Fejléc scriptblokk

Figurás dohányzóasztalok

Figurás dohányzóasztalok. Állatok az asztal alatt!

Különleges dohányzóasztalra vágyunk? Nem kell tovább keresgélnünk! Egy figurás asztal azonnal magára vonja a figyelmet!

Aki szereti az állatokat, rendhagyó dohányzóasztalt szeretne, vagy keleties hangulatú asztalra vágyik a nappaliban, jó helyen jár! A figurás dohányzóasztalok valamennyi igényt kielégítenek.

Csak ki kell választani, melyik illene leginkább a szoba berendezéséhez, hangulatához. Egy üvegasztal, melyen az üveget egy méretes figura tartja, tökéletes választás lehet számunkra!

Csak ízlésünktől függ, ovális vagy  kerek legyen-e az üveg, no és hogy mi feküdjön alatta: netán egy delfin, tigris, elefánt, vagy egy gyönyörű női figura?

Ezek az asztalok jól mutatnak egy klasszikus bőr ülőgarnitúra mellett, konzervatívabb környezetben, de a keleties motívumok, bútorok, illetve az egyiptomi kultúra kedvelőinek is valóságos aranybánya a választék.

Mivel a figurák anyaga festett műgyanta, akár kültérben is elhelyezhetők.

Tény, hogy az üvegasztalok egy része sokkal inkább díszként szolgál, mint pakolófelületként, a hangsúly ugyanis az asztal megjelenésén van.

Egy keleties hangulatú  otthon kiváló tartozéka a figurás asztal, valósággal vonzza a tekintetet és illeszkedik a miliőbe.

Említésre méltó a műkő dohányzóasztal-kínálat is, négyzet alakú üveglappal – egy modern otthon tökéletes kellékei lehetnek, s az üveg ellenére a természet közelségének érzését adják.

Ahhoz azonban, hogy megfelelően érvényesüljenek, fontos, hogy valóban olyan környezetbe kerüljenek, amely harmóniában van jelenlétükkel!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Fali lámpák

Fali lámpák

A gyerekszoba őrzője.
Emeletes ágyak, galériaágyak

Emeletes ágyak, galériaágyak

Ha kicsi a gyerekek szobája, itt a megoldás!
Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Ülőkék, kisszékek, bárszékek

Apró kiegészítő, a lakásba bárhova!
Hogyan válasszunk matracot?

Hogyan válasszunk matracot?

A hálószoba legfontosabb része, a matrac. Kattints, hogy könnyebben válassz!
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Válassz egy kanapét vendégágynak. Mikor jó választás?