Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Kókuszmatracok

Kókuszmatracok. Kókuszban kellemes az álom!

Mit ér egy gyönyörű ágykeret, ha nem megfelelő benne a betét? A valódi pihenéshez kiváló tartást biztosító matracra van szükségünk!

Kétségtelen, hogy a hálószoba hangulata akkor teljes, amikor megvan a régóta vágyott, csodás ágykeret is - de mindennapos alvásra bizony nem elég egy mutatós és kényelmetlen matrac. Az ágybetétnek kiváló tartást kell biztosítania, mégpedig mindenkinek, bárhogyan alszik is. Nem járunk rosszul, ha választásunk a kókuszmatracra esik.

Egy közepesen kemény, többrétegű kókusz-hideghab matrac nemcsak azoknak szolgál kellemes és egészséges fekhelyül, akik háton alszanak, hanem a „bárhogyan alvóknak” is. Háton alvóknak a kemény vagy a félkemény a legjobb választás, de nem kell pontosan tudnunk, hogyan fekszünk álmunkban, ezzel a matraccal nem nyúlhatunk mellé!

A kókuszmatrac alapanyaga káros anyagok felhasználása nélkül készül, a természetes latexhez hasonló.

Biztosítja egy átlagos testsúlyú ember számára nemcsak a tökéletes alátámasztást, de a megfelelő szellőzést is.

Van lehetőségünk alap szövettel kérni, de akár olyan huzattal is, mely megtartja télen a meleget, nyáron pedig a hideget, hogy minél kellemesebben alhassunk!

Ha háton és hason szeretünk aludni, külön ajánlott számunkra a kemény ökomix kókuszmatrac, mely nagyobb testsúly esetén is megfelelő alátámasztást nyújt.

A kókuszrosttal készült, heterogén hab matrac szintén tökéletes mindennapos alvásra, előnye, hogy mivel különböző alapanyagok összeillesztésével készül, a mikroklímát is biztosítja. Perforált latex fekvőfelületének köszönhetően még a vérkeringést is elősegíti, nem fognak végtagjaink elzsibbadni.

Külön előnye, hogy kétféle huzattal kérhetjük: vagy szőtt, steppelt felső rétegűvel, mely a nedvességet jól vezeti, vagy frottír, puha tapintású, szintén jó nedvességvezető, de mosható és bőrbarát huzattal. Az előbbi változatot egyedi méretben is kérhetjük. Álom ez a kókusz!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Tv-állványok

Tv-állványok

Egy stílusos tv-állvány is elengedhetetlen!
Emeletes ágyak, galériaágyak

Emeletes ágyak, galériaágyak

Ha kicsi a gyerekek szobája, itt a megoldás!
Tálalószekrények

Tálalószekrények

Nagyobb lakások ideális kiegészítője. Hova ajánlott?
Íróasztalok, számítógépasztalok

Íróasztalok, számítógépasztalok

A dolgozószoba berendezése is fontos. De hogyan válasszunk megfelelő bútort?
Előszobafalak, cipősszekrények

Előszobafalak, cipősszekrények

Az előszoba elengedhetetlen kellékei az előszobafalak és a ciősszekrények.