Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Tálalószekrények

Tálalószekrények. Hogy ízlésesen tálald…!

Tény, hogy nem minden konyhában fér el, ám ha van helye, nagyon mutatós és praktikus lehet egy tálalószekrény.

A konyhaszekrény tökéletes arra, hogy edényeinket, evőeszközeinket elhelyezzük benne, hogy elkészítsük rajta az ételt és elmosogassunk. Ám ha van még egy kis helyünk, az étkezőben, nappaliban kényelmesen elfér, a tálalószekrényt kár kihagyni!

Legyen klasszikus, modern vagy minimál a stílusa, rendkívül mutatós, ráadásul a szép tálakat, tányérokat, az ünnepi terítéket, dísztárgyat, vázát is beletehetünk, ami érdemes arra, hogy megmutassuk a vitrin üveg ajtajain át.

Csukott részei számos dolog bepakolására lehetőséget adnak és akár még könyvek is elhelyezhetők a szekrényen.

Az egyszerű megjelenésű, kicsi, polcos, vitrines tálalószekrénytől kezdve - melyet azonban változatos fa árnyalatokban szerezhetünk be -, a letisztult, modern felületűeken át az egészen nagyméretű, díszléces tálalókig bármilyen kerülhet otthonunkba.

Patinázott dió színben vehetik birtokba többfajta változatát a klasszikus stílus szerelmesei, akik azonban a díszes, fémfogantyús, rusztikus tálalószekrények közül is választhatnak.

Nagyon elegánsak, elbűvölőek, üvegdíszítéssel, hatalmas vitrinekkel, díszkeretes ajtókkal különösen lenyűgözőek! Tölgyfából, pácolt tömör nyírfából és fehérben, antikolt nyírfából szintén a miénk lehetnek!

Ha modern tálalószekrényre vágyunk, a kínálat több mint csalogató. Megunhatatlanok és divatosak - fényes ajtófronttal, ledes megvilágítású üvegpolcokkal rendkívül mutatósak, akár sötét, akár világos színben választjuk; visszafogottságuk ellenére elbűvölőek merész megoldásaik.

A szürke, íves formájú üvegszekrény, középen világosan előbukkanó üvegpolcos résszel az egyik legkülönlegesebb vitrinnek számít!

A minimál terekbe is számos szögletes, rafinált megoldásaival nagyon is mutatós és elegáns tálalószekrény áll rendelkezésünkre, a legszebb színárnyalatokban. Ha vegyes árnyalatú szekrényt szeretnénk fémes csillogású fogantyúkkal, az sem gond: a csokoládé-baltimore dió-sanoma tölgy-wenge színek egyedi kombinációi erre is lehetőséget adnak! Csak győzzük a kínálatot végigbogarászni!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Kanapé mindennapos alvásra

Kanapé mindennapos alvásra

Kicsi lakásba kanapé alvásra. De melyik jó mindennapos alvásra?
Bútorápoló szerek

Bútorápoló szerek

A bútoroknak is fontos az ápolás!
Fenyő gardróbszekrények

Fenyő gardróbszekrények

Fenyőt a hálószobába is!
Hogyan válasszunk kanapét?

Hogyan válasszunk kanapét?

Kanapéból is csak a legjobbat! Egy kis segítség a választáshoz.
Ülőkék és puffok

Ülőkék és puffok

Kicsi, de praktikus bútorok a nappaliban. Kattints a részletekért!