Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Gardróbszekrények

Gardróbszekrények. Ebbe aztán minden belefér!

Sok a ruha? Egy háló- vagy nappali szobából nem hiányozhat a gardróbszekrény! Szépségük mellett praktikusságuk is igen fontos!

A nappali és a hálószoba elengedhetetlen tartozéka egy csinos gardróbszekrény, mely akár a vendégszoba része is lehet! A szekrénysorban nemcsak a könyveket, dísztárgyakat kell elhelyezni, nem árt, ha van hely a ruháknak is! Hány részből álljon a gardrób?

Több akasztós, vagy több fiókos részre van szükségünk? Polcra rakjuk inkább a ruhákat, vagy vállfára? Fontos a tükör a szekrényen? Bármilyen típusból választhatunk, szobánk stílusának megfelelően!

Egy gyerekszoba gardróbszekrényében fontos a bőséges, kihúzható pakolófelület is, ami még praktikusabbá teszi a fiatalos, színes fiókjaival igazán vidám hatást keltő szekrénysort.

A strapabíró ifjúsági gardróbszekrények nemcsak mutatósak, masszívak, strapabíróak is: nem kell attól tartani, hogy a gyerekkézben hamar elkopnak, szétesnek!

A patinás bútorok kedvelői természetesen egy klasszikus, antikolt gardróbszekrény „társaságában” érzik majd jól magukat, mellyel valódi elegancia költözik a szobába.

Nappaliban, de étkezőben is remekül mutató szekrények ezek, gyönyörű színben, faragásokkal, sárgaréz fogantyúkkal, belül pedig kényelmesen elférnek a holmik.

Ha szeretjük a fenyőbútor külsejű szekrényeket, olyan gardróbszekrény a nekünk való, mely ugyan nem tömör fenyő, ám kiválóan ötvözi a természetes megjelenés és a modern bútor harmóniáját.

A modern gardróbszekrények között van csak igazán választék! A legkülönösebb megjelenésű szobába is találunk „belevalót!” Lehet az a szekrény lábakon álló, hagyományosabb megjelenésű, mégis különleges, nagyméretű, elegáns, melynek közepén hatalmas tükör „trónol”, vagy olyan, ami kis helyet foglal, tolható ajtói mögött mégis rengeteg tárolóhely áll rendelkezésünkre.

A szekrények többsége elemes bútorcsalád tagja, így könnyedén rendezhetjük be szobánkat a gardrób stílusában! Kellemes pakolást!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Design kanapék

Design kanapék

Mutatós kanapék, melyek akár alvásra is alkalmasak. Lehetséges ez?
Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Ha nincs elegendő ülőhelyed a vendégek számára. Kattints és olvass róluk bővebben!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

A konyha tervezésének szabályai. Kattints és olvasd el!
Fenyő kiegészítők

Fenyő kiegészítők

Kiegészítőből is fenyőt!
Fix kanapék, heverők

Fix kanapék, heverők

Praktikus kialakítású heverők és fix kanapék. De mikor is jó választás ez a fajta bútor?