Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Kókuszmatracok

Kókuszmatracok. Kókuszban kellemes az álom!

Mit ér egy gyönyörű ágykeret, ha nem megfelelő benne a betét? A valódi pihenéshez kiváló tartást biztosító matracra van szükségünk!

Kétségtelen, hogy a hálószoba hangulata akkor teljes, amikor megvan a régóta vágyott, csodás ágykeret is - de mindennapos alvásra bizony nem elég egy mutatós és kényelmetlen matrac. Az ágybetétnek kiváló tartást kell biztosítania, mégpedig mindenkinek, bárhogyan alszik is. Nem járunk rosszul, ha választásunk a kókuszmatracra esik.

Egy közepesen kemény, többrétegű kókusz-hideghab matrac nemcsak azoknak szolgál kellemes és egészséges fekhelyül, akik háton alszanak, hanem a „bárhogyan alvóknak” is. Háton alvóknak a kemény vagy a félkemény a legjobb választás, de nem kell pontosan tudnunk, hogyan fekszünk álmunkban, ezzel a matraccal nem nyúlhatunk mellé!

A kókuszmatrac alapanyaga káros anyagok felhasználása nélkül készül, a természetes latexhez hasonló.

Biztosítja egy átlagos testsúlyú ember számára nemcsak a tökéletes alátámasztást, de a megfelelő szellőzést is.

Van lehetőségünk alap szövettel kérni, de akár olyan huzattal is, mely megtartja télen a meleget, nyáron pedig a hideget, hogy minél kellemesebben alhassunk!

Ha háton és hason szeretünk aludni, külön ajánlott számunkra a kemény ökomix kókuszmatrac, mely nagyobb testsúly esetén is megfelelő alátámasztást nyújt.

A kókuszrosttal készült, heterogén hab matrac szintén tökéletes mindennapos alvásra, előnye, hogy mivel különböző alapanyagok összeillesztésével készül, a mikroklímát is biztosítja. Perforált latex fekvőfelületének köszönhetően még a vérkeringést is elősegíti, nem fognak végtagjaink elzsibbadni.

Külön előnye, hogy kétféle huzattal kérhetjük: vagy szőtt, steppelt felső rétegűvel, mely a nedvességet jól vezeti, vagy frottír, puha tapintású, szintén jó nedvességvezető, de mosható és bőrbarát huzattal. Az előbbi változatot egyedi méretben is kérhetjük. Álom ez a kókusz!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Fix kanapék, heverők

Fix kanapék, heverők

Praktikus kialakítású heverők és fix kanapék. De mikor is jó választás ez a fajta bútor?
Éjjeliszekrények

Éjjeliszekrények

Szemüveg, víz, telefon? Hova rakjuk ezeket lefekvéskor? Kattints és megtudod!
Tálalószekrények

Tálalószekrények

Nagyobb lakások ideális kiegészítője. Hova ajánlott?
Klasszikus ágykeretek

Klasszikus ágykeretek

Klasszikus otthonba klasszikus ágykeret. Kattints a részletekért!
Szövetek kopásálósága

Szövetek kopásálósága

Mi is az a Martindale-szám? Kattints és olvasd el!