Fejléc scriptblokk

Vákuummatracok

Vákuummatracok. Tekerve érkezik az ágyad!

Íme egy matrac, ami szinte minden alváspozícióban megfelelő, biztosítja az alvásklímát, ráadásul feltekerve érkezik hozzánk!

Amint beszerezte a hálószoba elengedhetetlen bútorát, az ágyat, számos ágybetét közül választhat, aki igazán kényelmes, egészséges alvást biztosító matracra vágyik.

Miközben a különféle alváspozíciókat váltogatóknak vagy az oldalt fekvőknek többnyire más-más ágybetét ajánlott, létezik olyan matrac is, mely szinte felveszi a test formáját: minden alváshelyzetben kiváló alátámasztást ad átlagos testsúlyúak számára, és gondoskodik a megfelelő pihenésről.

A vákuummatrac tökéletes mindennapos alvásra. Rugalmas rétegei igazodnak a testhez.

Azoknak, akik háton, hason vagy félhason alszanak, kemény változatuk ajánlott, a félkemény és a lágy változat pedig inkább a forgolódó típusoknak, akik éjszakánként több alváspozíciót is felvesznek.

Az ún. memory-réteggel készült vákuummatracok csökkentik az éjszakai forgolódást is!

Amiatt sem kell aggódni, hogy a testhez igazodó matrac nem szellőzik megfelelően. Kiváló fekvőfelületet megfelelő klímát nyújt az alváshoz! Sőt, a memory-matracok huzata még klímaszálakkal is el van látva.

A vákuummatracnak is megvan az az előnye, hogy egyik oldalát a hideg napokon használhatjuk, mert gyapjú réteggel készül, a másik oldalát viszont a hőségben is nagyszerű matracszövet fedi. Attól sem kell tartanunk, hogy a méretek közül egyik sem megfelelő: egyedi vákuummatrac rendelésére is van lehetőség!

A vákuumcsomagolt matrac feltekerve érkezik otthonunkba, ezért szállítása sem túl körülményes. Mielőtt azonban megágyazunk rajta, érdemes kiteríteni, hogy levegővel telítődjön és eredeti alakját is felvegye! Indulhat a pihenés!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Étkezőgarnitúrák

Étkezőgarnitúrák

Praktikusabb garnitúrában venni az étkező berendezését. De milyen szempontok alapján válasszunk?
Dekor, gyerek lámpák

Dekor, gyerek lámpák

Egy lámpa is funkcionálhat dekorációként!
Étkezőasztalok

Étkezőasztalok

Nem is gondolnád, mennyi féle étkezőasztal létezik. Ha nem hiszed, kattints!
Üveg dohányzóasztalok

Üveg dohányzóasztalok

Üveglapos dohányzóasztal - a nappali éke.
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Puha szövetek olcsón. Vajon jó választás?