Fejléc scriptblokk

Éjjeliszekrények

Éjjeliszekrények. Éjjeliszekrénnyel sokkal kényelmesebb!

Egy kiváló ágy mellé nem hiányozhat az éjjeliszekrény sem! Ez a kisbútor gondoskodik róla, hogy minden a kezünk ügyében legyen…

A kisbútorok egyik legkedvesebbje talán az éjjeliszekrény. Kicsi, takaros és nagyon praktikus, tökéletesen kiegészíti az ágyunkat.

Lehet belőle egy vagy kettő – ha egyszemélyes az ágyunk, akkor elég egy is, de ha franciaággyal rendelkezünk, legszebb – és legcélszerűbb -, ha mindkét embernek megvan a maga éjjeliszekrénye.

Mert mi mindenre is jó egy ilyen kiegészítő? Az éjjeliszekrény, bármilyen is a kialakítása, egy polccal és egy fiókkal biztosan ellát bennünket: készségesen tárolja a könyveket, melyeket épp olvasunk, beletehetjük akár az éjszakai krémet, még fontos feljegyzések is elférnek a fiókban, a teteje pedig tökéletes arra, hogy az olvasólámpának helyet adjon.

Jellemző a kétfiókos megoldás is, mely még több apróság tárolására ad lehetőséget.

Számos mutatós külsővel a miénk lehet, válasszuk ágyunk, szobánk stílusához!

A gyerekszobába ugyanúgy találunk egyszerű megjelenésű, vidám, sőt élénk színű frontrészekkel készült modellt, mint a hálóba egyszerű és mutatós bútorlapos kisszekrényt, kellemes fa árnyalatokban vagy akár tömör fenyőben.

Klasszikus berendezésű szobába csakis hagyományos éjjeliszekrények mutatnak jól – van miből választani! No és ha egy igazán modern darabra vágyunk, számos letisztult formavezetésű, szögletes modell áll rendelkezésünkre, a legkülönfélébb színekben és a legmeglepőbb külsővel…

Ennek a kicsi és aranyos tárolószekrénynek minden ágy mellett ott a helye, de remek kiegészítő a kanapé mellett is – hiszen hol is mutathatna jobban egy hangulatlámpa?


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Kattints és tudj meg többet a zsenília szövetekről!
Csillárok, mennyezeti lámpák

Csillárok, mennyezeti lámpák

Egy szobának a világítása is nagyon fontos!
Színek és jelentésük

Színek és jelentésük

A színek kiválasztása is nagyon fontos. Kattints és olvasd el, hogy miért!
Elemes gyerekszoba bútorok

Elemes gyerekszoba bútorok

Gyerekszoba berendezése ugyanolyan bútorcsaláddal. Ez sem lehetetlen!
Modern ágykeretek

Modern ágykeretek

Kattints a részletekért!