Fejléc scriptblokk

Fenyő komódok

Fenyő komódok. Fenyőben a hely – és a harmónia! A fenyőbútorok szerelmesei aligha szeretnének másmilyen szekrényeket otthonukba, mint eredeti tömör fenyőt. És jól is teszik…

Szeretjük a fenyőbútorokat? A hálószoba, a nappali, a gyerekszoba berendezése is ebben a stílusban készült?

Kiváló hangulatteremtők ezek a darabok - melegséget varázsolnak otthonunkba, kellemes érzésekkel, természetességgel töltik meg a teret. Ha még nincs meg minden szekrény, kisszekrény, ne is keressünk tovább: tökéletes választás egy gyönyörű tömör fenyő komód!

A különféle variációban rendelkezésre álló, egyszerű, de mutatós fenyő komódok kiválóan ellátják a tárolószekrény és a pakoló szerepét.

A csukott ajtók mögé bármit kényelmesen berakhatunk, hogy láthatatlan legyen, a méretes fiókokban pedig könnyen elfér mindenféle apróság.

A csinos fenyő bútorok miénk lehetnek csak fiókos tárolókkal vagy több ajtós résszel és kevesebb fiókkal, alacsonyabb vagy magasabb kivitelben.

Mivel különböző méretekkel és kialakítással kaphatók, mindenki megtalálja közöttük a szívéhez közel állót, amit a legjobban ki tud használni: akár fiókos szekrényt, akár kis éjjeli szekrényt, akár nagyobb méretű komódot keres.

A gyönyörű, olajozott fenyő komódok fa fogantyúikkal masszív megjelenésűek, ugyanakkor harmóniát teremtenek környezetükben! Alkalmasak a dolgozószoba vagy az iroda berendezéséhez is, ha igazán otthonos hangulatot szeretnénk!

Ha egy kissé klasszikusabb darabra vágyunk, a fenyő komódokból kis, faragott lábakon állót is kaphatunk, amely nemcsak természetességet teremt, de egy kicsit nosztalgikus atmoszférát is…


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Vákuummatracok

Vákuummatracok

Praktikus matracok. Kattints a részletekért!
Tálalószekrények

Tálalószekrények

Nagyobb lakások ideális kiegészítője. Hova ajánlott?
Hogyan válasszunk tinibútort?

Hogyan válasszunk tinibútort?

A legnehezebb korszakban stílust választani is nehéz. Adunk hozzá egy kis segítséget!
Gyerekmatracok

Gyerekmatracok

A gyerekeknek is fontos a jó matrac kiválasztása. Ebben is segítünk!
Hogyan válasszunk kanapét?

Hogyan válasszunk kanapét?

Kanapéból is csak a legjobbat! Egy kis segítség a választáshoz.