Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Gardróbszekrények

Gardróbszekrények. Ebbe aztán minden belefér!

Sok a ruha? Egy háló- vagy nappali szobából nem hiányozhat a gardróbszekrény! Szépségük mellett praktikusságuk is igen fontos!

A nappali és a hálószoba elengedhetetlen tartozéka egy csinos gardróbszekrény, mely akár a vendégszoba része is lehet! A szekrénysorban nemcsak a könyveket, dísztárgyakat kell elhelyezni, nem árt, ha van hely a ruháknak is! Hány részből álljon a gardrób?

Több akasztós, vagy több fiókos részre van szükségünk? Polcra rakjuk inkább a ruhákat, vagy vállfára? Fontos a tükör a szekrényen? Bármilyen típusból választhatunk, szobánk stílusának megfelelően!

Egy gyerekszoba gardróbszekrényében fontos a bőséges, kihúzható pakolófelület is, ami még praktikusabbá teszi a fiatalos, színes fiókjaival igazán vidám hatást keltő szekrénysort.

A strapabíró ifjúsági gardróbszekrények nemcsak mutatósak, masszívak, strapabíróak is: nem kell attól tartani, hogy a gyerekkézben hamar elkopnak, szétesnek!

A patinás bútorok kedvelői természetesen egy klasszikus, antikolt gardróbszekrény „társaságában” érzik majd jól magukat, mellyel valódi elegancia költözik a szobába.

Nappaliban, de étkezőben is remekül mutató szekrények ezek, gyönyörű színben, faragásokkal, sárgaréz fogantyúkkal, belül pedig kényelmesen elférnek a holmik.

Ha szeretjük a fenyőbútor külsejű szekrényeket, olyan gardróbszekrény a nekünk való, mely ugyan nem tömör fenyő, ám kiválóan ötvözi a természetes megjelenés és a modern bútor harmóniáját.

A modern gardróbszekrények között van csak igazán választék! A legkülönösebb megjelenésű szobába is találunk „belevalót!” Lehet az a szekrény lábakon álló, hagyományosabb megjelenésű, mégis különleges, nagyméretű, elegáns, melynek közepén hatalmas tükör „trónol”, vagy olyan, ami kis helyet foglal, tolható ajtói mögött mégis rengeteg tárolóhely áll rendelkezésünkre.

A szekrények többsége elemes bútorcsalád tagja, így könnyedén rendezhetjük be szobánkat a gardrób stílusában! Kellemes pakolást!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Fenyő gardróbszekrények

Fenyő gardróbszekrények

Fenyőt a hálószobába is!
Bőr ülőgarnitúrák

Bőr ülőgarnitúrák

Mindenki kedvence - a bőr garnitúra. Kattints és olvass róla bővebben!
Emeletes ágyak, galériaágyak

Emeletes ágyak, galériaágyak

Ha kicsi a gyerekek szobája, itt a megoldás!
Valódi bőr anyagok

Valódi bőr anyagok

Az igazi klasszikus: valódi bőr. Kattints és olvasd el minden jellemzőjét!
Párnák, takarók, matracvédők

Párnák, takarók, matracvédők

A kényelem és a melegség is biztosított!