Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Fenyő komódok

Fenyő komódok. Fenyőben a hely – és a harmónia! A fenyőbútorok szerelmesei aligha szeretnének másmilyen szekrényeket otthonukba, mint eredeti tömör fenyőt. És jól is teszik…

Szeretjük a fenyőbútorokat? A hálószoba, a nappali, a gyerekszoba berendezése is ebben a stílusban készült?

Kiváló hangulatteremtők ezek a darabok - melegséget varázsolnak otthonunkba, kellemes érzésekkel, természetességgel töltik meg a teret. Ha még nincs meg minden szekrény, kisszekrény, ne is keressünk tovább: tökéletes választás egy gyönyörű tömör fenyő komód!

A különféle variációban rendelkezésre álló, egyszerű, de mutatós fenyő komódok kiválóan ellátják a tárolószekrény és a pakoló szerepét.

A csukott ajtók mögé bármit kényelmesen berakhatunk, hogy láthatatlan legyen, a méretes fiókokban pedig könnyen elfér mindenféle apróság.

A csinos fenyő bútorok miénk lehetnek csak fiókos tárolókkal vagy több ajtós résszel és kevesebb fiókkal, alacsonyabb vagy magasabb kivitelben.

Mivel különböző méretekkel és kialakítással kaphatók, mindenki megtalálja közöttük a szívéhez közel állót, amit a legjobban ki tud használni: akár fiókos szekrényt, akár kis éjjeli szekrényt, akár nagyobb méretű komódot keres.

A gyönyörű, olajozott fenyő komódok fa fogantyúikkal masszív megjelenésűek, ugyanakkor harmóniát teremtenek környezetükben! Alkalmasak a dolgozószoba vagy az iroda berendezéséhez is, ha igazán otthonos hangulatot szeretnénk!

Ha egy kissé klasszikusabb darabra vágyunk, a fenyő komódokból kis, faragott lábakon állót is kaphatunk, amely nemcsak természetességet teremt, de egy kicsit nosztalgikus atmoszférát is…


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Fotelek

Fotelek

Egy kényelmes fotel nem hiányozhat a nappaliból!
Hogyan válasszunk matracot?

Hogyan válasszunk matracot?

A hálószoba legfontosabb része, a matrac. Kattints, hogy könnyebben válassz!
Kültéri étkezőgarnitúrák

Kültéri étkezőgarnitúrák

Jó időben jó helyen: kint a kertben!
Étkezőszékek

Étkezőszékek

Rengeteg stílus, forma és méret közül válogathatsz.
Fali lámpák gyermekeknek

Fali lámpák gyermekeknek

Fali lámpa a gyerekszoba őrzője...