Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Modern ágykeretek

Modern ágykeretek. Modern ember modern (v)ágya!

Aki modern bútorok között érzi jól magát, természetesen hasonló ágyban is szeretné lehajtani a fejét.

Egy fiatalos, modern otthonban a hálószoba stílusa is a többi helyiségéhez idomul. Kulcskérdés tehát, milyen legyen a franciaágy! Tömör fa vagy bútorlap legyen az anyaga? Mindegy, melyikre szavazunk, ha a 2 személyes, kényelmes ágy stílusát illetően már megvan az elképzelésünk.

A természetesség hívei például egy igazán vagány hálószobába is választhatnak természetes anyagból készült ágyat – tömör fa ágykerettel,mely gőzölt bükk, wenge, cseresznye, dió vagy akár mahagóni színben is rendelkezésre áll!

Az ágykeretes ágyakhoz külön kérhető azonos stílusú és színű ágyneműtartó, sőt komód és éjjeliszekrény is. A peremes ágyak peremszélessége választható.

Éjjeli szekrénykékkel egybekötött, kis helyigénnyel, mégis nagy tárolófelülettel rendelkező modern ágykeret – azaz kiegészítőkkel ellátott, teljes berendezés – ajánlott a nem túl méretes hálószobákba.

Ha a fenyőbútor külseje tetszik, de mégis valami modernre vágyunk, a nem tömör fenyőből készült, ám természetességet és a modernséget ötvöző ágykeretek és hozzá tartozó kiegészítők - így a tároló és az éjjeliszekrény - remek választást jelenthetnek.

Az igazán fiatalos hatást a fényes króm fogantyús hálószoba-berendezés is garantálja! A tökéletesen természetes tömörfa franciaágyak is lehetnek modern stílusúak.

Megnyugtató látvány – és kényelmes fekhely – egy többféle, gyönyörű színben kapható, masszív ágykeret. Már ránézésre is szívesen belehuppannánk! A 2 személyes franciaágyak kiegészítőikkel együtt lapraszerelten érkeznek otthonunkba, ezért könnyen beférnek, de rövid időn belül teljes valójukban csodálhatjuk őket!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

A burkolatok kiválasztásában is kapsz egy kis segítséget. Kattints és olvasd el!
Fali képek

Fali képek

Egy kép nagyon fel tudja dobni a szoba hangulatát. Nem hiszed? Próbáld ki!
Tálalószekrények

Tálalószekrények

Nagyobb lakások ideális kiegészítője. Hova ajánlott?
Elemes bútorok

Elemes bútorok

Akár az egész lakást berendezheted egy bútorcsaládból.
Íróasztalok, számítógépasztalok

Íróasztalok, számítógépasztalok

A dolgozószoba berendezése is fontos. De hogyan válasszunk megfelelő bútort?