Fejléc scriptblokk

Elemes gyerekszoba bútorok

Elemes gyerekszoba bútorok. Épüljön a gyerekszoba elemenként!

Szép, egységes gyerekbirodalmat szeretnénk, de nincs rá időnk és módunk sem, hogy külön keresgéljük a belevaló bútorokat? Válasszunk elemes bútort.

Szeretnénk, hogy a gyerkőc(ök) szobája is éppen olyan mutatós és egységes legyen, mint a nappali, vagy éppen a háló? Ahelyett, hogy egyenként valósítanánk meg az összképet különféle, hasonló stílusú és színű bútorokkal, válasszunk egy mutatós elemes bútort!

Ebben az esetben ugyanis meglesz minden a gyerekszoba terébe, ami kell, tökéletes összhangban: az ágy, az íróasztal, a szekrények, könyvespolc, komód, sőt még akár a fali polcok is. Nemcsak egyszerű, de időtakarékos megoldás is.

Kisszekrény, kisbútor ugyancsak választható az elemes bútorcsaládhoz, tehát ha éjjeliszekrény kell az ágy mellé, azt ugyanúgy megtaláljuk, mint a különféle pakoló elemeket, melyekkel teljessé tehető a szoba és minden holminak meglesz a helye!

Egy mutatós, juhar alapszínű, zöld, narancs vagy kék frontrészekkel készült elemes gyerekszoba bútor tetszene?

Fiúknak és lányoknak egyaránt tetszetős, vad juhar-lime sárga és fehér kombinációjú elemes bútorban, vagy netán sonoma tölgy és antracit szürke párosítású, kissé felnőttesebb megjelenésű berendezésben gondolkodunk?

Egyszerű megjelenésű, kellemes fa árnyalatú bútor tetszene, vagy tinédzser fiunk szobájába keresünk régóta egy fekete, világos frontrészekkel feldobott szekrénysort, ami dolgozószoba terébe is ideális? Válasszuk a kedvünkre valót, a kínálat minden igényt kielégít. A stílus és a szín egyforma, ami tökéletes összhangot teremt! Már csak egy jó szőnyeg hiányzik…


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Sarokülőgarnitúrák

Sarokülőgarnitúrák

A sarokülőgarnitúra egy többfunkciós bútordarab. Hogy miért? Kattints és olvasd el!
Rugós matracok

Rugós matracok

Az oldalt alvók választása: a rugós matrac.
Figurás dohányzóasztalok

Figurás dohányzóasztalok

Mutatós, figurás dohányzóasztalok. Kattints a részletekért!
Étkezőasztalok

Étkezőasztalok

Nem is gondolnád, mennyi féle étkezőasztal létezik. Ha nem hiszed, kattints!
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Alaprajz készítés egyszerűen. Kattints ide, és olvasd el, hogy mire kell odafigyelned!