Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Figurás dohányzóasztalok

Figurás dohányzóasztalok. Állatok az asztal alatt!

Különleges dohányzóasztalra vágyunk? Nem kell tovább keresgélnünk! Egy figurás asztal azonnal magára vonja a figyelmet!

Aki szereti az állatokat, rendhagyó dohányzóasztalt szeretne, vagy keleties hangulatú asztalra vágyik a nappaliban, jó helyen jár! A figurás dohányzóasztalok valamennyi igényt kielégítenek.

Csak ki kell választani, melyik illene leginkább a szoba berendezéséhez, hangulatához. Egy üvegasztal, melyen az üveget egy méretes figura tartja, tökéletes választás lehet számunkra!

Csak ízlésünktől függ, ovális vagy  kerek legyen-e az üveg, no és hogy mi feküdjön alatta: netán egy delfin, tigris, elefánt, vagy egy gyönyörű női figura?

Ezek az asztalok jól mutatnak egy klasszikus bőr ülőgarnitúra mellett, konzervatívabb környezetben, de a keleties motívumok, bútorok, illetve az egyiptomi kultúra kedvelőinek is valóságos aranybánya a választék.

Mivel a figurák anyaga festett műgyanta, akár kültérben is elhelyezhetők.

Tény, hogy az üvegasztalok egy része sokkal inkább díszként szolgál, mint pakolófelületként, a hangsúly ugyanis az asztal megjelenésén van.

Egy keleties hangulatú  otthon kiváló tartozéka a figurás asztal, valósággal vonzza a tekintetet és illeszkedik a miliőbe.

Említésre méltó a műkő dohányzóasztal-kínálat is, négyzet alakú üveglappal – egy modern otthon tökéletes kellékei lehetnek, s az üveg ellenére a természet közelségének érzését adják.

Ahhoz azonban, hogy megfelelően érvényesüljenek, fontos, hogy valóban olyan környezetbe kerüljenek, amely harmóniában van jelenlétükkel!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Fenyő komódok

Fenyő komódok

A fenyőből sosem elég!
Bútorszövetek tisztítása

Bútorszövetek tisztítása

Melyik szövetet a legkönnyebb tisztítani? Kattints és megtudhatod!
Vákuummatracok

Vákuummatracok

Praktikus matracok. Kattints a részletekért!
Fenyő gardróbszekrények

Fenyő gardróbszekrények

Fenyőt a hálószobába is!
Tálalószekrények

Tálalószekrények

Nagyobb lakások ideális kiegészítője. Hova ajánlott?