Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Gyerek és ifjúsági ágykeretek

Gyerek és ifjúsági ágykeretek. Az a bájos ifjúság bájos ággyal jár.

Mekkora öröm is egy gyermeknek, amikor végre saját, „felnőttes” ágyában térhet nyugovóra! Még akár olyanban is, mint a kedvenc autója.

Mi kell elsősorban egy bájos gyerekszobába? Mi az első igazi gyerekbútor? Természetesen a rácsos kiságy, ami a csemete fekhelyéül szolgál. Bár hamar kicsi lesz a gyerekágy, kinövi a baba - de bármikor továbbadhatjuk, nem vész kárba, ezért érdemes egy szép, strapabíró darabba befektetni!

Ha már nagyobbacska csemetének keresünk ágyat, sokkal fantáziadúsabbak is lehetünk. Szerencsére 1 személyes ágyakból széles a választék.

A felnőttekéhez hasonló, alacsony fejtámlájú, tömör fenyő ágykeretektől kezdve a tölgy- vagy tango színekben kapható darabokon át az autómobil formájú, MDF bútorlapból készült ágyakig bármilyen fekhely válhat a gyermek kedvencévé.

Mivel egy gyerekszoba soha nem lehet elég nagy, variációs lehetőségek is vannak: számos ágykeretet ki lehet egészíteni ágyneműtartós fiókokkal, vagy ágy alól kigördíthető alsó fekvőfelülettel, így az 1 személyesből 2 személyes ágy lesz.

Ha igazán takarékosak akarunk lenni, olyan ágyat válasszunk, amelynek fekvőfelülete egy felnőttnek is megfelelő, és a gyermek nemcsak egy ideig fér el rajta.

Többféle színben, többféle kiegészítővel lehetnek szobánk tartozékai ezek az ágyak. Az ágykeret lehet nagyobbítható, tartalmazhat fiókokat és ágyneműtartós részt, sőt, ha elemes bútorcsaládról van szó, az ágykerethez más elemeket is kérhetünk: íróasztalt, gardróbszekrényt, komódot, könyvespolcot vagy akár Tv-állványt és vitrint.

Az elegancia hívei már a gyerekszobába is választhatnak olyan tömör fa ágykeretet, amely ránézésre akár egy felnőtt hálóban is állhatna: modern, lakkozott, cseresznye színre pácolt. Nemcsak ehhez rendelhető azonban hozzávaló éjjeliszekrény.

A modern és a természetes megjelenést ötvöző, bútorlapból készült ágykeret fiókokkal és szintén éjjeliszekrénnyel egészül ki. Az ágyak lapraszerelten érkeznek hozzánk, csak össze kell rakni őket!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Ágyrácsok

Ágyrácsok

A kényelemhez a jó ágyrács is hozzájárul. Kattints és segítünk választani!
Ágytakarós franciaágyak

Ágytakarós franciaágyak

Ha nem szeretsz minden nap beágyazni, kattints a megoldásért!
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

A lakás egészét most egy kalap alá vesszük. Kattints a részletekért!
Tömör fenyő ágykeretek

Tömör fenyő ágykeretek

Ha igazán tartós ágykeretre vágysz, válassz tömör fenyő bútort!
Fali lámpák gyermekeknek

Fali lámpák gyermekeknek

Fali lámpa a gyerekszoba őrzője...