Fejléc scriptblokk

Ágytakarós franciaágyak

Ágytakarós franciaágyak. Amiben könnyen jön a szép álom!

Könnyű meglátni és megszeretni! Vannak ágyak, amelyek első ránézésre elcsavarják a fejünket, különösen kedvenc színeinkben.

Ha olyan franciaágy az álmunk, amellyel nappal sem kell sokat bíbelődni, megtaláltuk a legmegfelelőbbet! Egyike talán a legpraktikusabb ágyaknak az ágytakarós franciaágy. Hogy miért?

Nemcsak nagyon szép és a hálószoba hangulatához tökéletesen illeszkedő, a legdivatosabb színekben kapható, de megkímél bennünket attól a kellemetlenségtől is, hogy minden nap újra be kelljen ágyaznunk.

Sokan nem is érnek rá erre, ezért külön öröm számukra, ha egy gyönyörű ágytakaró biztosítja az ágynemű jótékony elfedését napközben. Az ágyat a tónusaihoz illő „díszpárna-had” teszi még kívánatosabbá!

Az ágytakarós franciaágy nemcsak praktikussága miatt csalogató. Kiválóan alkalmas mindennapos alvásra. 2 személyes, kiváló minőségű bonellrugós matracaival kényelmes fekvőfelületet biztosít, és ami még jobb: felnyitható.

Az ágyneműtartós rész kiváló pakolófelületet nyújt, nemcsak ágyneműnek, hanem akár más, dobozba csomagolt tárgyaknak is, melyeknek nem jut hely másutt a lakásban: itt tökéletesen rejtve maradnak.

Ráadásul, a legtöbb ágytakarós franciaágy fejtámlájára és alsó részére, az ágytakaróra, sőt, a párnákra is választhatunk külön szövetet, hogy igényeinknek minden szempontból megfelelő fekhelyet kapjunk! Az egészséges alvás szívügyünk, ezért külön ajánlott a gerincvédő zónával ellátott ágy választása. Kellemes álmokat!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Üveg dohányzóasztalok

Üveg dohányzóasztalok

Üveglapos dohányzóasztal - a nappali éke.
Fessünk, de hogyan?

Fessünk, de hogyan?

A festés menete. Kattints és olvasd el lépésről lépésre a teendőket!
Gyerek és ifjúsági ágykeretek

Gyerek és ifjúsági ágykeretek

Óriási választék a kicsiknek. Kattints a részletekért!
Tv-állványok

Tv-állványok

Egy stílusos tv-állvány is elengedhetetlen!
Trópusi keményfa ágykeretek

Trópusi keményfa ágykeretek

Ha a külcsín is fontos. Kattints és olvass róla bővebben!