Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Modern ágykeretek

Modern ágykeretek. Modern ember modern (v)ágya!

Aki modern bútorok között érzi jól magát, természetesen hasonló ágyban is szeretné lehajtani a fejét.

Egy fiatalos, modern otthonban a hálószoba stílusa is a többi helyiségéhez idomul. Kulcskérdés tehát, milyen legyen a franciaágy! Tömör fa vagy bútorlap legyen az anyaga? Mindegy, melyikre szavazunk, ha a 2 személyes, kényelmes ágy stílusát illetően már megvan az elképzelésünk.

A természetesség hívei például egy igazán vagány hálószobába is választhatnak természetes anyagból készült ágyat – tömör fa ágykerettel,mely gőzölt bükk, wenge, cseresznye, dió vagy akár mahagóni színben is rendelkezésre áll!

Az ágykeretes ágyakhoz külön kérhető azonos stílusú és színű ágyneműtartó, sőt komód és éjjeliszekrény is. A peremes ágyak peremszélessége választható.

Éjjeli szekrénykékkel egybekötött, kis helyigénnyel, mégis nagy tárolófelülettel rendelkező modern ágykeret – azaz kiegészítőkkel ellátott, teljes berendezés – ajánlott a nem túl méretes hálószobákba.

Ha a fenyőbútor külseje tetszik, de mégis valami modernre vágyunk, a nem tömör fenyőből készült, ám természetességet és a modernséget ötvöző ágykeretek és hozzá tartozó kiegészítők - így a tároló és az éjjeliszekrény - remek választást jelenthetnek.

Az igazán fiatalos hatást a fényes króm fogantyús hálószoba-berendezés is garantálja! A tökéletesen természetes tömörfa franciaágyak is lehetnek modern stílusúak.

Megnyugtató látvány – és kényelmes fekhely – egy többféle, gyönyörű színben kapható, masszív ágykeret. Már ránézésre is szívesen belehuppannánk! A 2 személyes franciaágyak kiegészítőikkel együtt lapraszerelten érkeznek otthonunkba, ezért könnyen beférnek, de rövid időn belül teljes valójukban csodálhatjuk őket!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Ha nincs elegendő ülőhelyed a vendégek számára. Kattints és olvass róluk bővebben!
Lemosható szövet

Lemosható szövet

A lemosható szövet a legjobb választás! Kattints és olvasd el, hogy miért!
Elemes gyerekszoba bútorok

Elemes gyerekszoba bútorok

Gyerekszoba berendezése ugyanolyan bútorcsaláddal. Ez sem lehetetlen!
Design kanapék

Design kanapék

Mutatós kanapék, melyek akár alvásra is alkalmasak. Lehetséges ez?
Rugós matracok

Rugós matracok

Az oldalt alvók választása: a rugós matrac.