Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Komódok, kisszekrények

Komódok, kisszekrények. Mert mindig kell még egy szekrény…

Ugye ismerős az érzés: még mindig lenne mit elpakolni, de már nincs hova? Egy komódnak talán mindig tudunk egy kis helyet találni…

Ha pakolófelület kell, egy kisszekrény, egy komód mindig aranyat ér! Gyorsan el lehet tüntetni benne mindent, ha becsukjuk az ajtaját, felső részére a dísztárgyaktól kezdve a használati eszközökig bármit rátehetünk. Ráadásul remekül mutat!

Akár a gyerekszoba, akár a nappali része, egy komód mindig jól jön és számos változatban kapható. A modern, a trendi, vagy a klasszikus, hagyományos stílust szeretjük? Netán a minimál a kedvencünk? Egyikből sincs hiány.

Az egyszerű megjelenésű, praktikus tárolószekrényeket szinte mindenki ismeri, melyek többféle – bükk, cseresznye, fenyő, éger lund, noce tango – színben vehetők birtokba, műanyag vagy fém fogantyúkkal.

Ha elegáns, mégsem régimódi komód a vágyunk, válasszunk árnyalatra elegánsat, megjelenésben viszont modernet – gyönyörű színekben lehet a miénk, eleganciáját pedig csak kihangsúlyozzák az alumínium vagy nikkel fogantyúk!

A modern komódok nemcsak változatos színkombinációkkal, hanem különleges megoldásaikkal is elcsábítanak - nappaliban, hálóban, étkezőben is jól mutatnak, egyhamar nem unjuk meg őket, a különleges berendezés pedig garantált…

A klasszikus stílus szerelmeseinek valószínűleg nehéz lesz a választás, hiszen a pácolt tömör nyírfa, antikolt tömör nyírfa, tömör gumifa komódok, de az étkezőbe is ideális faragásos, patinázott sárgaréz fogantyús kisszekrények mind magukkal ragadóak!

Ha pedig trendi komódot szeretnénk, a minimál stílusú, vitrines, szögletes tárolószekrények többféle divatos színben állnak rendelkezésünkre!

A gyermek komódokat elbűvölő, élénk színeik teszik még fiatalosabbá, melyek a frontrészét díszítik. Ideálisak gyerekszobába.

Számos pakolós elemből választhatunk, melyek közül több darab is bútorcsalád tagja. Tehát egyéb bútorokat is kérhetünk hozzájuk! Nincs is ezeknél a kisszekrényeknél praktikusabb és szebb bútor!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Fogasok, szobainasok, tükrök

Fogasok, szobainasok, tükrök

Kisebb lakásokba praktikus lehet egy fogas, szobainas. A tükör pedig mindenhol elengedhetetlen!
Ágyrácsok

Ágyrácsok

A kényelemhez a jó ágyrács is hozzájárul. Kattints és segítünk választani!
Könyvespolcok

Könyvespolcok

Kötelező darab egy olvasni szerető lakásába!
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Alaprajz készítés egyszerűen. Kattints ide, és olvasd el, hogy mire kell odafigyelned!
Fessünk, de hogyan?

Fessünk, de hogyan?

A festés menete. Kattints és olvasd el lépésről lépésre a teendőket!