Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Vákuummatracok

Vákuummatracok. Tekerve érkezik az ágyad!

Íme egy matrac, ami szinte minden alváspozícióban megfelelő, biztosítja az alvásklímát, ráadásul feltekerve érkezik hozzánk!

Amint beszerezte a hálószoba elengedhetetlen bútorát, az ágyat, számos ágybetét közül választhat, aki igazán kényelmes, egészséges alvást biztosító matracra vágyik.

Miközben a különféle alváspozíciókat váltogatóknak vagy az oldalt fekvőknek többnyire más-más ágybetét ajánlott, létezik olyan matrac is, mely szinte felveszi a test formáját: minden alváshelyzetben kiváló alátámasztást ad átlagos testsúlyúak számára, és gondoskodik a megfelelő pihenésről.

vákuummatrac tökéletes mindennapos alvásra. Rugalmas rétegei igazodnak a testhez.

Azoknak, akik háton, hason vagy félhason alszanak, kemény változatuk ajánlott, a félkemény és a lágy változat pedig inkább a forgolódó típusoknak, akik éjszakánként több alváspozíciót is felvesznek.

Az ún. memory-réteggel készült vákuummatracok csökkentik az éjszakai forgolódást is!

Amiatt sem kell aggódni, hogy a testhez igazodó matrac nem szellőzik megfelelően. Kiváló fekvőfelületet megfelelő klímát nyújt az alváshoz! Sőt, a memory-matracok huzata még klímaszálakkal is el van látva.

A vákuummatracnak is megvan az az előnye, hogy egyik oldalát a hideg napokon használhatjuk, mert gyapjú réteggel készül, a másik oldalát viszont a hőségben is nagyszerű matracszövet fedi. Attól sem kell tartanunk, hogy a méretek közül egyik sem megfelelő: egyedi vákuummatrac rendelésére is van lehetőség!

A vákuumcsomagolt matrac feltekerve érkezik otthonunkba, ezért szállítása sem túl körülményes. Mielőtt azonban megágyazunk rajta, érdemes kiteríteni, hogy levegővel telítődjön és eredeti alakját is felvegye! Indulhat a pihenés!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Komódok, kisszekrények

Komódok, kisszekrények

Kiegészítő bútorok, de elengedhetetlenek minden lakásba.
Rugós matracok

Rugós matracok

Az oldalt alvók választása: a rugós matrac.
Kanapé gyermekeknek

Kanapé gyermekeknek

Kis szobába, kis kanapé a gyerkőcnek. Olvasd el tippjeinket a választáshoz!
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

A zsákvászon anyagok előnyei és hátrányai. Kattints a részletekért!
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

A burkolatok kiválasztásában is kapsz egy kis segítséget. Kattints és olvasd el!