Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Párnák, takarók, matracvédők

Párnák, takarók, matracvédők. Csinos védelem a piszok ellen!

Ha már egyszer megvan a tökéletes matrac, kár kitenni nap mint nap a piszoknak. Egy ideális matrachoz pedig ideális párna is dukál!

Ahogyan bútoraink, úgy ágybetéteink élettartamát is szeretnénk minél tovább megőrizni! A már kiválasztott tökéletes matrachoz ezért érdemes védőhuzatot is beszerezni, így sokkal kisebb az esélye, hogy gyorsan bepiszkolódik! Ha csak a mosható huzatot cseréljük rajta, a matracvédőnek köszönhetően az ágybetét sokáig olyan marad, mint újkorában!

A minőségi matracvédő töltete nemcsak a koszt, a port és a baktériumokat is távol tartja, s mivel bevonata száz százalék pamut, a bőrnek is igen kellemes.

Könnyedén a matracra lehet helyezni gumírozott szalagokkal. Nem probléma a méret sem, többféle méretű huzatból választhatunk! Sőt, vízálló változatban is kapható matracvédő, mely elsősorban a kisgyermekek, az idősek és betegek számára hasznos.

Ha még nem találtunk megfelelő ágyneműt sem, itt az ideje a választásnak!

Mit szólnánk egy memory párnához, mely formára hagyományos, de anyagának köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít? Különösen azok fogják élvezni rajta a pihenést, akiknek a magas párna a kedvencük, vagy oldalt alszanak.

Akiknek fontos, hogy nyakuk kiváló tartást kapjon, szavazzanak bizalmat az egészséges, anatómiai memory párnának! Kétféle ergonomikus kialakítással lehet a miénk a párna, mely elsősorban az oldalt fekvőknek ajánlott.

Akinek viszont fiatalos, trendi ergonomikus párna a vágya, annak a mutatós, több féle színben kapható memory chick párna való, mely szellőssége és divatossága mellett az egészséges alváspozícióról is gondoskodik, aludjunk bármilyen helyzetben éjszakánként! Persze a szép, színes huzatot is lehet mosni, s máris újra teljes szépségében tündököl! Legyen a hálószoba valóban a minőségi pihenés helye!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

A konyha tervezésének szabályai. Kattints és olvasd el!
Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Apró kiegészítő, a lakásba bárhova!
Fogasok, szobainasok, tükrök

Fogasok, szobainasok, tükrök

Kisebb lakásokba praktikus lehet egy fogas, szobainas. A tükör pedig mindenhol elengedhetetlen!
Sarokülőgarnitúrák

Sarokülőgarnitúrák

A sarokülőgarnitúra egy többfunkciós bútordarab. Hogy miért? Kattints és olvasd el!
Szövetek kopásálósága

Szövetek kopásálósága

Mi is az a Martindale-szám? Kattints és olvasd el!