Sarokétkezők

Mindig szívesen gyűlünk köré!

Igazi gyöngyszem a sarokban! Számos otthon kedvenc gyülekezőhelye a sarokülőgarnitúra, ami az ebédhez és a jó beszélgetéshez is tökéletes!

Jól jönne egy egyszerű, de nagyszerű étkezőgarnitúra? Ami kis helyen elfér, éppen beilleszthető a sarokba, és nemcsak evésre, hanem kellemes beszélgetésekre is alkalmas? Tökéletes választás egy sarokétkező, akár visszafogott, akár élénkebb vagy tarka színben, konyhánk vagy ebédlőnk hangulatához, tónusaihoz igazítva.

A sarokasztal előnye, hogy kinyitható vagy kihúzható, ezáltal az étkezési felület bővíthető, minden megfelelően elfér és 4-5 ember kényelmesen körülülheti az asztalt.

Kellemesen el lehet üldögélni a laminált bútorlapból készült sarokétkező kárpitozott padján. A kis plusz étkezőszékek kevésbé kényelmesek, inkább csak az evés idejére használatosak.

Mindegy, hogy jobb vagy bal sarokba tennénk a sarokétkezőt, az áhított darabot mindkét változatban megvásárolhatjuk.

Nemcsak a párnázat, a sarokétkező maga is többféle szép színben rendelhető, hogy minél több konyha mutatós bútora lehessen! A rekeszes padok felnyithatók, ezért kiváló és rejtve maradó pakolófelületet jelentenek apróbb dolgoknak - újságoknak, zacskóknak, konyharuháknak is -, melyek azért kellően kéznél maradnak.

Nemcsak ülőkékkel, teljes, kényelmes székekkel is birtokba vehetjük ezeket a csinos sarokétkezőket: a hagyományos stílus kedvelői számára ez a változat is rendelkezésre áll, ráadásul a szép, támlás étkezőszékek csatlakoznak hozzá!

Nem maradhat hoppon az sem, akinek igazán elegáns, modern étkezőgarnitúra a vágya! Eleganciájával elbűvölő, de egyben praktikus és külön darabonként is beszerezhető a gyönyörű, wenge, éger vagy calvados színekben kapható sarokétkező, természetesen szintén választható textilbőr huzattal, amelyet a lehulló ételtől is könnyű megtisztítani. Igazi álom lesz az étkezés!


Sarokétkezők
 

vissza a címoldalra 


kenyelemszakerto.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu