Kényelemszakértő.hu

Lakberendezési cikkek és bútorvásárlási tanácsok a Kényelemszakértőtől

 

Étkezőszékek

Étkezőszékek. Nem mindegy, min falatozunk!

Akár divatos darabot szeretnénk, akár hagyományosat, válasszunk étkezőszéket aszerint, mennyi időt töltenénk rajta!

Az étkező helyiség számos otthonban nemcsak az étkezések helye, hanem a családi- és társasági összejövetelek középpontja is - ezért ha órákig tartó ücsörgésekre is használjuk, érdemes olyan székekkel körülvenni az asztalt, melyek kényelmesek lehetnek hosszútávon.

Egy kisméretű konyha korlátozott hellyel szolgál: az asztalt és az étkezőszéket rövid ideig használjuk, utána jobb, ha el tudjuk rakni, hogy kényelmesen elférjünk a helyiségben.

Erre a célra tökéletesek az összecsukható étkezőszékek. Többféle szép színben kaphatók, igazítsuk őket az asztalhoz! Még kültéren is használhatóak. Ha komolyabb étkezőszékre vágyunk, számos gyönyörű, kárpitozott székből válogathatunk!

Csak a konyha stílusa, hangulata szab határt – sötét vagy világos árnyalatú, modern vagy klasszikus stílusú az étkezőnk?

A klasszikus konyha gyönyörű kiegészítői az elegáns, ugyanakkor egyszerű, kárpitozott ülőfelülettel ellátott étkezőszékek tömör gumifából vagy fából, pácolva, lakkozva, cseresznye, dió, tölgy, magyar szilva, éger, calvados vagy wenge színben.

Kárpitozott háttámlás változatban még kényelmesebbek! Megjelenésük változatos: a rafinált ülőfelületű, de a kifejezetten előkelő darabok sem hiányoznak - valamennyi remekül mutat egy elegáns ebédlőasztal mellett.

Nem kell aggódnunk akkor sem, ha a modern stílust szeretjük! A krómozott acél vázas étkezőszék választék igen széles: műanyag ülőkés, retrós hangulatú széken falatoznánk szívesen?

Színes, áttetsző, propilén vázas szék passzol bútorainkhoz? Vidám színű, csővázas, textilbőr szék illik elképzeléseinkhez? Akár mintás szövettel kárpitozottat is választhatunk. 

A modern elegancia hívei a legmerészebb, kreatív étkezőszékekből válogathatnak.

Mindenkit lenyűgöz egy csillogó, krómozott acél vázas, fekete vagy fehér textilbőr bevonatos szék az asztalnál, a fantáziadús megjelenésű, lyukacsos textilbőr támlás modell pedig – melynek háttámlája földig ér – valósággal rabul ejt! A fiatalos, dinamikus otthonok elmaradhatatlan részei, különösen kétszínű változatban. Nem nehéz beléjük szeretni!


Kovács Krisztián
Kényelemszakértő

Kényelemszakértő.hu


Kapcsolódó cikkek

Gyerekmatracok

Gyerekmatracok

A gyerekeknek is fontos a jó matrac kiválasztása. Ebben is segítünk!
Könyvespolcok

Könyvespolcok

Kötelező darab egy olvasni szerető lakásába!
Forgószékek, tárgyalószékek

Forgószékek, tárgyalószékek

Rengeteg stílus és forma. Kattints és tudd meg hogyan válassz!
Memóriás matracok

Memóriás matracok

Megjegyzi, hogy kényelmes neked! Kattints és olvasd el, hogyan is lehetséges ez!
Kókuszmatracok

Kókuszmatracok

Egészséges és pihentető alvás minden pozícióban!