák, gyertyatartók és egyéb hangulati elemek tároló helyei is.

A polcok, amelyek tartalmát mindenki megszemlélheti, a legváltozatosabb stílusban kínálják magukat,  ágy fölé helyezhető, falra akasztható polccal egybekötött vagy különálló formában.

Nem hiányozhatnak a nappaliból, de a hálószoba, dolgozószoba, vendégszoba, gyerekszoba, sőt iroda elengedhetetlen kellékei is.

A gyerek-könyvespolcok üde hangulatot árasztanak vidám, zöld, narancs vagy kék színű frontrészeikkel, sőt akár színes tetőlapjukkal. Igazi könnyed ifjúsági bútorok!

Ha az egyszerű megjelenésű, több méretben kapható és egymás mellé állítható könyvespolcok a kedvenceink, noce tango, tölgy, bükk, vagy olasz dió színekben válogathatunk belőlük, szélesebb változatuk cseresznye és biofenyő árnyalatban is rendelkezésre áll.

A modern könyvespolcoknak mindig van valami rafinériája! Például a polcok mellett a változatos, csukható részek vagy az aszimmetrikus polc-elrendezés, amitől máris különlegesebb ez a bútor, melyet a fényes fogantyúk is vonzóbbá tesznek. Lehet visszafogott, de egészen extravagáns, sőt egyben eleganciát sugárzó is – ha ilyenre vágyunk, egy formára modern, színre p eddig elegáns könyvespolc számunkra az igazi, mely térelválasztónak is kiváló.

Ám ha csupán egy elegáns könyvespolcot szeretnénk, a sok színben elérhető, magas, gömbölyded lábakon álló típusba is beleszerethetünk…

Ha alacsony polcot keresünk, szavazzunk a skandináv típusúra!

Ha pedig csak klasszikus stílust tudunk elképzelni otthonunkba, a pácolt vagy antikolt tömör nyírfa-, illetve a klasszikus antikolt, patinázott sárgaréz fogantyús könyvespolc fogja kielégíteni igényeinket!

Mindegy, hogy milyen stílusú a polcunk, legtöbbjüket további elemekkel is kiegészíthetjük.

Így gardróbbal, szekrénysorral, vitrinnel, komóddal, sőt, éjjeliszekrénnyel, ágykerettel és tv-állvánnyal is berendezhetjük szobánkat a polccal megegyező stílusban!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Hálószoba

Hálószoba

Ha egy igazán jót szeretnél aludni, fontos a berendezés! Kattints a tippekért!
Párnák, takarók, matracvédők

Párnák, takarók, matracvédők

A kényelem és a melegség is biztosított!
Design kanapék

Design kanapék

Mutatós kanapék, melyek akár alvásra is alkalmasak. Lehetséges ez?
Fürdőszoba

Fürdőszoba

Nem is gondolnád, de a fürdőszoba is részletes tervezést igényel. Kattints a részletekért!
Gyerekszoba

Gyerekszoba

A gyerekszoba az élet megalapozása. Kattints, hogy megtudd, mi minden kell a berendezéséhez!