Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Konyhabútorok

Konyhabútorok. Gyönyörű főszereplőt a konyhába!

Legtöbben túl sok időt töltünk ahhoz a konyhában, hogy ne gyönyörködjünk szépséges konyhabútorunkban!

Mivel a konyha mindennapjainkban fontos szerepet tölt be, szinte lehetetlen kevés időt eltölteni konyhabútorunk mellett. Sütünk, főzünk, mosogatunk, de már a kávé elkészítéséhez is szükségünk van arra, hogy használjuk. Benne tartjuk az edényeinket, az étkészletünket, az evőeszközeinket.

Lényeges, hogy ne csak mutatós legyen és megunhatatlan, hanem praktikus is, hogy minden a legjobban kézre álljon benne!

Hogy milyet választunk, az sokban függ attól, hogy tudjuk elhelyezni a konyhában: a konyhabútor garnitúra, melynél a szekrénysor szorosan kapcsolódik egymáshoz, egy szabad falon tökéletesen elfér, ám ha már egy sarok törné meg a két részt, célszerűbb elemes konyhabútort vásárolni.

Számos modell áll rendelkezésünkre alacsony belmagasságú helyiséghez, de olyanok is, melyek szabadabban „terjeszkedhetnek” a konyhában.

A laminált bútorlapból készült, hangulatos konyhaszekrény kínálatból a juhar-, calvados-, éger-, az antik tölgy, a világos dió, a fehér színek népszerűek, illetve a beige-magyar szilva, a wenge-zebrano párosítás. Valamennyi gyönyörű színhez találunk tökéletes csempéket, melyekkel megteremthetjük a harmóniát!

Klasszikus, de igen modern stílusú konyhabútorból is széles a választék. A letisztult formavilágot kedvelők szintén nem fognak csalódni, ha extra díszítések helyett inkább a praktikumra vágynak.

Csak tőlünk függ, melyik darabba szeretünk bele! Tetszik-e a sok nyitott tárolóhely, ahol a legszükségesebb dolgok gyorsan kéznél lehetnek - ugyanakkor mutatósak is a polcon - vagy a csukott szekrényeket kedveljük jobban?

Milyen mosogatószekrényre vágyunk, mekkora munkalapra van szükségünk? Lábakon álló vagy anélküli konyhabútort képzeltünk el? Elemenként is kérhetjük a bútorok egy részét, választható munkalappal. Némelyiknél az alsó és a felső szekrényeket, valamint a mosogatós elemet is megtaláljuk több méretben. Kezdődhet a konyhavadászat!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

A zsákvászon anyagok előnyei és hátrányai. Kattints a részletekért!
Forgószékek, tárgyalószékek

Forgószékek, tárgyalószékek

Rengeteg stílus és forma. Kattints és tudd meg hogyan válassz!
Fürdőszoba

Fürdőszoba

Nem is gondolnád, de a fürdőszoba is részletes tervezést igényel. Kattints a részletekért!
Kanapé mindennapos alvásra

Kanapé mindennapos alvásra

Kicsi lakásba kanapé alvásra. De melyik jó mindennapos alvásra?
Elemes bútorok

Elemes bútorok

Akár az egész lakást berendezheted egy bútorcsaládból.