Fejléc scriptblokk

Konyhabútorok

Konyhabútorok. Gyönyörű főszereplőt a konyhába!

Legtöbben túl sok időt töltünk ahhoz a konyhában, hogy ne gyönyörködjünk szépséges konyhabútorunkban!

Mivel a konyha mindennapjainkban fontos szerepet tölt be, szinte lehetetlen kevés időt eltölteni konyhabútorunk mellett. Sütünk, főzünk, mosogatunk, de már a kávé elkészítéséhez is szükségünk van arra, hogy használjuk. Benne tartjuk az edényeinket, az étkészletünket, az evőeszközeinket.

Lényeges, hogy ne csak mutatós legyen és megunhatatlan, hanem praktikus is, hogy minden a legjobban kézre álljon benne!

Hogy milyet választunk, az sokban függ attól, hogy tudjuk elhelyezni a konyhában: a konyhabútor garnitúra, melynél a szekrénysor szorosan kapcsolódik egymáshoz, egy szabad falon tökéletesen elfér, ám ha már egy sarok törné meg a két részt, célszerűbb elemes konyhabútort vásárolni.

Számos modell áll rendelkezésünkre alacsony belmagasságú helyiséghez, de olyanok is, melyek szabadabban „terjeszkedhetnek” a konyhában.

A laminált bútorlapból készült, hangulatos konyhaszekrény kínálatból a juhar-, calvados-, éger-, az antik tölgy, a világos dió, a fehér színek népszerűek, illetve a beige-magyar szilva, a wenge-zebrano párosítás. Valamennyi gyönyörű színhez találunk tökéletes csempéket, melyekkel megteremthetjük a harmóniát!

Klasszikus, de igen modern stílusú konyhabútorból is széles a választék. A letisztult formavilágot kedvelők szintén nem fognak csalódni, ha extra díszítések helyett inkább a praktikumra vágynak.

Csak tőlünk függ, melyik darabba szeretünk bele! Tetszik-e a sok nyitott tárolóhely, ahol a legszükségesebb dolgok gyorsan kéznél lehetnek - ugyanakkor mutatósak is a polcon - vagy a csukott szekrényeket kedveljük jobban?

Milyen mosogatószekrényre vágyunk, mekkora munkalapra van szükségünk? Lábakon álló vagy anélküli konyhabútort képzeltünk el? Elemenként is kérhetjük a bútorok egy részét, választható munkalappal. Némelyiknél az alsó és a felső szekrényeket, valamint a mosogatós elemet is megtaláljuk több méretben. Kezdődhet a konyhavadászat!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Nappali szekrénysorok

Nappali szekrénysorok

A nappali egyik főszereplőjeként nehéz a kiválasztása. Ebben is segítünk!
Fenyő íróasztalok

Fenyő íróasztalok

Masszív és tartós irodabútort keresel? Kattints és olvass róla!
Kanapé mindennapos alvásra

Kanapé mindennapos alvásra

Kicsi lakásba kanapé alvásra. De melyik jó mindennapos alvásra?
Gyerek író- és számítógépasztalok

Gyerek író- és számítógépasztalok

Kattints, hogy a megfelelőt választhasd gyermekednek!
Hogyan válasszunk kanapét?

Hogyan válasszunk kanapét?

Kanapéból is csak a legjobbat! Egy kis segítség a választáshoz.