Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Fenyő gardróbszekrények

Fenyő gardróbszekrények. Melegség a négyzeten - fenyőszekrénnyel.

A fenyőbútorok szerelmesei talán tovább sem nézegetik a kínálatot, amint megpillantják ezeket a szekrényeket, mely számukra a megtestesült álom!

Ha egy igazán masszív, egyszerű, mégis gyönyörű gardróbszekrény a vágyunk, ne keressünk tovább! A fenyőbútorok között kiemelt népszerűségnek örvendenek a fenyő gardróbok!

Tökéletes darabok egy világos színekkel berendezett helyiségbe, legyen az fiataloké vagy idősebbeké. Természetes megjelenésük miatt nagyon sokan szeretik őket, önmagukban is igazi hangulatteremtők, melegséget varázsolnak a szobába.

A tömör fenyő ajtók mögött számos ruha fér el felakasztva vagy hajtogatva. A fiókok is rengeteg pakolófelületet nyújtanak!

A praktikusságot szem előtt tartva többféle kombinációban lehetnek miénk ezek a csodás fenyőbútorok - a tükörben a szekrény szélén, de középen is nézegethetjük magunkat, ahol dupla méretben áll rendelkezésünkre!

Ha kisebb méretű szekrényben is el tudjuk helyezni ruháinkat, válasszuk a 3 ajtós gardróbot egy tükörrel, ha pedig bőséges pakolófelületre van szükségünk, a négy ajtós fog jó szolgálatot tenni. Natúr lakkozással vagy olajozott színben is a miénk lehet, még a fenyő kellemes illatát is öröm beszívni!

Ne feledjük, hogy a fenyő szekrény akkor mutat legjobban, ha más, ugyanolyan stílusú bútor csatlakozik hozzá – ezért ha azt szeretnénk, hogy teljes legyen az összhang, egy csodálatos tömör fenyő ágykeretet is beszerezhetünk a szobához, mely tökéletesen passzol majd gardróbunkhoz!

A fenyő szekrények nemcsak a hálószoba, a gyerekszoba és a nappali, vagy a vendégszoba berendezését is alkothatják, mindenhol garantálják a kellemes, meghitt hangulatot! Egy ilyen szobába igazi öröm belépni!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Forgószékek, tárgyalószékek

Forgószékek, tárgyalószékek

Rengeteg stílus és forma. Kattints és tudd meg hogyan válassz!
Bőr ülőgarnitúrák

Bőr ülőgarnitúrák

Mindenki kedvence - a bőr garnitúra. Kattints és olvass róla bővebben!
Hogyan válasszunk tinibútort?

Hogyan válasszunk tinibútort?

A legnehezebb korszakban stílust választani is nehéz. Adunk hozzá egy kis segítséget!
Gyerekszoba

Gyerekszoba

A gyerekszoba az élet megalapozása. Kattints, hogy megtudd, mi minden kell a berendezéséhez!
Hogyan válasszunk matracot?

Hogyan válasszunk matracot?

A hálószoba legfontosabb része, a matrac. Kattints, hogy könnyebben válassz!