Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Tálalószekrények

Tálalószekrények. Hogy ízlésesen tálald…!

Tény, hogy nem minden konyhában fér el, ám ha van helye, nagyon mutatós és praktikus lehet egy tálalószekrény.

A konyhaszekrény tökéletes arra, hogy edényeinket, evőeszközeinket elhelyezzük benne, hogy elkészítsük rajta az ételt és elmosogassunk. Ám ha van még egy kis helyünk, az étkezőben, nappaliban kényelmesen elfér, a tálalószekrényt kár kihagyni!

Legyen klasszikus, modern vagy minimál a stílusa, rendkívül mutatós, ráadásul a szép tálakat, tányérokat, az ünnepi terítéket, dísztárgyat, vázát is beletehetünk, ami érdemes arra, hogy megmutassuk a vitrin üveg ajtajain át.

Csukott részei számos dolog bepakolására lehetőséget adnak és akár még könyvek is elhelyezhetők a szekrényen.

Az egyszerű megjelenésű, kicsi, polcos, vitrines tálalószekrénytől kezdve - melyet azonban változatos fa árnyalatokban szerezhetünk be -, a letisztult, modern felületűeken át az egészen nagyméretű, díszléces tálalókig bármilyen kerülhet otthonunkba.

Patinázott dió színben vehetik birtokba többfajta változatát a klasszikus stílus szerelmesei, akik azonban a díszes, fémfogantyús, rusztikus tálalószekrények közül is választhatnak.

Nagyon elegánsak, elbűvölőek, üvegdíszítéssel, hatalmas vitrinekkel, díszkeretes ajtókkal különösen lenyűgözőek! Tölgyfából, pácolt tömör nyírfából és fehérben, antikolt nyírfából szintén a miénk lehetnek!

Ha modern tálalószekrényre vágyunk, a kínálat több mint csalogató. Megunhatatlanok és divatosak - fényes ajtófronttal, ledes megvilágítású üvegpolcokkal rendkívül mutatósak, akár sötét, akár világos színben választjuk; visszafogottságuk ellenére elbűvölőek merész megoldásaik.

A szürke, íves formájú üvegszekrény, középen világosan előbukkanó üvegpolcos résszel az egyik legkülönlegesebb vitrinnek számít!

A minimál terekbe is számos szögletes, rafinált megoldásaival nagyon is mutatós és elegáns tálalószekrény áll rendelkezésünkre, a legszebb színárnyalatokban. Ha vegyes árnyalatú szekrényt szeretnénk fémes csillogású fogantyúkkal, az sem gond: a csokoládé-baltimore dió-sanoma tölgy-wenge színek egyedi kombinációi erre is lehetőséget adnak! Csak győzzük a kínálatot végigbogarászni!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Az ülőgarnitúrák tipikus hibái

Az ülőgarnitúrák tipikus hibái

Az ülőgarnitúrák felépítéséből következtethetünk a minőségre. Kattints és olvasd el!
Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

A lakberendezési stílusok megismeréséhez kattints!
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Válassz egy kanapét vendégágynak. Mikor jó választás?
Étkezőszékek

Étkezőszékek

Rengeteg stílus, forma és méret közül válogathatsz.
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Alaprajz készítés egyszerűen. Kattints ide, és olvasd el, hogy mire kell odafigyelned!