Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Fenyő gardróbszekrények

Fenyő gardróbszekrények. Melegség a négyzeten - fenyőszekrénnyel.

A fenyőbútorok szerelmesei talán tovább sem nézegetik a kínálatot, amint megpillantják ezeket a szekrényeket, mely számukra a megtestesült álom!

Ha egy igazán masszív, egyszerű, mégis gyönyörű gardróbszekrény a vágyunk, ne keressünk tovább! A fenyőbútorok között kiemelt népszerűségnek örvendenek a fenyő gardróbok!

Tökéletes darabok egy világos színekkel berendezett helyiségbe, legyen az fiataloké vagy idősebbeké. Természetes megjelenésük miatt nagyon sokan szeretik őket, önmagukban is igazi hangulatteremtők, melegséget varázsolnak a szobába.

A tömör fenyő ajtók mögött számos ruha fér el felakasztva vagy hajtogatva. A fiókok is rengeteg pakolófelületet nyújtanak!

A praktikusságot szem előtt tartva többféle kombinációban lehetnek miénk ezek a csodás fenyőbútorok - a tükörben a szekrény szélén, de középen is nézegethetjük magunkat, ahol dupla méretben áll rendelkezésünkre!

Ha kisebb méretű szekrényben is el tudjuk helyezni ruháinkat, válasszuk a 3 ajtós gardróbot egy tükörrel, ha pedig bőséges pakolófelületre van szükségünk, a négy ajtós fog jó szolgálatot tenni. Natúr lakkozással vagy olajozott színben is a miénk lehet, még a fenyő kellemes illatát is öröm beszívni!

Ne feledjük, hogy a fenyő szekrény akkor mutat legjobban, ha más, ugyanolyan stílusú bútor csatlakozik hozzá – ezért ha azt szeretnénk, hogy teljes legyen az összhang, egy csodálatos tömör fenyő ágykeretet is beszerezhetünk a szobához, mely tökéletesen passzol majd gardróbunkhoz!

A fenyő szekrények nemcsak a hálószoba, a gyerekszoba és a nappali, vagy a vendégszoba berendezését is alkothatják, mindenhol garantálják a kellemes, meghitt hangulatot! Egy ilyen szobába igazi öröm belépni!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Csillárok, mennyezeti lámpák

Csillárok, mennyezeti lámpák

Egy szobának a világítása is nagyon fontos!
Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Az örök probléma, a foltos bútor. Hogyan tisztítsuk?
Masszázsfotelek, relax fotelek

Masszázsfotelek, relax fotelek

A kényelem tetőfoka, a masszázsfotel. Kattints a részletekért!
Párnák, takarók, matracvédők

Párnák, takarók, matracvédők

A kényelem és a melegség is biztosított!
Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

A lakberendezési stílusok megismeréséhez kattints!