Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Tömör fenyő ágykeretek

Tömör fenyő ágykeretek. Álmom az ágyam!

Ha valódi fa bútorokkal szeretnénk körbevenni magunkat, nem is kérdés, melyik ágytípus a leginkább nekünk való…

Otthonunkban kiemelt szerepe van a hálószobának – fontos, hogy meghitt légkörével hozzásegítsen bennünket a minőségi pihenéshez és kényelmes szerelmi fészekként szolgáljon.

Manapság egyre több ember vágyik arra, hogy a természetesség uralja otthonát. Ez a hálószoba esetében is igaz – hiszen nincs is jobb annál, mint egy valódi fa franciaágyban lehajtani a fejünket! A masszív fenyőfából készült bútorok nemcsak gyönyörűek és hangulatosak, de rendkívül kényelmesek és erősek is.

Ha tömörfa fenyő ágykeret a vágyunk, sokféle változat áll rendelkezésünkre, bár a stílus hasonló: választhatunk azonban klasszikus, ívelt és szögletes fejvégű ágykeretből is.

Nem nehéz beleszeretni egy ilyen méretes, vidám, világos, 2 személyes franciaágyba! Nincsenek kiálló, éles részei, lágy vonalai gyorsan rabul ejtik az embert!

Kapható pácolva is, valamint csak lábakkal vagy ágyneműtartós alsó résszel. Akinek fontos a tárolás, mindenképpen ágyneműtartós típusban gondolkodjon.

Az ágy – a gázrugónak is köszönhetően - könnyedén felnyitható, az ágyneműtartó pedig kiváló pakolófelületet biztosít. Amelyik ágyhoz nincs, ahhoz természetesen ugyanilyen stílusban rendelhető, az éjjeliszekrényhez hasonlóan.

Rendkívül praktikus a görgős ágyneműtartó is, mely a fenyő ágykerethez kérhető és oldalt kihúzható, de alá illesztve olyan, mintha mindig is az ágyhoz tartozott volna! A tömörfa fenyő ágykeretek már látványra is csábítóak, nem csoda, ha nehéz reggelente elszakadnunk tőlük…!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Tv-állványok

Tv-állványok

Egy stílusos tv-állvány is elengedhetetlen!
Csillárok, mennyezeti lámpák

Csillárok, mennyezeti lámpák

Egy szobának a világítása is nagyon fontos!
Vákuummatracok

Vákuummatracok

Praktikus matracok. Kattints a részletekért!
Gyerekszoba

Gyerekszoba

A gyerekszoba az élet megalapozása. Kattints, hogy megtudd, mi minden kell a berendezéséhez!
Éjjeliszekrények

Éjjeliszekrények

Szemüveg, víz, telefon? Hova rakjuk ezeket lefekvéskor? Kattints és megtudod!