Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Trópusi keményfa ágykeretek

Trópusi keményfa ágykeretek. Királyi kényelem trópusi fában!

Mire vágyik leginkább az ember, amikor ágyat választ? Ne csak kényelmes és megfelelő méretű legyen, de mutatós is, igaz?

Rengeteg üzletet képes bejárni az ember, hogy megszerezze álmai ágyát. Egy jó franciaágy igazi kincs, de fontos, hogy ne csak kényelmes legyen, hanem szép is! A régi időktől kezdve privilégiumot élveznek a fa bútorok, fa ágykeretek, melyek már ránézésre is stabilnak, biztonságot adónak tűnnek, emellett pedig vonzó természetes anyaguk is.

S mit várunk a helyiségtől , ahol alszunk? A hálószoba hangulata legyen megnyugtató, meghitt. Elengedhetetlen, hogy a 2 személyes franciaágy stílusa is hozzájáruljon ehhez!

Hogy milyen ágytakaró kerül majd rá, részletkérdés, ha azonban tömörfa ágykeretünk van, máris megtettük az első lépést.

Egy klasszikus stílusú, cseresznye- vagy dió színű, trópusi keményfa ágykeret ideális választás lehet, ha nem túlságosan modern, minimál stílusú vagy extravagáns az otthonunk berendezése.

Modern lakásba ajánlottabb a rácsos fejvéggel ellátott, cseresznye színre pácolt, éjjeliszekrénnyel kiegészülő franciaágy, szintén tömörfa ágykerettel.

Ha pedig igazán különleges, „királyi kényelemre”vágyunk, a royal stílusú, klasszikus trópusi tömörfa ágykeret számunkra az igazi, szintén elbűvölő cseresznye színben - ehhez teljes, hozzáillő hálószoba berendezés is kapható!Bár ágyneműtartó nincs hozzájuk, könnyedén feltakaríthatunk alattuk, ahol akár még néhány doboz is elfér.

A franciaágyak mérete miatt nem kell aggódni! A trópusi keményfa ágykeretek, bármekkorák is, könnyen beférnek a lakásba: lapraszerelten szerezhetjük be őket. A királyi kényelem dobozban érkezik…


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Bőr ülőgarnitúrák

Bőr ülőgarnitúrák

Mindenki kedvence - a bőr garnitúra. Kattints és olvass róla bővebben!
Ülőkék és puffok

Ülőkék és puffok

Kicsi, de praktikus bútorok a nappaliban. Kattints a részletekért!
Sarokülőgarnitúrák

Sarokülőgarnitúrák

A sarokülőgarnitúra egy többfunkciós bútordarab. Hogy miért? Kattints és olvasd el!
Ágyrácsok

Ágyrácsok

A kényelemhez a jó ágyrács is hozzájárul. Kattints és segítünk választani!
Vákuummatracok

Vákuummatracok

Praktikus matracok. Kattints a részletekért!