Fejléc scriptblokk

Étkezőszékek

Étkezőszékek. Nem mindegy, min falatozunk!

Akár divatos darabot szeretnénk, akár hagyományosat, válasszunk étkezőszéket aszerint, mennyi időt töltenénk rajta!

Az étkező helyiség számos otthonban nemcsak az étkezések helye, hanem a családi- és társasági összejövetelek középpontja is - ezért ha órákig tartó ücsörgésekre is használjuk, érdemes olyan székekkel körülvenni az asztalt, melyek kényelmesek lehetnek hosszútávon.

Egy kisméretű konyha korlátozott hellyel szolgál: az asztalt és az étkezőszéket rövid ideig használjuk, utána jobb, ha el tudjuk rakni, hogy kényelmesen elférjünk a helyiségben.

Erre a célra tökéletesek az összecsukható étkezőszékek. Többféle szép színben kaphatók, igazítsuk őket az asztalhoz! Még kültéren is használhatóak. Ha komolyabb étkezőszékre vágyunk, számos gyönyörű, kárpitozott székből válogathatunk!

Csak a konyha stílusa, hangulata szab határt – sötét vagy világos árnyalatú, modern vagy klasszikus stílusú az étkezőnk?

A klasszikus konyha gyönyörű kiegészítői az elegáns, ugyanakkor egyszerű, kárpitozott ülőfelülettel ellátott étkezőszékek tömör gumifából vagy fából, pácolva, lakkozva, cseresznye, dió, tölgy, magyar szilva, éger, calvados vagy wenge színben.

Kárpitozott háttámlás változatban még kényelmesebbek! Megjelenésük változatos: a rafinált ülőfelületű, de a kifejezetten előkelő darabok sem hiányoznak - valamennyi remekül mutat egy elegáns ebédlőasztal mellett.

Nem kell aggódnunk akkor sem, ha a modern stílust szeretjük! A krómozott acél vázas étkezőszék választék igen széles: műanyag ülőkés, retrós hangulatú széken falatoznánk szívesen?

Színes, áttetsző, propilén vázas szék passzol bútorainkhoz? Vidám színű, csővázas, textilbőr szék illik elképzeléseinkhez? Akár mintás szövettel kárpitozottat is választhatunk. 

A modern elegancia hívei a legmerészebb, kreatív étkezőszékekből válogathatnak.

Mindenkit lenyűgöz egy csillogó, krómozott acél vázas, fekete vagy fehér textilbőr bevonatos szék az asztalnál, a fantáziadús megjelenésű, lyukacsos textilbőr támlás modell pedig – melynek háttámlája földig ér – valósággal rabul ejt! A fiatalos, dinamikus otthonok elmaradhatatlan részei, különösen kétszínű változatban. Nem nehéz beléjük szeretni!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Éjjeliszekrények

Éjjeliszekrények

Szemüveg, víz, telefon? Hova rakjuk ezeket lefekvéskor? Kattints és megtudod!
Trópusi keményfa ágykeretek

Trópusi keményfa ágykeretek

Ha a külcsín is fontos. Kattints és olvass róla bővebben!
Íróasztalok, számítógépasztalok

Íróasztalok, számítógépasztalok

A dolgozószoba berendezése is fontos. De hogyan válasszunk megfelelő bútort?
Sarokétkezők

Sarokétkezők

Ha sok vendéget szoktál fogadni, jó választás lesz egy sarokétkező!
Ágyrácsok

Ágyrácsok

A kényelemhez a jó ágyrács is hozzájárul. Kattints és segítünk választani!