Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Tömör fenyő ágykeretek

Tömör fenyő ágykeretek. Álmom az ágyam!

Ha valódi fa bútorokkal szeretnénk körbevenni magunkat, nem is kérdés, melyik ágytípus a leginkább nekünk való…

Otthonunkban kiemelt szerepe van a hálószobának – fontos, hogy meghitt légkörével hozzásegítsen bennünket a minőségi pihenéshez és kényelmes szerelmi fészekként szolgáljon.

Manapság egyre több ember vágyik arra, hogy a természetesség uralja otthonát. Ez a hálószoba esetében is igaz – hiszen nincs is jobb annál, mint egy valódi fa franciaágyban lehajtani a fejünket! A masszív fenyőfából készült bútorok nemcsak gyönyörűek és hangulatosak, de rendkívül kényelmesek és erősek is.

Ha tömörfa fenyő ágykeret a vágyunk, sokféle változat áll rendelkezésünkre, bár a stílus hasonló: választhatunk azonban klasszikus, ívelt és szögletes fejvégű ágykeretből is.

Nem nehéz beleszeretni egy ilyen méretes, vidám, világos, 2 személyes franciaágyba! Nincsenek kiálló, éles részei, lágy vonalai gyorsan rabul ejtik az embert!

Kapható pácolva is, valamint csak lábakkal vagy ágyneműtartós alsó résszel. Akinek fontos a tárolás, mindenképpen ágyneműtartós típusban gondolkodjon.

Az ágy – a gázrugónak is köszönhetően - könnyedén felnyitható, az ágyneműtartó pedig kiváló pakolófelületet biztosít. Amelyik ágyhoz nincs, ahhoz természetesen ugyanilyen stílusban rendelhető, az éjjeliszekrényhez hasonlóan.

Rendkívül praktikus a görgős ágyneműtartó is, mely a fenyő ágykerethez kérhető és oldalt kihúzható, de alá illesztve olyan, mintha mindig is az ágyhoz tartozott volna! A tömörfa fenyő ágykeretek már látványra is csábítóak, nem csoda, ha nehéz reggelente elszakadnunk tőlük…!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Előszobafalak, cipősszekrények

Előszobafalak, cipősszekrények

Az előszoba elengedhetetlen kellékei az előszobafalak és a ciősszekrények.
Valódi bőr anyagok

Valódi bőr anyagok

Az igazi klasszikus: valódi bőr. Kattints és olvasd el minden jellemzőjét!
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

A burkolatok kiválasztásában is kapsz egy kis segítséget. Kattints és olvasd el!
Kanapé gyermekeknek

Kanapé gyermekeknek

Kis szobába, kis kanapé a gyerkőcnek. Olvasd el tippjeinket a választáshoz!
Konyha

Konyha

A konyha, ahol minden finomság készül.