Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Párnák, takarók, matracvédők

Párnák, takarók, matracvédők. Csinos védelem a piszok ellen!

Ha már egyszer megvan a tökéletes matrac, kár kitenni nap mint nap a piszoknak. Egy ideális matrachoz pedig ideális párna is dukál!

Ahogyan bútoraink, úgy ágybetéteink élettartamát is szeretnénk minél tovább megőrizni! A már kiválasztott tökéletes matrachoz ezért érdemes védőhuzatot is beszerezni, így sokkal kisebb az esélye, hogy gyorsan bepiszkolódik! Ha csak a mosható huzatot cseréljük rajta, a matracvédőnek köszönhetően az ágybetét sokáig olyan marad, mint újkorában!

A minőségi matracvédő töltete nemcsak a koszt, a port és a baktériumokat is távol tartja, s mivel bevonata száz százalék pamut, a bőrnek is igen kellemes.

Könnyedén a matracra lehet helyezni gumírozott szalagokkal. Nem probléma a méret sem, többféle méretű huzatból választhatunk! Sőt, vízálló változatban is kapható matracvédő, mely elsősorban a kisgyermekek, az idősek és betegek számára hasznos.

Ha még nem találtunk megfelelő ágyneműt sem, itt az ideje a választásnak!

Mit szólnánk egy memory párnához, mely formára hagyományos, de anyagának köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít? Különösen azok fogják élvezni rajta a pihenést, akiknek a magas párna a kedvencük, vagy oldalt alszanak.

Akiknek fontos, hogy nyakuk kiváló tartást kapjon, szavazzanak bizalmat az egészséges, anatómiai memory párnának! Kétféle ergonomikus kialakítással lehet a miénk a párna, mely elsősorban az oldalt fekvőknek ajánlott.

Akinek viszont fiatalos, trendi ergonomikus párna a vágya, annak a mutatós, több féle színben kapható memory chick párna való, mely szellőssége és divatossága mellett az egészséges alváspozícióról is gondoskodik, aludjunk bármilyen helyzetben éjszakánként! Persze a szép, színes huzatot is lehet mosni, s máris újra teljes szépségében tündököl! Legyen a hálószoba valóban a minőségi pihenés helye!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Lemosható szövet

Lemosható szövet

A lemosható szövet a legjobb választás! Kattints és olvasd el, hogy miért!
Dohányzóasztalok puffal

Dohányzóasztalok puffal

Két legyet egy csapásra! Kattints és olvasd el miért!
Hogyan válasszunk tinibútort?

Hogyan válasszunk tinibútort?

A legnehezebb korszakban stílust választani is nehéz. Adunk hozzá egy kis segítséget!
Asztali lámpák, íróasztali lámpák

Asztali lámpák, íróasztali lámpák

Óriási választék van már az asztali lámpákból is...
Fessünk, de hogyan?

Fessünk, de hogyan?

A festés menete. Kattints és olvasd el lépésről lépésre a teendőket!