Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Éjjeliszekrények

Éjjeliszekrények. Éjjeliszekrénnyel sokkal kényelmesebb!

Egy kiváló ágy mellé nem hiányozhat az éjjeliszekrény sem! Ez a kisbútor gondoskodik róla, hogy minden a kezünk ügyében legyen…

A kisbútorok egyik legkedvesebbje talán az éjjeliszekrény. Kicsi, takaros és nagyon praktikus, tökéletesen kiegészíti az ágyunkat.

Lehet belőle egy vagy kettő – ha egyszemélyes az ágyunk, akkor elég egy is, de ha franciaággyal rendelkezünk, legszebb – és legcélszerűbb -, ha mindkét embernek megvan a maga éjjeliszekrénye.

Mert mi mindenre is jó egy ilyen kiegészítő? Az éjjeliszekrény, bármilyen is a kialakítása, egy polccal és egy fiókkal biztosan ellát bennünket: készségesen tárolja a könyveket, melyeket épp olvasunk, beletehetjük akár az éjszakai krémet, még fontos feljegyzések is elférnek a fiókban, a teteje pedig tökéletes arra, hogy az olvasólámpának helyet adjon.

Jellemző a kétfiókos megoldás is, mely még több apróság tárolására ad lehetőséget.

Számos mutatós külsővel a miénk lehet, válasszuk ágyunk, szobánk stílusához!

A gyerekszobába ugyanúgy találunk egyszerű megjelenésű, vidám, sőt élénk színű frontrészekkel készült modellt, mint a hálóba egyszerű és mutatós bútorlapos kisszekrényt, kellemes fa árnyalatokban vagy akár tömör fenyőben.

Klasszikus berendezésű szobába csakis hagyományos éjjeliszekrények mutatnak jól – van miből választani! No és ha egy igazán modern darabra vágyunk, számos letisztult formavezetésű, szögletes modell áll rendelkezésünkre, a legkülönfélébb színekben és a legmeglepőbb külsővel…

Ennek a kicsi és aranyos tárolószekrénynek minden ágy mellett ott a helye, de remek kiegészítő a kanapé mellett is – hiszen hol is mutathatna jobban egy hangulatlámpa?


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Étkezőasztalok

Étkezőasztalok

Nem is gondolnád, mennyi féle étkezőasztal létezik. Ha nem hiszed, kattints!
Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Kattints és tudj meg többet a zsenília szövetekről!
Ülőkék és puffok

Ülőkék és puffok

Kicsi, de praktikus bútorok a nappaliban. Kattints a részletekért!
Bútorszövetek tisztítása

Bútorszövetek tisztítása

Melyik szövetet a legkönnyebb tisztítani? Kattints és megtudhatod!
Tálalószekrények

Tálalószekrények

Nagyobb lakások ideális kiegészítője. Hova ajánlott?