Fejléc scriptblokk

Párnák, takarók, matracvédők

Párnák, takarók, matracvédők. Csinos védelem a piszok ellen!

Ha már egyszer megvan a tökéletes matrac, kár kitenni nap mint nap a piszoknak. Egy ideális matrachoz pedig ideális párna is dukál!

Ahogyan bútoraink, úgy ágybetéteink élettartamát is szeretnénk minél tovább megőrizni! A már kiválasztott tökéletes matrachoz ezért érdemes védőhuzatot is beszerezni, így sokkal kisebb az esélye, hogy gyorsan bepiszkolódik! Ha csak a mosható huzatot cseréljük rajta, a matracvédőnek köszönhetően az ágybetét sokáig olyan marad, mint újkorában!

A minőségi matracvédő töltete nemcsak a koszt, a port és a baktériumokat is távol tartja, s mivel bevonata száz százalék pamut, a bőrnek is igen kellemes.

Könnyedén a matracra lehet helyezni gumírozott szalagokkal. Nem probléma a méret sem, többféle méretű huzatból választhatunk! Sőt, vízálló változatban is kapható matracvédő, mely elsősorban a kisgyermekek, az idősek és betegek számára hasznos.

Ha még nem találtunk megfelelő ágyneműt sem, itt az ideje a választásnak!

Mit szólnánk egy memory párnához, mely formára hagyományos, de anyagának köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít? Különösen azok fogják élvezni rajta a pihenést, akiknek a magas párna a kedvencük, vagy oldalt alszanak.

Akiknek fontos, hogy nyakuk kiváló tartást kapjon, szavazzanak bizalmat az egészséges, anatómiai memory párnának! Kétféle ergonomikus kialakítással lehet a miénk a párna, mely elsősorban az oldalt fekvőknek ajánlott.

Akinek viszont fiatalos, trendi ergonomikus párna a vágya, annak a mutatós, több féle színben kapható memory chick párna való, mely szellőssége és divatossága mellett az egészséges alváspozícióról is gondoskodik, aludjunk bármilyen helyzetben éjszakánként! Persze a szép, színes huzatot is lehet mosni, s máris újra teljes szépségében tündököl! Legyen a hálószoba valóban a minőségi pihenés helye!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Fenyő komódok

Fenyő komódok

A fenyőből sosem elég!
Hogyan válasszunk matracot?

Hogyan válasszunk matracot?

A hálószoba legfontosabb része, a matrac. Kattints, hogy könnyebben válassz!
Hab matracok

Hab matracok

A habmatrac is jó választás, na de kinek? Kattints és olvasd el!
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

A lakás egészét most egy kalap alá vesszük. Kattints a részletekért!
Forgószékek, tárgyalószékek

Forgószékek, tárgyalószékek

Rengeteg stílus és forma. Kattints és tudd meg hogyan válassz!