Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Kárpitozott franciaágyak

Kárpitozott franciaágyak. Ki az úr a hálószobában?

Olyan ágyra vágyunk, amely királyként trónol a hálószobában? A kárpitozott franciaágy számunkra az igazi! Lássuk az előnyeit.

Vannak franciaágyak, amelyek önmagukban is megteremtik a hálószoba hangulatát – a többi dolog már csak kiegészítő… Nemcsak hangulatosak, eleganciát sugároznak. Ha ilyenre vágyunk, nekünk találták ki a kárpitozott franciaágyat.

Akár afrikai stílusban, elefántos párnákkal is kapható - valósággal uralja a szobát, termetes és egyben kényelmes fekhely, melynek vastag fejvége megvéd a hideg faltól. A legmodernebb, igazán vagány változatoktól kezdve a hagyományosabb stílusúakig számos ágytípusból választhatunk!

Azzal a luxussal ugyan nem szolgál, hogy könnyedén „beágyazzunk” egy ágytakaró ráigazításával, de a kárpitozott ágyak szerelmeseit ez nem riasztja el! Különösen, hogy van számos más előnye.

A luxus minden szempontból biztosított: a kárpitozott franciaágy 2 személyes, kényelmes, bonellrugós fekvőfelülete mindennapos alvásra tökéletes.

Külön előnye, hogy felnyitható és méretes ágyneműtartót rejt, mely ráadásul gázrugós – ez megkönnyíti a felnyitást és belepakolást!

Akár háromféle színösszeállítással, kétféle szövettel is rendelhető. Az ágy váza és fekvőfelülete lehet más-más színű és stílusú, az alsó részt és a fejtámlát elegáns textilbőr is takarhatja, miközben a kárpit zsenília szövet.

A díszpárnák sem hiányozhatnak róla, de nem mindegyik kárpitozott franciaágyhoz járnak. Ha szeretjük magunkat „befészkelni” a falhoz, egy oldaltámlával ellátott ágy lesz számunkra az igazi! Ez a változat nemcsak a hálószoba dísze lehet, a nappaliban is jól mutat!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Tv-állványok

Tv-állványok

Egy stílusos tv-állvány is elengedhetetlen!
Rattan és fonott komódok, tárolók

Rattan és fonott komódok, tárolók

A kertben is fontos a tárolási lehetőség!
Az ülőgarnitúrák tipikus hibái

Az ülőgarnitúrák tipikus hibái

Az ülőgarnitúrák felépítéséből következtethetünk a minőségre. Kattints és olvasd el!
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

A lakás egészét most egy kalap alá vesszük. Kattints a részletekért!
Valódi bőr anyagok

Valódi bőr anyagok

Az igazi klasszikus: valódi bőr. Kattints és olvasd el minden jellemzőjét!