Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Forgószékek, tárgyalószékek

Forgószékek, tárgyalószékek. Ki ne ülne beléjük szívesen…?

Ha megvan a megfelelő íróasztal, elengedhetetlen hozzá egy jó kis szék! A kérdés csak az, milyen – szerencsére bőven van miből választani.

Mit ér a jó íróasztal, ha nincs min ülni mögötte? Egy kényelmes széket mindenképp vennünk kell hozzá, legyen az ifjúsági, irodaszék vagy tárgyalószék.

Igen sokféle stílusból választhatunk, de nem mindegy, mennyi időt töltünk ezeken a kisbútorokon! Ha sokat, nyilván érdemes egy jól kiképzett darabba beruházni, mely megfelelően támasztja a hátunkat.

A forgószékek közös jellemzője, hogy igény szerint állítható a magasságuk, így arra nem lesz gondunk, milyen magas az íróasztal. Akár még törökülésben is ülhetünk rajtuk!

A görgőknek pedig nagy a teherbírása, nem kell attól félni, hogy a szék összerogy alattunk.

A minden gyerekszobában fellelhető ifjúsági székek tekintetében is széles a választék, szövetborításút műanyagkarfával ugyanúgy választhatunk, mint műbőrrel kárpitozottat vagy akár műanyag felületűt krómozott lábbal - a bútorok stílusához igazodva.

A nagyon modern és a szokványosabb külsejű forgószékek a legdivatosabb színekben lehetnek a miénk, a fehér, a szürke mellett lilában, zöldben és narancssárgában, de akár feketével kevert változatban is.

A különféle hobbik iránt érdeklődő fiatalok és a gyerekek akár focilabdás- vagy figurás háttámlájú, egyedi mintás, virágos, cicás, sőt micimackós széken is tölthetik tanuló- vagy játszóidejüket.

Az irodaszékek és a főnöki székek persze komolyabbak – előbbiek esetében a megjelenés kissé könnyedebb, a háttámla hálós vagy textilbőrrel bevont, jellemző rájuk a műanyag karfa , de akad szövettel bevont is.

A kényelmet valamennyi görgős csillaglábú irodaszék biztosítja, a nagyon modern, sőt meghökkentő kivitelezéstől kezdve a klasszikus formáig, sőt számos típusból a hintamechanika sem hiányzik, hogy a gerincnek jobb tartást biztosítson, így a választásnak csak a fantázia szab határt!

A főnöki széket nem véletlenül nevezik így, hisz megjelenése tiszteletet parancsoló.

„Pozíciójához” azonban csak a fekete, barna és szürke szín illeszkedik. Ugyancsak csillaglábbal, görgőkkel, ám gyönyörű textilbőr huzattal, változatos formában lehet a miénk.

Választhatjuk magasabb vagy alacsonyabb támlával – sőt, akár hengerekből alkotott támlával is -, igény szerint. Hogy minél hosszabb időn keresztül kényelmes legyen, arról a fokozott párnázottság is gondoskodik! Ki ne ülne beléjük szívesen…?


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Hogyan válasszunk kanapét?

Hogyan válasszunk kanapét?

Kanapéból is csak a legjobbat! Egy kis segítség a választáshoz.
Hab matracok

Hab matracok

A habmatrac is jó választás, na de kinek? Kattints és olvasd el!
Sarokétkezők

Sarokétkezők

Ha sok vendéget szoktál fogadni, jó választás lesz egy sarokétkező!
Asztali lámpák, íróasztali lámpák

Asztali lámpák, íróasztali lámpák

Óriási választék van már az asztali lámpákból is...
Valódi bőr anyagok

Valódi bőr anyagok

Az igazi klasszikus: valódi bőr. Kattints és olvasd el minden jellemzőjét!