Fejléc scriptblokk

Fenyő gardróbszekrények

Fenyő gardróbszekrények. Melegség a négyzeten - fenyőszekrénnyel.

A fenyőbútorok szerelmesei talán tovább sem nézegetik a kínálatot, amint megpillantják ezeket a szekrényeket, mely számukra a megtestesült álom!

Ha egy igazán masszív, egyszerű, mégis gyönyörű gardróbszekrény a vágyunk, ne keressünk tovább! A fenyőbútorok között kiemelt népszerűségnek örvendenek a fenyő gardróbok!

Tökéletes darabok egy világos színekkel berendezett helyiségbe, legyen az fiataloké vagy idősebbeké. Természetes megjelenésük miatt nagyon sokan szeretik őket, önmagukban is igazi hangulatteremtők, melegséget varázsolnak a szobába.

A tömör fenyő ajtók mögött számos ruha fér el felakasztva vagy hajtogatva. A fiókok is rengeteg pakolófelületet nyújtanak!

A praktikusságot szem előtt tartva többféle kombinációban lehetnek miénk ezek a csodás fenyőbútorok - a tükörben a szekrény szélén, de középen is nézegethetjük magunkat, ahol dupla méretben áll rendelkezésünkre!

Ha kisebb méretű szekrényben is el tudjuk helyezni ruháinkat, válasszuk a 3 ajtós gardróbot egy tükörrel, ha pedig bőséges pakolófelületre van szükségünk, a négy ajtós fog jó szolgálatot tenni. Natúr lakkozással vagy olajozott színben is a miénk lehet, még a fenyő kellemes illatát is öröm beszívni!

Ne feledjük, hogy a fenyő szekrény akkor mutat legjobban, ha más, ugyanolyan stílusú bútor csatlakozik hozzá – ezért ha azt szeretnénk, hogy teljes legyen az összhang, egy csodálatos tömör fenyő ágykeretet is beszerezhetünk a szobához, mely tökéletesen passzol majd gardróbunkhoz!

A fenyő szekrények nemcsak a hálószoba, a gyerekszoba és a nappali, vagy a vendégszoba berendezését is alkothatják, mindenhol garantálják a kellemes, meghitt hangulatot! Egy ilyen szobába igazi öröm belépni!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Párnák, takarók, matracvédők

Párnák, takarók, matracvédők

A kényelem és a melegség is biztosított!
Design kanapék

Design kanapék

Mutatós kanapék, melyek akár alvásra is alkalmasak. Lehetséges ez?
Kanapé mindennapos alvásra

Kanapé mindennapos alvásra

Kicsi lakásba kanapé alvásra. De melyik jó mindennapos alvásra?
Bőr ülőgarnitúrák

Bőr ülőgarnitúrák

Mindenki kedvence - a bőr garnitúra. Kattints és olvass róla bővebben!
Nappali

Nappali

A nappali, ahol a legtöbb időt töltöd. Kattints a berendezési tippekért!