Fejléc scriptblokk

Modern ágykeretek

Modern ágykeretek. Modern ember modern (v)ágya!

Aki modern bútorok között érzi jól magát, természetesen hasonló ágyban is szeretné lehajtani a fejét.

Egy fiatalos, modern otthonban a hálószoba stílusa is a többi helyiségéhez idomul. Kulcskérdés tehát, milyen legyen a franciaágy! Tömör fa vagy bútorlap legyen az anyaga? Mindegy, melyikre szavazunk, ha a 2 személyes, kényelmes ágy stílusát illetően már megvan az elképzelésünk.

A természetesség hívei például egy igazán vagány hálószobába is választhatnak természetes anyagból készült ágyat – tömör fa ágykerettel,mely gőzölt bükk, wenge, cseresznye, dió vagy akár mahagóni színben is rendelkezésre áll!

Az ágykeretes ágyakhoz külön kérhető azonos stílusú és színű ágyneműtartó, sőt komód és éjjeliszekrény is. A peremes ágyak peremszélessége választható.

Éjjeli szekrénykékkel egybekötött, kis helyigénnyel, mégis nagy tárolófelülettel rendelkező modern ágykeret – azaz kiegészítőkkel ellátott, teljes berendezés – ajánlott a nem túl méretes hálószobákba.

Ha a fenyőbútor külseje tetszik, de mégis valami modernre vágyunk, a nem tömör fenyőből készült, ám természetességet és a modernséget ötvöző ágykeretek és hozzá tartozó kiegészítők - így a tároló és az éjjeliszekrény - remek választást jelenthetnek.

Az igazán fiatalos hatást a fényes króm fogantyús hálószoba-berendezés is garantálja! A tökéletesen természetes tömörfa franciaágyak is lehetnek modern stílusúak.

Megnyugtató látvány – és kényelmes fekhely – egy többféle, gyönyörű színben kapható, masszív ágykeret. Már ránézésre is szívesen belehuppannánk! A 2 személyes franciaágyak kiegészítőikkel együtt lapraszerelten érkeznek otthonunkba, ezért könnyen beférnek, de rövid időn belül teljes valójukban csodálhatjuk őket!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

A mikroszálas szövetek tudnivalói egy helyen. Kattints és olvasd el!
Éjjeliszekrények

Éjjeliszekrények

Szemüveg, víz, telefon? Hova rakjuk ezeket lefekvéskor? Kattints és megtudod!
Ágytakarós franciaágyak

Ágytakarós franciaágyak

Ha nem szeretsz minden nap beágyazni, kattints a megoldásért!
Íróasztalok, számítógépasztalok

Íróasztalok, számítógépasztalok

A dolgozószoba berendezése is fontos. De hogyan válasszunk megfelelő bútort?
Tv-állványok

Tv-állványok

Egy stílusos tv-állvány is elengedhetetlen!