Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Ágytakarós franciaágyak

Ágytakarós franciaágyak. Amiben könnyen jön a szép álom!

Könnyű meglátni és megszeretni! Vannak ágyak, amelyek első ránézésre elcsavarják a fejünket, különösen kedvenc színeinkben.

Ha olyan franciaágy az álmunk, amellyel nappal sem kell sokat bíbelődni, megtaláltuk a legmegfelelőbbet! Egyike talán a legpraktikusabb ágyaknak az ágytakarós franciaágy. Hogy miért?

Nemcsak nagyon szép és a hálószoba hangulatához tökéletesen illeszkedő, a legdivatosabb színekben kapható, de megkímél bennünket attól a kellemetlenségtől is, hogy minden nap újra be kelljen ágyaznunk.

Sokan nem is érnek rá erre, ezért külön öröm számukra, ha egy gyönyörű ágytakaró biztosítja az ágynemű jótékony elfedését napközben. Az ágyat a tónusaihoz illő „díszpárna-had” teszi még kívánatosabbá!

Az ágytakarós franciaágy nemcsak praktikussága miatt csalogató. Kiválóan alkalmas mindennapos alvásra. 2 személyes, kiváló minőségű bonellrugós matracaival kényelmes fekvőfelületet biztosít, és ami még jobb: felnyitható.

Az ágyneműtartós rész kiváló pakolófelületet nyújt, nemcsak ágyneműnek, hanem akár más, dobozba csomagolt tárgyaknak is, melyeknek nem jut hely másutt a lakásban: itt tökéletesen rejtve maradnak.

Ráadásul, a legtöbb ágytakarós franciaágy fejtámlájára és alsó részére, az ágytakaróra, sőt, a párnákra is választhatunk külön szövetet, hogy igényeinknek minden szempontból megfelelő fekhelyet kapjunk! Az egészséges alvás szívügyünk, ezért külön ajánlott a gerincvédő zónával ellátott ágy választása. Kellemes álmokat!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Memóriás matracok

Memóriás matracok

Megjegyzi, hogy kényelmes neked! Kattints és olvasd el, hogyan is lehetséges ez!
Konyhabútorok

Konyhabútorok

A konyhák főszereplői. Kattints és olvass többet!
Éjjeliszekrények

Éjjeliszekrények

Szemüveg, víz, telefon? Hova rakjuk ezeket lefekvéskor? Kattints és megtudod!
Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

A textilbőrök előnyei és hátrányai. Kattints a részletekért!
Fali lámpák gyermekeknek

Fali lámpák gyermekeknek

Fali lámpa a gyerekszoba őrzője...